torstai 28. heinäkuuta 2016

Kuulumisia loman varrelta

Heippa!

Täällä alkaa lomapäivät hiipua vähiin, mutta kyllä on ollut ihanan leppoisaa ja loma on tuntunut pitkältä ja lämpimältä :). On mökkeilty, pesty mattoja, vietetty rantapäiviä, tavattu ystäviä ja juhlittu pienimuotoisesti minun ja mieheni synttäreitä. ( Enkä ole tuhlannut aikaani juuri ollenkaan siivoamiseen )! Itse täytin tänävuonna nyt sitten pyöreitä, ja olenkin sen tiimoilta potenut pientä ikäkriisiä pitkin vuotta, mutta viime sunnuntaina herätessäni nelikymppisenä, tajusin ettei nuo numerot mikään katastrofi olekkaan :D . 

En saanut aikaiseksi pidettyä minkäänlaisia juhlia, vaikka kovasti sellaisiakin alkuun suunnittelin. Kahvittelimme vain suvun kesken ja sain kyllä ihan liian ihania lahjoja, joten kiitoksia vain kaikille. Pari mahtavaa nelikymppistä ystävääni veivät minut yllärinä Tiirinkosken tehtaalle vohvelille, ja sain sinne samalla lahjakortin, jonka käytin samantien pois kuleksimasta ;). Istuimme vielä iltaa pitkään terassillamme rupatellen. Kriisipalaveria parhaimmillaan! Tapasin samaisella viikolla paria muutakin pitkäaikaista ystävääni, joiden kanssa kävimme myös kahvittelemassa tuolla Tiirinkosken tehtaassa, joten antoisa viikko todellakin takana! Niin, ja ihanille blogiystävilleni myös kiitokset upeasta korulahjasta! Olen niin kiitollinen näistä kaikista mukavista ihmisistä ympärilläni!

Kuvissa muutamia räpsyjä keittiön puolelta. Olen niin supertäpinöissäni tulevasta remontista, jota toivottavasti pääsisimme syksyn mittaan aloittamaan, ettei oikein huvittaisi edes enää kuvailla näitä nuhjuisia nurkkia. En nyt tosin ole varma vielä rempan laajuudesta, että tuleeko keittiön kaapistoihin suuriakaan muutoksia, mutta toivossa on hyvä elää ;). Yksityiskohdista ja köökin tyylistä pidän kyllä edelleen, mutta nuo komerot lahoavat kohta käsiin!


















Meillä on isännän kanssa tulevalle viikonlopulle kahdenkeskeinen reissu tulossa, mutta kerronpa siitä lisää myöhemmin.

Mainiota torstaita!

Iida Emilia

6 kommenttia:

  1. Paljon onnea! <3 Ikä on vaan numeroita! Täällä miehen kanssa juteltiin, että kun omat isämme täyttivät 50-vuotta olivat he mielestämme tosi vanhoja...no, kun vanhoja kuvia katselee niin olihan silloiset viisikymppiset kuin kuusikymppisiä, kun nykypäivän viisikymppisiin vertaa. No näin ainakin vakaasti haluan uskoa nim. ensivuonna viisikymppinen!
    Ihanaa, kun on jotain mitä odottaa! Remppailua aijon minäkin hiukan tehdä, kunhan saadaan tuo tytär muutettua omaan kotiin.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti Marita ja näinhän se on, että ei ne numerot mitään muuta, kun mieleltään on aina parikymppinen ;). Ja samaa olen itsekin ajatellut, että nykyajan keski-ikäiset ovat kyllä nuorekkaampia kuin muinoin!

      Mukavia muuttohommia sinne ja ihania remppahaaveiluita :)

      Poista
  2. Onnea tasvuosista!
    Ikä on todellakin vain numeroita...en ole koskaan tuntenut mitään ikäkriisiä..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja oikeassa olet, mitäs sitä kriiseilemään kunhan on sinut itsensä kanssa, ja nainenhan on kuin viini, joka vain paranee vanhetessaan ;)

      Poista
  3. Anonyymi2.19

    Hei Iida Emilia :)
    Luen ahkerasti ihanaa blogiasi ja ihailen kaunista kotiasi.
    Olenkin bongannut monta ihanaa juttua kodistasi ja nyt kysymykseni
    kuuluukin että mistä olet ostanut ihanan rautalangasta tehdyn
    suodatinpussi telineen? Itse monet sisustusliikket kolunneena en ole
    tuollaista ihanuutta löytänyt.
    Niin ja toivottelen myös sinulle mukavaa syntymäpäivää!!!
    Aurinkoista kesää <3
    Terveisin Päivi Raumalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Päivi ja anteeksi kun vastaaminen on kestänyt! Lämpimät kiitokset sinulle kauniista kommentistasi <3 Mutta voih, nyt joudun valitettavasti tuottamaan sinulle pettymyksen, sillä suodatinpussiteline on senverran vanha ostos, etten muista yhtään mistä sen aikanaan hankin!! Olisikohan ollut Hämeenlinnalainen sisustus Home, mutta siellä ei mielestäni enää ole noita myynnissä. Eikö googlettamalla löytyisi mitään nettipuotia jossa vastaavia olisi? Minun täytyy pitää sinut mielessä, jos joskus pistän tavaraa myyntiin, niin voin blogissa vinkata ;).

      Oikein mukavaa loppukesää sinulle! :)

      Poista