maanantai 17. helmikuuta 2014

Tapettipähkäilyjä ja ARVONNAN voittaja!

Tilulilulii...arvonta ohi, ja voittaja saatava kii! :)

Kiitos vielä kaikille Lekmer-arvontaan osallistuneille. Teitä olikin mukana sankoin joukoin, ja ideanne ilahduttivat kovasti. Arvontakoneeni pyöräytti minulle seuraavanlaisen nimen:
  
Pia -Jotain tekemistä-

Oikein kovasti paljon onnea voittajalle! Otathan yhteyttä sähköpostiini: pienipilvenhattara@luukku.com



Ja kuinkas sen lastenhuoneen laita sitten? 

Ainakin siitä vaaleanpunaisesta seinästä on päästävä eroon! Lapset eivät ole sinänsä huoneensa sisutuksesta mitään valittaneet, elikkä mamman silmähän tässä eniten taas vaihtelua kaipaa. 
Ainut asia mitä tytöt ( tai varsinkin esikoinen ) kaipaavat, on se OMA HUONE!
Välillä saan nimittäin toimia erotuomarina sellaisissa nyrkkeilymatseissa, että oksat pois ;). Lähinnä riidat johtuvat siitä, että pikkusisko on koskenut tai sekoittanut isosiskon tavaroita.

Kyllähän se vaatehuoneen muuttaminen pieneksi huoneeksi on taas ollut kovasti mielessä. 
Jos neidit saisivat joskus omat huoneet, niin toinen tykkäisi vaaleansinisestä, ja toinen vaaleanvihreästä kammarista.  Elikkä ei sitten kuitenkaan siitä mustanharmaasta ;). Ehkä se musta väri tuntuisi lastenhuoneeseen sittenkin hieman synkältä väriltä, mutta harmaa ihastuttaa edelleen. Ja harmaaseen saisi kivasti yhdisteltyä niitä pirteämpiäkin värejä.



Yksi asia on kuitenkin varmaa. Nyt haluan tyttöjen valtakuntaan TAPETTIA! Olen niin kovasti ihaillut, ja haaveillut tapeteista, mutta jotenkin haaveet on aina kaatuneet siihen osaamattomuuteen. Nyt aijon kuitenkin yrittää. Opettelen vaikka ihan itse liisteröinnin salat, kun ei tuo ukkokulta kuitenkaan innostu ;)

Innoissani tilasin heti mallipaloja muutamasta herkullisesta harmaa/beige-pohjaisesta tapetista, jotta pääsisi fiilistelemään mahdollista tulevaa muutosta. Nämä mallipalat ovat kaikki Tapettitalosta.
Molempien lasten mieleen oli eniten tuo iki-ihana Kirsikkapuu. ( vas. alhaalla ).
Ja sehän sopisi mainiosti äidinkin silmään ;). Myös jotkin ihan perinteiset harmaavalko-ruudulliset, raidalliset tai pilkulliset voisivat olla kivoja. Vaihtoehtojahan on aivan liikaa!!!




Tällaisissa fiiliksissä täällä tänään, pää täynnä remppaideoita ( ja räkää ).


Iida Emilia



22 kommenttia:

  1. Kyllä minäkin olen tyttöjen kanssa saman tapettivalinnan kannalla :)

    VastaaPoista
  2. Oi että miten ihania tapettikuoseja <3 Muakin miellyttää eniten tuo kirsikkapuukuosi :)

    Tsemppiä valintaan ja tulevaan remppaurakkaan! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana valinta! Kyllä sie osaat :)
    Toipumista!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi22.56

    Tyttärelläni (pian 3.v) on tuo samainen kirsikkapuu tapetti huoneessaan,ja on kyllä aivan ihana! Tytär itsekkin sitä ihastelee ja uskon että tapetti saa ilahduttaa vielä pitkään:) Suosittelen!

    VastaaPoista
  5. Kirsikkapuulle annan ääneni. :)

    VastaaPoista
  6. Noi tapettitalon tapetit on varmaan kaikki aika kivoja. Kirsikkapuu on kiva. Meillä olisi sitä varmaan myös, mutta samaa on jo niin monen tutun seinällä, että en pysty laittaa :) Mutta tuo Oratuomi meillä on keittiössä ja sekin on kiva. Tapetoiminen on ihan helppoa, rohkeasti vaan kokeilemaan :)

    VastaaPoista
  7. Jaahans, Kirsikkapuu siis selkeästi johdossa :) Mutta ovat tosiaan kaikki mallit aivan ihania. Itse tykkään myös tuosta Oratuomesta ( oik. ). Vois sopia ihanasti just keittiöön tai vaikkapa eteiseen.

