torstai 29. joulukuuta 2016

Lazy day!

Eipä tässä pahemmin tarvinnut itseään työllä rasittaa, sillä nyt olisi taas muutama vapaapäivä edessä lomalaisten kanssa. Ja vaikka vatsataudilta taisimmekin välttyä, niin pikkuinen flunssa iski kiinni kuitenkin. Lääkkeksi lämmintä juomaa tuoreella inkiväärillä höystettynä, villasukat jalkaan ja rentoa oloa. Jospa se alkava tauti niillä talttuisi!

Makkarissamme vallitsee myös rennon huoleton tunnelma. Uudet valkoiset puuvillapussilakanat löysin Jyskistä erittäin edullisesti. Jos ne jättää ( vahingossa ;) pesun jälkeen silittämättä, niin näyttävät mielestäni melkein pellavalta. Eikä sänkyä tarvitse aina pedata niin säntillisesti, sillä tuollainen huiskaisten pedattu näyttää välillä tosi hauskalta!





Olen ollut remontin jälkeen ihan mahdottoman tyytyväinen tähän makuuhuoneeseemme. Vaikka alunperin mielessäni muhi paljon isompi muutos, niin lopulta pelkkä lattioiden vaalennus ja pieni tavaran karsinta riitti luomaan tänne juuri oikean tunnelman. Ihania pariovia unohtamatta!


Pehmoinen lampaantalja lämmittää ihanasti aamuun heränneitä varpaita, ja sängyn päädystä paikkansa löytänyt tähtimatto oli jouluinen löytöni Metsäpellon puodilta





Näissä rennonletkeissä tunnelmissa toivottelen teille...hetkinen...mikähän päivä tänään onkaan?


Levollista torstai-iltaa ja mukavia välipäiviä!


Iida Emilia

15 kommenttia:

  1. Niin levollinen ja kaunis makkari♡ pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jonna <3
      Eipä tuo flunssa onneksi kovin pahaksi ole äitynyt :)

      Poista
  2. Oi kuinka ihana ♡

    VastaaPoista
  3. Kaunis makkari teillä. Minä välillä jätän petaamati koko sängyn. Puolustan sillä että välillä pitää tuulettaa sänkyä :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija :)
      Ja näinpä juuri, täytyy sen pedin tuulettuakin välillä :)

      Poista
  4. Kylläpä on houkutteleva makkari! Ja nuo lakanat kannattaa jättää silittämättä ihan tarkoituksella!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kiva kuulla :)
      Lakanoiden silitys ei kuulu lempipuuhiini muutenkaan ;)

      Poista
  5. Ihanan näköset petivaatteet ja jos et olisi paljastanut, olisin luullut niiden olevan pellavaa :) Toivottavasti tauti lähtee inkiväärin voimalla!

    Mukavia välipäiviä sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3 Olen haaveillut pitkään pellavalakanoista, mutten ole raaskinut vielä ostaa, kun ovat niin hintavia. Mutta nuo valkoiset puuvillaiset ovat kyllä kauniit ja muistuttavat yllättävän paljon pellavaa :). Juu ja inkivääri tuntuu tepsivän, sillä flunssa ei ole pahentunut!

      Mukavaa vuodenvaihdetta sinne!

      Poista
  6. Oi, katsoin kyllä niin pellavalakanoiksi nuo! Ovat kyllä kauniit!
    Ihana tunnelma makkarissanne ja kauniit kuvat!
    Toivottavasti tauti taittuu pian parempaan suuntaan ja lohdutukseksi sanon, että mielummin flunssa kuin vatsatauti!
    Mukavaa alkavaa vuotta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, hauska kuulla, kiitos :) Vähän vielä makkariin tulee muutosta, sillä maalaan tuon takaseinän uudelleen ja asettelen taulutkin varmaan eritavalla. Lamppukin pitäisi tänne löytää, mutta kelvannee nyt hetken näinkin ;)

      Ja totta tuo, että flunssa kuulostaa kyllä paremmalta vaihtikselta kuin tuo vatsatauti! Eikä tämä flunssapöpö näköjään kovin pahaksi olekkaan mennyt. Onneksi ovat ohimeneviä joka tapauksessa :)

      Ihanaa vuodenvaihdetta sinne!


      Poista
  7. On kyllä kaunis ja kutsuva makuuhuone....eihän tuolta sängyltä raaskisi nousta....pitääpä käydä täällä "meidän" Jyskissä katsomassa löytyisikö täältä tuollaiset lakanat.
    Hyvää Uutta Vuotta sinulle♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Hannele <3 Vielä kun saataisiin joskus uusi sänky, nimittäin tämä vanha alkaa olla kovin huono selälle :/

      Tämä pussilakanasetti oli tarjouksessa juuri ennen joulua, ja maksoi vaan 20 euroa setti! Siinä vielä kaunis pitsiprodeeraus kyljessä, jos ei kuvasta saa kunnolla selvää :)

      Oikein ihanaa Uutta Vuotta myös sinne <3

      Poista
  8. Kauniilta ja kotoisalta näyttää. Ihanaa uutta vuotta! :)

    VastaaPoista