sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Talven ihmemaa

Uusi vuosi toi tullessaan hartaasti odotetun talven!
Kuinka kauniilta valkean lumiharson peittämä maa voikaan näyttää :)
Otimme tästä auringon hyväilemästä pakkaspäivästä ilon irti, ja haimme pulkkamäestä iloiset naurut, ja punaiset posket. Pakkasherra puraisi kyllä nenänpäätä, ja kipristeli varpaita, mutta raikkaan happihyppelyn jälkeen oli mukava palata kodin lämpöön, ja paistella lettusia välipalaksi.

Tänään yritin myös hoitaa pois parin viikon takaisia rästihommia...pyykkivuorta, vaatemyttyjä, tiskikasoja, lelu-esteitä, jne..  Koko loman olin kovassa flunssassa, enkä jaksanut tehdä yhtään mitään! Kävimme sentään loman viimeisinä päivinä tenavien kanssa elokuvissa, ja piipahdimme vähän alemyynneissäkin.

Tämän viikon pidin työpaikkaa yksin pystyssä pomon lomaillessa, ja melkoisen kiirusta olikin! Huh! Onneksi nyt taas tilanne työmaalla tasaantuu, ja ehkä tämä lääväläkin tästä taas muokkaantuu hiljalleen kodikkaammaksi ;)




Huomenissa alkaa taas arki koululaisillakin, joten herätyskello pirahtaa aamulla jo kukonlaulun aikaan. Saas nähdä, kuinka sitä päästään ylös sängystä, kun lomalla nuo rytmit aina meinaavat heittää häränpyllyä ;)


Tarmokkaan talvista viikkoa!

Iida Emilia

Ps: Hurjasti uusia lukijoita on ilmaantunut! Tervetuloa vaan teille kaikille oikein kovasti :)

20 kommenttia:

  1. Kaunis talvi saapui sittenkin. Toivotaan että pysyy vielä vähän aikaa lumi ja pikku pakkanen :)
    Kivaa Viikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Voi mitä ihania talvisia kuvia. Kuin suoraan satukirjasta! :)

    VastaaPoista
  3. Ihan mukava, että talvi tuli samoihin aikoihin arjen paluun kanssa. Keventää kivasti aamuherätysten alkamista. Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Esmeralda vei sanat suustani :). Kummasti helpotti aamun heräämistä, kun ulkona oli kunnon talvi ja valoisaa. Tosi siinä vaiheessa, kun putsasinn autoani lumikasan alta ja vedin selkä hiestä märkänä prinsessaa tarhalle, niin ei fiilis ollut ihan korkealla :D. Mutta on tämä niin paljon ihanampaa kuin se harmaus ja loska.

    Todellakin ihania talvikuvia. Minä en vielä uskaltanut viedä meidän uutukaista kameraa kovaan pakkaseen, suojelen vielä sitä pienokaista ja keskityn sisäkuvailuun :). Tosin totesin heti lenkiltä tultua, että olisipa tullut upeita kuvia, kun vielä aurinko paistoi.

    Todella kauniita kuvia kyllä olet napannut ja ihanaa kuulla sinusta pitkästä aikaa. Onneksi olet parantunut! Ja wow mikä profiilikuva, upea!

    VastaaPoista
  5. Voi eikös oo ihanaa kun on lunta ja pakkasta, kyllä tätä odotettiinki! Aamulla ihasteltiin eskarilaista viedessä kuinka onkaan kaunista <3 Täällä myös arki alkoi ja ekana aamuna äiskä on kuin persiille ammuttu karhu :D Vähä hakee taas uutta rytmiä. Hei mutta ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  6. Allidaalia: Niinpä! Kyllä talvella on ihan kivaa, että on sitä lunta :) Säätiedotus lupasi ainakin tälle koko viikolle pakkasta, joten nautitaan niin kauan kun sitä kestää.

    Varpunen: Voi kiitos :) Talvinen maisema on kyllä aika satumainen ( ja kuvien muokkaus toi vielä pikku lisäyksen hohdokkuutta ;)

    Esmeralda: Totta puhut. Oli kyllä mukavaa aloittaa arki, ja tammikuu talvisissa merkeissä :)

    Ansku: Hih, tuo auton putsaaminen on juu se yks talven miinuspuolia ;) Ja vaatteita saa pakata taas kauheasti päälle, mutta nyt ei vaatteet ainakaan ole jatkuvasti kurassa ja märkinä.

    Kiitos kuvakehuista! Kokeile ihmeessä kameraasi ulkonakin. Luonnon kuvaaminen onkin mun mielestä aika haastavaa, ainakin ihan erilaista kuin sisällä kuvaaminen.

    Kiitos myös profiilikuvakehuista ;) Tuo nyt oli joku vuoden vanha kuva...vähän turhan totinen, mutta teki mieli vaihtaa kuvaa välillä. Rouvallahan oli itseelläänkin näköjään hieno uusi kuva, ja ihana uus hiustyyli :)

    VastaaPoista
  7. Nonnukka: Heh, kyllähän ne arkiaamut on aina melkoisia koitoksia, kun yrittää saada lapset syötettyä, ja puettua taas kellon tikittäessä hurjaa vauhtia taustalla ;D

    Meillä alkoi maanantai rauhallisemmin, kun menen itse myöhempään töihin, ja isäntä vei pienemmän jo aamulla päiväkotiin. Minäkin aion kävellä työmaalle, ja ihastella talvista luontoa matkalla! Oho...nyt tuleekin jo kiire...

