torstai 8. elokuuta 2019

Arki

Sinne jäivät,
hitaasti lipuvat lomapäivät. 
Aamut pitkälle venyneet, unihiekan tuoksuun sekoittuneet.
Aikataulut yöttömään yöhön unohtuneet.

Retket huolettomat, mansikan ja jäätelön makuiset.
Lammen viileyteen kastetut varpaat.
Kesätuulessa villiintyneet kiharat.

Sinne jäivät,
tämän kesän kauniit päivät.
Muistoihini piirretyt, reppuun mukaan sullotut. 
Kyllä näillä eväillä jaksaa.
Arki. Vielä eilen se tuntui niin kaukaiselta, mutta tänään se astui taloon kuin luonnostaan.
Jälleen tuntui kuin oltaisiin jonkin uuden alussa ja haikeuden sekä ilonkyynelten seasta huokailin, kuinka ihmeessä nuo vuodet ovat vierineet.

Itselläni taisi olla perhosia vatsassa molempien tyttöjeni puolesta, kun lilliputtimme polkaisi käyntiin yläasteen ja esikoinen suuntasi lukioon!! Siinä se nuori naisen alku jo haaveilee lähtevänsä vaihtoonkin ja minun mielestäni hän on ihan lapsi vielä ;)Täällä ei ole suinkaan arjen kunniaksi surauteltu drinksuja, vaikka itse vielä lomailenkin, mutta sattuipa nyt tällainen kuva kesäarkistoista osumaan silmiin. Olikin muuten herkullisia nuo Limoncello-mojitot, jos tuntuu, että arki ei meinaa muuten luistaa :D


Mutta nyt jatkan arkisesti pyykinpesua ja siivoushommia. Maistuu taas nämä kotityötkin mukavien lomapäivien ja Savonlinnan reissun jälkeen. Laitan sitten seuraavaan postaukseen teillekin kuvia matkastamme :). Kiitoksia kovasti vielä vinkeistänne! 

Iloa arkeen ja turvallista kouluvuotta!

Iida Emilia

5 kommenttia:

 1. Hei olit löytänyt Limoncello Mojiton! Oliko se sama jonka julkaisin ? :) Jos niin kivaa jos tykkäsit :) :) :), oikeesti! On sinulla kiva keittiö, niin kodikas <3. Ja vaikka runo oli haikea, niin se oli niin nätti. Mahtavaa elokuuta, kesä jatkuu vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja kiitos <3

   En muistanut tarkalleen mikä tuo drinkkisi oli, mutta kerroin miehelleni, että näin herkullisen näköisen drinksun eräässä blogissa, joka oli tehty Limoncellosta ja hän alkoi googletella, ja löysi ohjeen tähän kyseiseen Limoncello-mojitoon ( laitoin instaan ohjeen ja lähteen. Oliko samanlainen kuin se sun )? Hyvää ainakin oli, tykkäsin :) Täytyykin kurkata sun ohje myös, sillä se toimi inspiksenä. Kiitos!

   Runo oli vähän haikea juu...ihan kuin koko kesä olisi jo ohi, mutta onneksi ei vielä sentään, vaikka aina tuo koulun alku tuo kesän lopun tunteen ( onneksi ei maailmanlopun kuitenkaan ;)

   Ihanaa heinäkuuta sinnekin!   Poista
  2. Juu, tarkastin vielä... tässä meidän tekemässä drinkissä käytettiin mintunlehtiä ja kidesokeria, muutoin oli hyvin samanlainen kuin sun. Täytyykin testata vielä joskus myös basilikan lehdillä :)

   Poista