lauantai 17. maaliskuuta 2012

Koululaisen romanttinen huone

Huihai...siellähän on himppusta vaille 400 lukijaa kasassa!!!
Ihan mahtavaa, että olette pysytelleet pienen pilvenhattaran reunalla touhujamme seuraamassa . Kiitos teille jokaiselle, ja tervetuloa joukkoon myös uusimmat kuulijat :) Parin vuoden bloggaus-harrastus on edelleen mulle tärkeä henkireikä, ja kuvattavaa tuntuu aina löytyvän jopa pienessä kolmiossamme. Välillä tuntuu ettei välttämättä ole niin paljoa tähteellistä asiaa, mutta kuvathan kertovatkin joskus enemmän kuin tuhat sanaa. Alkuinnostuksen jälkeen huomaan myös, ettei netin äärellä tule enää oleiltua niin paljoa kuin ennen. Täytyy antaa aikaa iltasella myös tuolle rakkaalle siippaselle ;). Edelleen käyn kyläilemässä teidän muidenkin luona inspiraatiota imemässä, mutta kommentit ovat jääneet vähemmälle. Mutta Pilvenhattara on ja pysyy, vaikka joskus olisi hiljaisempaakin :)

 
Viikonlopun ja perjantaisen vapaapäivän kunniaksi sain vihdoin esikoisen
huoneen viimeisteltyä kuntoon, ja räpsäisin kuvia todisteeksi. Tännekkin huoneeseen saimme ihanan isomummin räsymaton lattiaa pehmustamaan, ja pieni vitriinikaappi löysi vihdoin arvoisensa paikan.
Sängyn yläpuolelle raahasimme tyttöjen kanssa tuulenriepotteleman risun, josta linnunpöntöt saivat mukavan asuinpaikan.




Huoneenhaltija on muuten lunastanut lupauksensa huoneensa siistinäpidossa, ja näyttää todellakin "pelottavasti" tulleen äitiinsä. (Koulusta palattuaan saa kauhean hepulin, jos pikkusisko on käynyt siirtelemässä tavaroita ).




Tämä hattarainen huone miellyttää kyllä minunkin silmää tunnelmallaan.
 Kunpa "uskaltaisin" käyttää värejä yhtä huolettomasti muuallakin :)

Lauantai-päivä näyttää valkenevan melko harmaana, ja sateisena, mutta siitäkin huolimatta:

Leppoisaa Lauantaita!

Iida Emilia

20 kommenttia:

  1. Ihana huone kyllä.Kaikkia kivoja yksityiskohtia myöten=)
    Leppoisaa lauantaita myös.Voisipa tuo aurinko pilkistellä väliin pilven reunasta=)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi2.06

    Hieno luku:) Ihana huone, näin kolmen pojan äitinä on kiva katsella tyttömäisiä huoneita :)

    VastaaPoista
  3. Onpa ihana huone, kiitos näistä kivoista inspiraatiokuvista! Meillä on koulutytön huone hyvin samantyylinen, tästä sainkin pari mukavaa lisäideaa huoneeseen!

    Ja kuvia ei voi koskaan olla liikaa, postaa vaan ihmeessä, vaikka ei kovin painavaa asiaa olisiskaan :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana huone. MIstä tuo punainen lääkeboxi on? Nyt on pakko ottaa pojan huoneesta jotain kuvia omaan blogiin... en vaan oo saanut aikaiseksi...

    VastaaPoista
  5. Ihanan pirtsakkaa tosiaan. Tuo vanha kaappi on kyllä kiva, enpä ole siihen ennen huomiota kiinnittänyt. Ja nuo linnunpöntöt! Hauska idea risun kanssa :)

    VastaaPoista
  6. Hurmaava huone!

    VastaaPoista
  7. Anonyymi4.17

    Todella kaunis ja pirteä huone,kyllä kelpaa asustella! terv Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  8. Niiin ihana huone ja suloinen huoneen omistaja <3 Voi kun meidänki rinsessa saisi joskus noin herkullisen ja suloisen kammarin :)

    VastaaPoista
  9. Jos ja selvästi kun tyttö tulee äitiinsä, niin kauniilta tulee huoneet näyttämään jatkossakin. Todella sievä tuo huone, ihania yksityiskohtia pullollaan. Tuo pulpetti ja korkea kaappi ovat todella hurmaavia, rouhean maalaisromanttisia!

