tiistai 27. joulukuuta 2011

Karamellin värisiä kattaustouhuja

Jaksaakohan kukaan enää innostua joulukattaus-kuvista? ;)
Itse ainakin huokasin tänään syvään, sillä joulu on ( luojan kiitos ) vaan kerran vuodessa. Työpaikalla käväisy antoi sopivasti etäisyyttä suklaakonvehteihin,( jotka tosin odottivat minua kiltisti kotosalla). Kinkku pursuaa jo korvista, ja tontutkin alkavat hyppiä silmille. Mutta kaiken sen ähkyn keskellä tämä jouluporsas kiittää ihanasta joulusta, ja kiireettömästä ajasta rakkaiden keskuudessa, unohtamatta tietenkään sitä joulun tärkeintä sanomaa :)

Tapaninpäivänä innostuin tekemään kuvitteellisen kattauksen ihan vaan huvin vuoksi, sillä aaton kattaukseen en viitsinyt kauheasti satsata ( lasten kanssa jouluinen juhla-ateriahan oli viidessä minuutissa ohi. Närppivät vähän perunaa ja kinkkua, ja sitten jo kurkittiin ikkunoista, joko pukki on pian tulossa ;). Tässä tapaninpäivän piparmintun värisessä kattauksessa ajatuksenani oli osallistuminen Arabian kattauskilpailuun, http://www.suomenkauneinkattaus.fi/, jossa näyttää olevan toinen toistaan ihanampia kattauksia.
Kannattaa käydä kurkkaamassa.

( Että kahtotaan nyt, kehtaako sitä osallistua ollenkaan...)






Ja nyt meikäläinen aikoo nauttia lomapäivistä, tavata ystäviä ja siivota ehkä vähän kaappejakin. Niin, ja mitäs sitä sanotaan hyvistä työntekijöistä? Nehän sairastavat aina lomalla, eikös niin?
Tästä tänään alkaneesta lenssusta päätellen kuulun siis tuohon ryhmään ;)

Pysykäähän terveinä,
 ja pystyssä tuolla kauheassa myrskyssä!

Iida Emilia

17 kommenttia:

  1. Kaunis, raikas ja sopivan simppeli kattaus :) Kehtaat kyllä osallistua, joten kuvaa vain lataamaan rohkeasti. Pidän sulle peukkuja!

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä taitava kattaaja...onko se oikea sana ;). Osallistut ilman muuta. Meillä on vähän sama juttu lasten kanssa joulupöydässä...yritän laittaa hienosti, mutta nirppanokat tahtovat pilata tunnelman. Noh ei kai se vaan siinä jännityksessä maistu.

    Kyllä alkaa olla joulu nyt juhlittu, jos olisin vielä vapaalla, niin joulu kaappiin -projekti alkaisi huomenna. Töiden vuoksi taitaa mennä viikonlopulle. Pian vaaleus ja raikkaus palaavat.

    Ihania vapaita...koita nyt olla pahemmin sairastumatta.

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis kattaus! Upeelta näyttää!

    VastaaPoista
  4. Todellakin kehtaa osallistua, aivan ihana kattaus!

    Oletko koskaan ajatellu, että lasten joulu voisi alkaa jo aamulla.. siis lahjojen jako. Me tehtiin aikanaan niin, kun se odottelu oli aivan sietämätöntä. Kaikille huomattavasti helpommaksi muuttui aatto sitten. Tietty jos on sukujoulu, pukki jne voi olla vaikeampaa, mutta mun henk.koht. mielipide on, että lapsille on ihan turha sitä tuskaa tuottaa, että pitäis iltaan asti odotella - eikä aikuistenkaan hermoille se lasten hermoilu hyvää tee.. =D