    Ja onhan toi Juhannusruusukin tosi herkullinen. Ehkä meille sitten kuitenkin jo aika runsas.

    Ja kiitos tsempeistä! Kyllä siitä tapetoinnista varmasti selvittäis...kuten myös tästä ärsyttävästä flunssasta ;)

    VastaaPoista
  8. Juuri noita samoja tapetteja olen miettinyt meidän rakenteilla olevaan taloon. Juhannusruusu ja oratuomi ovat kyllä ihania, mutta niin myös kirsikkapuu ja lumme. Minkä tahansa valitsettekin, niin upea varmasti tulee! :) Minusta ei nyt kauheasti apua ollut valinnassa :D

    VastaaPoista
  9. Ihania tapetteja! Ja tyttöjen kanssa olen ihan samaa mieltä, kirsikkapuu on kaikista ihanista ihanin!:)

    VastaaPoista
  10. Maria: Hih, no äläpä muuta sano. Niin nättejä kaikki, ettei tosiaan pieleen voi mennä :)Tsemppejä rakennushommiin! Ihanaa päästä valikoimaan materiaaleja, vaikka onhan se valinnan vaikeus joskus niin hankalaa :)

    Heidi: Kiitos! <3

    Mietinpä vaan, että jos meille tuo Kirsikkapuu tulisi, niin kuinkas siihen nyt sitten yhdistät vielä molempien lasten lempparivärit, eli vaal.sinisen ja vaal.vihreän? Tuleepahan ainakin melkonen huvikumpu-meininki ;)

    VastaaPoista
  11. Kiiiiiitos! :)
    Ja nuo kaikki tapetit on aivan ihania!! :)

    VastaaPoista
  12. Onnittelut Pialle!

    Ihania tapetteja! Jotenkin tuntuis, että sellainen raita- tai ruutuvaihtoehtokin vois toimia. Se vois olla sellainen kaikkien makuun sopiva? Niitäkin on niiiin ihania. Sellaiseen olis hyvä yhdistellä sitten noita tyttöjen lempparivärejä :)

    Meillä taistelut tulee tätä nykyä siitä, kun pikkusisko osaa jo pitää puoliaan ja sanoa mielipiteensä. Tytöt on 7v. ja 4v. joten tuon nuoremman mielipiteet on jo aika pontevia ;) Onneksi kuopus on tasainen paketti eikä kaksivuotiaalla uhmaa kauheasti vielä ole :)

    VastaaPoista
  13. Kaikki on tosi kivoja ja sopii teille varmasti.
    Eilen lueskelin vanhoja sisustustuslehtiä ja huomasin, että yhdessä oli teidän koti!
    Oli kiva lueskella ja meillähän siis kanssa on tämä rivari ja jos oikein muistan niin meidän on -86 rakennettu 4h+k. Paljon samaa myös pohjapiirustuksessa!

    -Anu

    VastaaPoista
  14. Ihania tapetteja kaikki. Pari tapeteista näytti kovin tutuilta, liekö olleet suosittuja blogeissa vuosien varrella.
    Onnea liisteröintiin =D

    VastaaPoista
  15. Pia: Oleppa hyvä! Tee hyviä löytöjä :)

    Jane: Tiedätkö,meinasin alkuviikosta jo pistää Kirsikkapuun tilaukseen, mutta sitten aloin miettiä, että taidan kuitenkin käydä vielä katsomassa muitakin vaihtoehtoja. Joku harmaapohjainen ruututapetti olisi myös todella kaunis ja ajaton, ja todellakin siihen olisi helpompi yhdistellä värejä. On tää niin vaikeeta :)

    Kyllä niillä sisaruksilla aina jotain kinaa löytyy ja pitääkin olla, että oppii pitämään puolia :). Meilläkin kävi juuri noin, että sitten kun pienempikin alkoi sanoa vastaan niin siitähän vasta "riemu" repesi :) Onneksi täälläkään ei jatkuvasti sentään olla tukkanuottasilla ;)

