torstai 17. maaliskuuta 2011

Kevätväsymystä

Haaauuukotus!
Olen ollut koko maaliskuun rättiväsynyt, saamaton ja vetelä nahjus, vaikka luulisi sentään auringonsäteiden ja pitenevien päivien antavan aimoannoksen lisäenergiaa! Liekö syynä flunssapöpönen, joka parkkeerasi meille heti vatsatautien jälkeen, vai onko yksinkertaisesti kevätväsymystä liikkeellä? No raskaana en ainakaan ole, vaikka naapurin rouva jo iloisesti minua onnittelikin! Ehkä siis olisi hyvä aika aloittaa vihdoinkin liikuntaharrastus, tai edes katsoa, mitä kaikkea suuhunsa tulee sullottua!

Niin, ja se meidän vessaremontti! Siellähän se odottelee Tarmoa ja Intoa kyläilemään. Kaikki ihan rempallaan, kun hiihtolomalla innoissani hommaa aloittelin, vaan keskenpä tuo sitten jäi. Nyt siellä ei toimi valot eikä vesihana. Onneksi Wc:n yhteydessä on sentään kylppäri, jossa on toimiva lavuaari. Että näin meillä :D

Mutta sainpahan sentään pientä pääsiäisviritystä tv-kaapin päälle, vaikka nuo tulppaanit ovatkin kuvassa jo pystyyn kuivahtaneet ;)




Ihanaa muuten, että teitä lukijoita on tupsahdellut taas tänne lisää! Ja kiitoksia hirmuisesti kaikille, jotka viitsivät kommenttiakin raapustella. ( Itse kun olen ollut saamaton niidenkin suhteen ). Olen myös iloisesti yllättynyt, että täällä käy paljon sukua ja tuttujakin kurkistelemassa. terkkuja vaan kaikille :)

Tarmokasta torstaita!

Iida Emilia

19 kommenttia:

  1. Keväällä on hintasa, mutta kyllä se siitä, kun valoon tottuu. Itselläni jokakeväinen ongelma, mutta nyt jo parempaan päin mennään.

    Kyllä se vessa siinä säilyy ja kevään mittaan ruokailu usein muutenkin kevenee, kun suklaan napsiminen jää vähemmälle. Itse ainakin korvaan talvella auringon suklaalla, keväällä himo menee itsestään ohi.

    Tsemppiä väsymykseen!

    VastaaPoista
  2. Eiköhän ne voimat ja energia sieltä palaa sitten kun kaikki akut on ladattu!!

    Toivottavasti kaikki taudit olisitte tän kevään osalta selättäny.

    Niin ja mikä se semmonen remppa on jossa kaikki menee suit sait sukkelaan niinkun on suunniteltu? Se on hyvä välillä ottaa etäisyyttä niin pian saa uutta inspistä :)

    VastaaPoista
  3. :) minua hymyilyttää kun jotenkin tuntuu, että tänne kuuluu aika samanlaista. Minuakin naapuri onnitteli odotuksen johdosta...minä vaan ihmettelen, että miten ihmiset kehtaa..menihän se ilme vähän nolostuneeksi kun ilmoitin että ei oo tulossa lisää vauvoja ainakaan minun tietooni :)
    Mukavaa päivää sulle! Pitäisiköhän mennä lenkille...en mene vaan menen keittään kahvit ja syömään piirakkaa ;)

    VastaaPoista
  4. Samma här :)
    Koko ajan väyttää ja himotuttaa kaikki herkut...tuntuu, että voisin vaan ahmia koko ajan jotain...nyt on pullataikina myöhästyneitä laskiaispullia varten kohoamassa hih ;) mutta ei, en ole raskaana minäkään. Minä en kyllä uskaltas ihan pelkän pömpön takia alkaa ketään onnittelemaan...varsinkaan naapureita ;)
    Kyllä ne Tarmo ja Into sieltä vielä tulevat, ole vaan laiska jos laiskotuttaa!
    Kivaa loppuviikkoa kummiskin!

