perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kevätvärejä pilkahdellen

Tajusinpas juuri, että mun vaalea/beige-värimaailmani alkaa jotenkin horjahdella! Tuo vedenvihreä, hentoinen turkoosi, tai mintunvihreä pilkahtelee sisustuksessa siellätäällä. Hyvin pieninä läiskähdyksinä, mutta kuitenkin ;). Liekö vaan joku keväinen hairahdus? Ihailen aina hirmuisesti värikkäitä koteja, mutta omassa kodissa palaan aina vaan takaisin tuttuun ja turvalliseen. 

Piristystä tässä kaipaakin, sillä kevään tulo tuntuu kestävän IKUISUUDEN! Tänäänkin oli niin harmaa, ja sateinen päivä, että piti ihan kynttilät sytytellä synkkyyden lievitykseen. Mutta lumet ovat ainakin saaneet kyytiä sadekuurojen alla, ja viikonlopuksi onkin nyt luvattu aurinkoa, joten sitä odotellessa :) Jospa saisi pihaa jo hieman siistimmäksi. Voisi toivottaa kevään vehreyden sitten ilolla tervetulleeksi!





Olohuoneessa oli Lilliputin leikit kesken, ja hän oli raahannut lastenhuoneesta tuon mintunvihreän korin jakkaran päälle. Sointui niin kivasti väreihin, että piti ihan napata kamera laatikosta esille.



 Olkkariin kaipaisin kovasti jotain muutosta, mutta huonekalujen paikat on niin moneen kertaan pyöritelty ympäri vain todetakseni, että ne sopivat paikalleen juuri näin, että en taida viitsiä ryhtyä taas turhaan hommaan! Pitäisi siis piristää kevätsisustusta tekstiileillä...värikkäillä ehkä?




Piristyksestä puheenollen. Tänään toinen tytöistä lähti koulukaverille yökylään, ja mummu kävi nappaamassa toisen neideistä luokseen, joten saimme ukko-kullan kanssa vapaaillan! ( Ja emäntä se vaan istuu täällä koneella ;). Katselimme jo kyllä elokuvan ( ehkä maailman surkeimman sellaisen ), mutta nyt kiireenvilkkaa takaisin isännän kainaloon! 


Kevät-terkkusin:

Iida Emilia

PS:Viikon päästä edessä kevään odotetuin reissu ikinä! Kerron siitä myöhemmin lisää :)


18 kommenttia:

  1. Niin nuo värihommat on niin ristiriitaisia.. Itsekkin tykkään väreistä, mutta sisustuksessa niihin kyllästyy helposti.. Onneksi voi aina palata tuttuun ja turvalliseen.. :) kauniilta näyttää tuo turkoosin sävy teillä! Ja kauniita kuvia jälleen :))

    VastaaPoista
  2. Kauniisti sopii tuo sinisen sävy teille! Onneksi noita värejä voi tuoda pieninä ripauksina kotiin ja sitten poistaa, kun alkaa kyllästyttää.

    VastaaPoista
  3. Hentoinen turkoosi on ihana väri.
    Sopii kauniisti kevääseen ja kotiisi.
    Itsekin olen yrittänyt tuoda väriä kotiin, mutta huonolla menestyksellä.
    Ens viikonloppua odotellessa !

    VastaaPoista
  4. tekstiileillä on kyllä niin helppo sisustaa kun niitä voi vaihdella aina kun siltä tuntuu. Mua on ihan ruvennut kauhistuttaa tämä värien määrä meidän kodissa, mutta tiiän että syksyllä ne taas vaihtuu valeisiin ja maanläheisiin väreihin:)

    Kaunista teillä! <3

    VastaaPoista
  5. Ihastuttavia kuvia, sävyjä, tunnelmaa <3

    VastaaPoista
  6. Kaunis väri tuo hennon turkoosi tai mikä lie. Omaan kotiin en tosin osaa sitä sijoittaa :(. MInulla tuo isäntä päätti toissa päivänä siirrellä huonekaluja ja nyt minulla paljon tekemistä että saisin olohuoneesta olohuoneen näköisen.
    Aurinkoista viikonloppua sinulle!
    Halauksin Erica