    VastaaPoista
  8. Hienoja talvisia kuvia.
    Arkiaamu...ei millään meinannut ukot nousta sängystä kun kello soi. No sainhan minä kaikki 3 matkaan aamulla ;). Mutta kyllä se töitä vaati ;) katsotaan miten väsyneinä ukot tulevat koulusta/tarhasta.
    Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinulle

    VastaaPoista
  9. Kauniita, talvea parhaimmillaan olevia kuvia!
    Mukavaa viikonalkua!

    VastaaPoista
  10. Jopas sattui...nimittäin minunkaan profiilikuva ei ole ihan tuore, tosin tyyli kuvassa on lähes sama kuin nyt...tukan mallia, väriä ja laseja myöten. Olen vaan itse aina pitänyt tuosta kuvasta, joten siksi se pääsi eetteriin :). Ja höpöhöpö...sä mitään totinen ole, kaunis kyllä :)

    VastaaPoista
  11. Aivan uskomattoman ihania kuvia:)

    VastaaPoista
  12. Tosi ihania kuvia jälleen!!! Ja sinun profiili-kuva on huippu upea! Kuinka kaunis kuva!!! Täällä ei ehkä noihin pakkaslukemiin ole päästy mutta lunta sentään vähän saatu ja pakkasen puolella pysytty. Se on pääasia! Oikein mukavaa koulun aloitusta sinne. Meillä onkin lapsilla jo toinen viikko käynnissä...

    VastaaPoista
  13. Erica: Kiitos kommentistasi :) Tsemppiä vaan sinne kovasti arkiaamuihin. Meillä meni tänään ihan yllättävän hyvin ;) Mukavaa viikkoa sinullekkin!

    Minttu: Kiitos kovasti:)

    Ansku: Kiitti vaan kehuista :) Johan täällä ihan punastuttaa! Omat hiukseni eivät ole enää noin tummat, mutta kasvaneet ovat aika paljon tuosta näköjään. Tais olla vähän liiankin fiini kuva, kun lapset sanoivat etten näytä itseltäni ;). Tekis taas mieli polkkatukkaa. Näyttää niin kivalta sulla.

    Jasmiina: Kiitos :) Ihana uus kuva sullakin muutes <3

    PiiaS: No voi kiitokset :) Kuva ei ole tosiaan ihan tuore, mutta taisi olla paras mikä tästä pärstästä on koskaan saatu ;D

    Tsemppiä teillekkin arkeen, ja toivotaan että pakkanen pysyy vielä tovin :)

    VastaaPoista
  14. Ihania talvikuvia!!Valkoinen wonderland♥
    Ja meidänkin naulakosta löytyvä soma raidallinen talvitakki:)

    VastaaPoista
  15. Ihania talvikuvia :) Ja kauniisti kirjoittelit muutenkin touhuistanne.

    Meilläkin eilen illalla sekä tänään pyykkikone ja kuivausrumpu laulaneet kilpaa, muutama päivä kotoa poissa ja jo on hirveästi hommaa rästissä...

    Mutta kyllä ne niitä, pikkuhiljaa, nauttikaa talvisäästä, meillä sateista, tuulista ja plussan puolella asteet :(

    Iloista viikkoa!

    VastaaPoista
  16. Anonyymi8.46

    Tosi kaunis sinun profiilikuvasi<3

    Iloisia talvipäiviä sinne teille, toivottavasti taudit on nyt sairasteltu.

    Venla

    VastaaPoista
  17. Ihanat maisemat siellä! Täälläkin on lunta sadellut varsinkin tänään oikein urakalla, ettei meinannut autolla nähdä ajaa pois töistä :)

    Nautitaan tästä talvesta nyt kun sitä lunta vihdoin saatiin :)

    VastaaPoista
  18. Ihania talvikuvia, niin parasta kun on lunta! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  19. Heipsulivei, ja kiitos ihanat kommenteistanne:

    Tinttarus: Kiitos :) Hih, tuo takki on tosiaan ihanan iloisen värinen :)

    Liisa: No niinhän se on, että jos pikkasenkin jonain päivänä jättää hommia tekemättä, niin kasaantuvat lopulta kauheiksi vuoriksi, mutta kyllä niistä selvitään taas :)
    Toivottavasti tekin saatte vielä talvea sinne? vai onko teillä siellä päin kunnon talvea yleensä?
    Viikonloppuja <3

    Venla: Voi kiitos :) Toivotaan, että hetken saisimme olla terveenä. ( Vatsatautiahan on nyt taas kovasti liikkeellä, että sitä odotellessa ;). Oikein mukavia talvipäiviä teillekkin <3

    Marika: Nautitaan kyllä :) Kokoajan on pyrytellyt lunta lisää tälläkin!

    Ruususuu: On se vaan mukavaa, että talvella on sitä lunta. maisemat ovat niin kauniita, ja lapsilla riittää puuhaa ulkosalla :)

    Ihanaa viikonloppua kaikille!

    VastaaPoista
  20. Aivan ihania kuvia oot saanut talvimaisemista! Täällä uusi lukija kurkkimassa :)

    VastaaPoista