tiistai 2. tammikuuta 2018

Uusi vuosi 2018

Oikein iloista alkanutta uutta vuotta kaikille!

Uusi vuosi vaihtui täällä hauskoissa merkeissä veljeni perheen ja naapuriperheen kera. Hyvää ruokaa, vähän kuplivaa juomaa ja raketteja. Lapsilla oli mukavaa ja me aikuisetkin naurettiin illan aikana niin paljon, että elinvuosia kertyi taatusti rutkasti lisää!

Enpä ehtinyt juurikaan kameraan päivän aikana tarttua, vaikka mielessäni suunnittelinkin hienoa kakkukuvaa tähtisädetikkuineen. Kelvatkoon nyt siis nuo tekemäni kakun koristeet vain ;)


Lupauksia en sortunut nyt tekemään, kun tiedän vallan hyvin kuinka niiden kanssa aina käy!
Muutoinkin elämä jatkaa samaa vanhaa kulkuaan, tai sitä ainakin toivon, sillä näin on hyvä :)
Jotenkin ihan kauhistuttaisi isot mullistukset! Tyttären tulevissa rippijuhlissakin riittää jo pähkäilemistä kylliksi. Niihin toki on nyt vielä yli puoli vuotta aikaa.Lomailen lasten kanssa tässä pari päivää, ja tytöt jatkavat lomaansa aina loppiaiseen saakka.
Tuntuu muuten ihan ikuisuudelta tämä joululoma! Ihan alkaa jo pinnaa kiristää tällainen lorviminen! Teinien unirytmit heittävät häränpyllyä ja kännykkäkin kasvaa kohta käteen kiinni!
Oi arki tule jo! :D

Tammikuisin terveisin

Iida Emilia


2 kommenttia:

 1. Sama homma täällä! Nukkumaan on menty aivan milloin sattuu ja vastaavasti herätty ties miten myöhään! Arki on ehkä juuri rytminsä takia ihana =) kiva päästä välillä irti, mutta minä myös kaipaan sitä, että tietää milloin ne lapset vihdoin nukahtaa!
  Meillä koulut alkaa jo huomenna, oli pitkä syysloma niin nyt otetaan takaisin. Ja hyvä näin tosiaan =)
  Hyvää alkanutta vuotta sinne =) tsemppiä! !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa alkanutta vuotta sinnekin ja rytmikästä arkea! :)

   Juu siis alkuun tämä loma tuntuu aina ihanan vapauttavalta, kun tulee taukoa harrastuksista ja läksy"kuulusteluista", mutta juurikin tuo rytminvaihdos alkaa käydä hermoille jossain välissä! Varsinkin näiden teinien kanssa ihan mahdotonta, kun nukkuisivat yli puoleen päivään ja vastaavasti valvoisivat kahteen-kolmeen yöllä! Vielä syyslomalla ei näin pyllyllään nämä rytmit olleetkaan. Hoh hoijakkaa!

   Ja nuo käteen liimaantuneet kännykät on toinen juttu, joihin mulla palaa käämit kyllä :D

   No nyt onneksi ollaan saatu jo vähän rytmiä aloilleen, joten ehkäpä se tästä!
   Iloista loppuviikkoa! <3

   Poista