    VastaaPoista
  7. Anonyymi1.46

    Tyynyillä, torkkupeitoilla ja kukilla, saa kivaa muutosta aikaan, aina silloin, tällöin. Mukavaa viikonloppua!Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  8. Mullakin on tuo hentoinen vedenvihreä kolahtanut tänä keväänä. Tykkään väreistä, mutta kotini pysyy kovin värittömänä. Sen sijaan päädyin siihen, että laitan tänä kesänä pihamaalle paljon värejä. Värikkäitä kukkia ja pihatekstiilejä. Saa nähdä kuinka todellisuudessa käy =D

    VastaaPoista
  9. Anonyymi2.39

    Kesä saa värihirmuksi! Ihanalta teillä näyttää!

    VastaaPoista
  10. Jännä juttu, mutta muakin tällä hetkellä juuri nuo samat vihreän ja sinertävän väripilkut kiehtovat hurjasti!

    Meillä seisoo juuri keskellä eteistä samainen Ikean kaappi, jonka ostit makkariinne, mutta vaaleana versiona ja odottaa lähtöään uuteen kotiin. Fb:ssähän jo vilauksen näitkin sen tilalle muuttaneesta asukista ;)

    Näitä kuviasi aina yhtä suurella ilolla ja huokaillen katselee!

    Leppoista lauantaita!

    VastaaPoista
  11. Kylläpä tuo heleän sinisenvihreä sopiikin teille hyvin ja tuo ihanaati kevättä tullessaan:) Pienet väriläiskät kaiken vaalean keskellä herättää jollakin lailla koko ympäristön eri tavalla eloon:)

    Nämä siun kuvat on vaan kerta kaikkisen kauniita taas kerran <3

    VastaaPoista
  12. Anonyymi9.24

    Samat sanat,kaunis ja piristävä tuo kevätväri.Ja parasta minusta kun sitä on vain muutama väriläiskä,ei liikaa.

    Aurinkoista Viikonloppua!
    t.Asta

    VastaaPoista
  13. Mä rakastun joka kevät vaaleanpunaiseen, minttuun ja pastelliturkoosiin, yritän vain hieman toppuutella itseäni tuon vaaleanpunaisen kanssa, ihan vain miehen vuoksi.. =)
    Minulla on tällä hetkellä iso (rahallinen) pohdinta käynnissä; olen aikonut ostaa Kitchen Aid yleiskoneen, mutta emmin valkoisen ja jäänsinisen välillä. Ice olisi niiin suloinen ja piristävä, mutta valkoinen taas aikaa kestävä ja turvallinen...hmmm.. =)

    VastaaPoista
  14. Ihan sama täällä.. pieniä kivoja väripilkkuja täytyy keväisin kotiin saada <3 Niin kovin kaunis teidän olkkarit ai että!

    VastaaPoista
  15. Heipsansaa! Täällä ilolla lueskelen kommenttejanne. Kiitokset niistä teille jokaiselle <3

    Mulla on viikonloppuna tulossa ihana sisustusreissu. Jospa sieltä löytyis uusia tyynynpäällisiä ym. mukavaa :)

    Erica: Voih, tsempit olohuoneen kanssa ;) Kyllä sä siitä hyvän vielä saat. Voi noita miehiä! :D

    Hanni: Ihana suunnitelma! Itselläni pysyy yleensä pihakin aika yksivärisenä ;)

    Liisa: Se sun uus kaappi olikin taas aivan ihana löytö <3 Sellasen vanhan mäkin oisin kyl halunnut, mutta ehkä sellanennkin joskus vielä tulee vastaan :)

    Mari: No siinäpä vasta pulma tosissaan! Ihanahan Kitchen Aid on missä värissä vaan, mutta vaikea valinta varmasti. Se vaaleansininen ois niin soma herkku kyllä :)

    VastaaPoista
  16. Hellurei!
    Toi hento turkoosi/minttu on yksi niistä harvoista väreistä, joita myös rakastan. Sopii teidän keväiseen kotiin kyllä tosi hyvin!

    Ja tulin kertomaan, että blogissani on sulle tunnustus <3. Iloa viikkoosi!

    VastaaPoista
  17. Maarit: OI kiitoooos <3

    VastaaPoista
  18. Lovely pictures as always. Have a wonderful spring! :)

    VastaaPoista