    VastaaPoista
  5. Täälläkin pikkuhiljaa aletaan piristymään, kyllä on ollut harvinaisen väsyttävä kevät:-))
    Varmaan noi tautiaallot ovat osallisena väsymykseen.
    Onneksi kesän tuloon ei ole enään montaa kuukautta..jospa se sitten piristäis.
    Oikein mukavaa aurinkoista torstaita♥

    VastaaPoista
  6. Samat on tuntemukset täälläkin.. Herkkuja kuluu, mutta kaikki muu tekeminen onkin työn alla.:) Josko se pian muuttuis, toivotaan edes!
    Mukavaa päivää sinulle! :)

    VastaaPoista
  7. Täällä myös toipuessa ja virtalähdettä etsiessä. Kenties kesä ja kärpäset tuovat kaivatun puhdin ;)
    Toivottavasti pöpöt pysyisivät loitolla ja näin ollen pääsi kuntoilun pariin...pitkittynyt vuoden vaihteen lupaukseni ;))

    VastaaPoista
  8. Meillä ei ole edes pöpöt vierailleet ja silti on väsynyt ja vetämätön olo. Jumpassa pari kertaa on tullut käytyä, mutta siinäpä se sitten onkin...Kesää ja sen mukana tuomaa energiaa odotellessa.:) Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
  9. Kauniita kuvia! Uusi kevät banneri on ihana.
    Aloitin nyrkkeilyn tammikuussa ja suosittelen sitä kaikille :) Kunto kasvaa kohisten. Olen niin innoissani uudesta lajista etten ole kerennyt tuntemaan väsymystä.
    Toivottavasti piristyt kun valoa saadaan lisää.
    Kyllä ne rempatkin siitä valmistuu ajallaan. <3

    VastaaPoista
  10. Tekkee hyvvää välillä olla tyhjäkäynnillä...Aurinkoa päiviisi:)

    VastaaPoista
  11. Joo hei, ihan vetelä meininki täälläkin. Meidän vessa ei varmaan valmistu ainakaan koskaan... Huoh. Onneksi on sentään toi toinen pytty, missä asioida. ;)

    Piristystä! :)

    -Päivi-

    VastaaPoista
  12. Näyttäis olevan väsymystä liikkeellä, sitä täälläkin. Mulla vaan löyty ainakin yks syy siihen, hb 109, joten rauta-kuurille oli alettava. Ja en, en ole minäkään raskaana ;)

    Toivottavasti se kevään vehreys ja auringonvalo alkaa pian piristämään meitä kaikkia!

    Aurinkoa!

    VastaaPoista
  13. Joo väsymys on tuttua! No minä toki olen raskaana mutta harmittaa silti olla saamaton. Kiva asetelma, uudet tulppaanit vaan kehiin niin avot!

    VastaaPoista
  14. Sitä on liikkeellä ... ;) väsymystä ja saamattomuutta meinaan...

    ԼƠƔЄ♥¸¸.♥

    VastaaPoista
  15. No hyvä, etten ole ainut vätystelijä ;)Onhan se niin, että joka kevät taitaa iskeä jonkin asteinen väsymys.

    Kiitos teille piristävistä kommenteistanne.
    Aurinkoenergiaa <3

    VastaaPoista
  16. Pitkästi on aikaa, kun täällä olen käynyt, mutta sitäkin riemukkaammalla mielellä palasin! Ihania kuvia ja juttuja oli tullut. Voi sinua ihanaa ♥

    VastaaPoista
  17. Sellaista kevätvätystelyä täälläkin havaittavissa. Ehkä kohta jo helpottaa :) Meillä ei olekaan pitkään aikaan tehty remontteja, joten olisi ehkä jo aika. Isäntä vaan ei taida tykätä. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  18. Kevätväsymystä tuntuu olevan liikkeellä enemmänkin, mutta luulen että se helpottaa kunhan päästään lumista eroon ja kevät iskee kunnolla päälle! =)

    Ihania pääsiäisvirityksiä <3

    VastaaPoista
  19. Jenni: Kiitos kauniista sanoistasi <3

    Pakkasakka:Kiva kun piipahdit. Meilläkään ei isäntä tykkää rempoista yhtään ;)

    Mapela: Kiitos! Ja olen samaa mieltä, lumet saisivat sulaa ja äkkiä :)

    VastaaPoista