    Anu: Heh, no niin oli tosiaan lehtijuttua. Nyt ihan kauhistuttaa, että kuinka olen päästänyt kuvaajat tänne, kun kaikki on jotenkin keskeneräistä, ja lattiatkin ihan kauheat jne. Mutta olihan se kiva juttu, ja hyvät kuvat, ja mukavat muistot jäi :). Mä oon just tykänny sun blogia seurata, kun on samanlainen rivari, ja olet niin kivasti sitä rempannut. Mulla se lattioiden maalaus odottelee vieläkin ;)

    Hanni: Kiitos. Kirsikkapuuta, jihannusruusua ja oratuomea on tosiaan näkynyt aika paljon blogeissa. Ihania kyllä ovat :)

    VastaaPoista
  16. Ihanan romanttisia tapettimalleja. Ihan tulee kesä mieleen. Mökillä vietetään talvilomaa ja tarkoitus oli freessata tuo keittiön ainoa "paperiseinä" (3 muuta kun on hirttä). Valitsin keltaisen pystyraitaisen tapetin, mutta onneksi nämä hämärän harmaat sadesäät eivät inspiroineet tapetointipuuhiin. Mallitapeteistasi hullaantuneena saatan vielä vaihtaa kuosin maalaisromanttiseen kukkaketoon... Kiitos inspiraatiosta!

    VastaaPoista
  17. Sen oikean tapetin valitseminen voi käydä työstä! Valikoimaa kun tosiaan löytyy. Ihania nuo kaikki, vaikea sanoa mikä sopisi parhaiten. Minullakin on edessä tapetin etsintä tytön huoneeseen, saas nähä kuinka helpolla löytyy. Mukavaa torstaita! <3

    VastaaPoista
  18. Olenpas minä monta päivää jälkijunassa täällä kommentoimassa. Jokohan olette valinnan tehneet?
    Mua ihan huvitti, sillä itse oon tilannut ihan kaikki nuo samat näytemallit (ja vähän enemmänkin..) että kuinka voi olla niin sama maku? Makkarissahan meillä tuo oratuomi onkin (love it) ja tattadaa, tyttöjen huoneeseen on ostettu myös tuo kirsikkapuu, vielä ei tosin seinässä asti :)... Jään odottelemaan mihin päädyitte :) kaikki ihania <3

    VastaaPoista
  19. Anonyymi23.53

    Kirsikkapuu-tapetti on mun suosikki! Sitä oon haaveillu omaankin kotiin...:)

    VastaaPoista
  20. Kikka: No kiva kuulla, jos inspiroiduit :) Se on tosiaan vaikeaa se päätöksen teko, kun monia ihania vaihtoehtoja olisi tarjolla. Kesäinen kukkaketo kuulostais kyllä mökille aikas ihanalta :)

    Heli: Tsemppiä sinnekkin tapettien valintaan! Mielenkiinnolla jään odottamaan, mihin vaihtoehtoon päädyt :)

    Maarit: Hih, jopas sattuikin! :)On meillä sitten hyvä maku ;).
    En ole vielä tehnyt päätöksiä, kun jahkailen tässä, että Kirsikkapuuta vaiko jotain neutraalimpaa ruutua? Olisi helpompaa, jos tytöillä omat huoneet, ja niihin saisivat lempiväreistänsä valita. Nyt pitää miettiä, että tapettiin kävisi molempien suosikkivärit. Kyl on vaikeaa ;). Tuosta Oratuomesta tykkään itse kans tosi paljon.

    Anonyymi: Se on kyllä niin ihana, ja sopii varmasti huoneeseen kuin huoneeseen :)

    VastaaPoista
  21. Kiva valokoima tapetteja.
    Kirsikkapuu onkin vilahtanu monessa blogissa. Kaunis !
    Valinta ei ole helppoa.
    Kivaa Sunnuntaita !

    VastaaPoista
  22. Kannustan ehdottomasti harjoittelemaan tapetointia. Non vowen -tapetit on helpoimpia, kun liisteri vedetään suoraan seinään! Suosittelen. Ite oon tapetoinu kaks taloa koknaan, eikä ollu kyllä ollenkaan niin vaikeeta, ku ajattelin alkuun. Kärsivällisyyttä ja pikkutarkkuutta kuitenkin ehkä vähän vaatii... :) Meillä on tyttöjen huoneissa pari harmaata seinää, ja hyvin toimivat vauvan huoneessakin, kun yhdistelee kirkkaampia värejä. :)

    VastaaPoista