    VastaaPoista
  10. Oi, miten ihana huone!! Voi kun tuo meidänkin ekaluokkalainen pitäisi huoneensa siistinä. Vaan ei, kehen lie tullut tuossa sotkemisvimmassa;) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Ompa todella kaunis ja hempeä huone! :-) Ihana väri maailma! :-)

    VastaaPoista
  12. Niin ihanat värit...Ja rimmaavat yhteen :)

    VastaaPoista
  13. Mahtavaa !! 400 lukijaa...ONNEA ONNEA !!
    Ihanan hempeä koululaisen huone. Värit kulkevat käsi kädessä :)
    Aurinkista Sunnuntaita !

    VastaaPoista
  14. Ihanaa aurinkoista Sunnuntaita!

    Pitsienkeli: Kiitos! :) Tänään onkin onneksi auringonsäteitä ilmassa.

    Memmi: Kiitoksia! :) Niinhän se on, että vaihtelu virkistää. Itsekkin niin mielelläni katselen pienten prinssien valtakuntia ;)

    Aveliina: Kiitos, ja mukava kuulla, että jotain ideoita sait napattua mukaasi :).Kyllä tässä keväällä varmasti kuvat lisääntyykin taas ;)

    Mirjami: Kiitos! :)Lääkeboxi on Iskusta ostettu. Oli tarkoitus ottaa se ensin oikeaksi lääkerasiaksi, mutta sinne saikin kätevästi lasten lääkäritarvikkeet.
    Laitahan ihmeessä kuvia pojan huoneesta. Mukavaa varmasti sisustaa välillä vaaleansinisellä ;)

    Marika: Kiitos sullekkin :). Tuo kaappi oli alunperin meidän keittiössä, ja sen jälkeen eteisessä. ( Eikä ole muuten oikeasti vanha, vaikka siltä näyttääkin :)

    Hanni, ja Tepa: Kiitos paljon :)

    Nonnukka: Kiitos kovasti, ja voin kuules vaan kuvitella, kuinka ihanan unelmahuoneen teidän rinsessa saakaan <3

    Ansku: Kiitos tuhannesti :)Itse myös tykkään tämän huoneen tunnelmasta, ja huutonetistä löytynyt pulpetti on yksi koko asunnon lempparikalusteita :)

    Heidi: Kiitos! :)Meidänkin tytöllä on nyt vasta iskenyt tokaluokkalaisena tuo siivousinto, joten toivoa on varmasti teilläkin vielä ;) enkä sitten tiedä, onko tämä joku ohimenevä vaihe...

    Seija, ja Lovviisa: Kiitos teillekkin mukavista kommenteistanne :). On nää värit kyllä ihanan hempsukat!

    VastaaPoista
  15. Todel kaunis huone ja tyttöne ♥

    VastaaPoista
  16. Ihana huone! En yhtään ihmettele että tytär tahtoo pitää sen siistinä. :)

    VastaaPoista
  17. Luin tämän postauksen eilen ensimmäistä kertaa ja tänään piti tulla taas uudestaan ihastelemaan teidän tytön uudistunutta huonetta! ;)

    Ei voi muuta sanoa, kuin että huone on aivan IHANA ja juuri sen kaltainen, jollaisen joskus haluan meidänkin tytölle suunnitella ja sisustaa! <3 Sitten kun on joskus se oma tupa, jonka myötä myös oma lupa. ;)
    Niin suloiset, tyttömäiset värit! Kyllä teidän neidin kelpaa! :)

    VastaaPoista
  18. Allidaalia, Johanna, Minttu: Kiitos teille <3

    Emppu: Voi kiitokset! :) Täälläkin haaveilen kyllä joskus maalaavani vielä lattiat ja seinille olis tapettikin kiva, vaan onhan tuo vaaleenpunanen sellanen ihana prinsessaväri! Toivotaan, että teilläkin pian se oma tupa :)

    VastaaPoista
  19. Hei niin suloinen. Ja muutenkin taas kaikkea ihanaa. Kysyisin, että muistatko mitä sävyä tuo tytön huoneen vaaleanpunainen seinä on? Olen vähän miettinyt josko pistäisin oman tytön huoneenkin, mutta usein sitä sävyn valitseminen on vaikeaa, kun näytteessä näyttää aivan erille mitä sitten isossa alueessa. Osaatko auttaa. Tuo on todellakin kaunis väri! <3

    VastaaPoista
  20. Kiitos Pelleriina viestistäsi! Valitettavasti kerkesin hävittää kaikki tyhjät maalitötsät viime kesänä varastoa siivotessa, joten en muista yhtään tuota sävyä.

    Muistaakseni se oli Tikkurilan värilastuista, ja ihan summamutikassa sen valitsin maalikaupassa ;). Maalien valitseminen on kyllä välillä hankalaa.

    VastaaPoista