    VastaaPoista
  5. Hieno kattaus!Osallistu vain.
    Olen täällä meillä riisunut joulukoristeita pikku hiljaa pois, tontut ja pukit saivat mennä jo laatikkoon. Muutenkin alkaa mieli kääntymään väkisinkin kohti kevättä, ja varsinkin kun tuo keli on noinkin lauha vaikkakin myrskyisä.

    ps.Toivottavasti on vain pikalenssu!
    -Milla-

    VastaaPoista
  6. Vivi: Kiitos :) Täytyypi kai kokeilla huomenissa, onnistuuko lataus ;)

    Ansku: Hih, on se kyllä kumma, etteivät lapset vielä ymmärrä tätä syömisen ihanuutta ;)
    Juup, kyllä joulukoristeet alkaa saada kyytiä täälläkin. Jotenkin kaipaa raikkautta ympärille. Ja nautin kyllä vapaista flunssasta huolimatta :)

    Heli: Kiitos!:) Meillä on ollut tapana aatto-aamusta jättää kuusen alle jo yhdet lahjat lapsille, ja ne jo lievittävät kummasti pahinta jännäystä. Viimevuonna kokeiltiin sitä, että pukki tuli ennen ruokailua, mutta lapset olivat aivan ihmeissään. Esikoinen sanoi moneen kertaan, että pukki tuli ihan liian aikaisin! Eikä se ruoka tainnut maistua silloinkaan, kun oli niin kiire leikkeihin ;) Mutta muistan kyllä itsekkin lapsuudesta, että tuskaa se odottelu oli :)

    Milla: Kiitos! Täällä saa myös tontut lähteä ensimmäiseksi huomenna. Kevättä kohti mennään, ihanaa! ( vaikkei talveakaan ole vielä tullut ;)

    VastaaPoista
  7. Kaunis ja herkkä kattaus jossa ripaus maalaishenkeä <3

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana kattaus! Oot kyllä niin taitava <3 Todellakin kannattaapi osaallistua, takuulla voitat :) Ihania lomapäiviä!

    VastaaPoista
  9. Oo.. kuinka hieno!!! <3 Selvä voittaja-kattaus!

    VastaaPoista
  10. Kaunis kattaus, osallistu ihmeessä! :)

    VastaaPoista
  11. UPEA kattaus! Osallistumaan vaan!
    Hyvää lomaa & pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  12. Kaunis kattaus, puulaatikko omppuineen oli ihana :)

    VastaaPoista
  13. No niin, aamulla kävin jo postauksesi lukemassa ja kuviasi ihailemassa, mutten ehtinyt (?) viestimään..

    Kyllä näin kauniita kattauskuvia, jouluisiakin, jaksaa ihaille ja vaikka loputtomasti! Ota ihmeessä osaa kisaan!

    Älähän nyt tule kovemmin kipeäksi, jotta saat nautittua lomasti täysin rinnoin!

    Mukavia välipäiviä pilevenhataralle!

    ps. tirrin syönti=voideltuja leivän paloja kastetaan haarukan nokassa kinkun paistolitkuun ;)

    VastaaPoista
  14. Kiitos kannustuksesta ihanat naiset! (Vai voittaja-ainesta, hih ;)

    Liisa: Vai sellasta se tirrin syönti onkin? Kuulostaa kyllä aikas tirisevän...herkulliselta ;P

    Tulin mä näköjään aika kipeäksi. Jouduin perumaan erään ystävän tapaamisenkin :( Kuumetta ei tunnu olevan, mutta muuten olo aikas tukala. Mööö, mutta kyllä se tästä :)

    VastaaPoista
  15. Ihana kattaus! Just sopivasti punasta.
    Toivottavasti paranet pian!
    -kisu-

    VastaaPoista
  16. Ihana kattaus!!Ilman muuta osallistut!!<3

    VastaaPoista
  17. Ihania joulukuvia!!! Pitää vielä nauttia näistä, tänä vuonna kun tuntui että joulua sai tosiaankin hakea. Oikein herkullisia tunnelmia siellä! Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista