tiistai 31. tammikuuta 2012

Heipsansaa!

Uusi viikko starttasi käyntiin oikein kunnon pakkaslukemissa. Hrrr....vilukissaa hirvittää ;)
Ettekä voi usoa, mitä tein viikonloppuna? Kaivelin kuulkaas ukkokullan isot sukset varastosta, ja läksin testaamaan hiihtelytaitojani monen vuoden tauon jälkeen. Näköjään kerran opitut asiat eivät häviä mihinkään! ( Ainakin pysyin meidän viisivuotiaan perässä ihan hienosti ;). Mutta senverran innostuin, että aion mennä toistenkin, jahka nämä pakkaset hieman väistyvät.

Viikonloppuna kävin myös armaani kanssa jääkiekkopelissä, missä en myöskään ole käynyt piiitkään aikaan. ( Johtunneekohan siitä, etten ole kyllä tippaakaan kiinnostunut jääkiekosta ) mutta ihan kivaa sekin oli. Matsin jälkeen kävimme vielä syömässä ihan kaksistaan, kun mummuska tahtoi niin kovasti lapsia hoitaa, joten ihan mukava erilainen viikonloppu meillä takana :)

Köökin puolella pölyjä pyyhkiessäni kupit ja kapustat vaihtelivat vähän paikkojaan, mutta muuten ei mitään ihmeellistä olekkaan tapahtunut.






Rapsakkaa pakkaspäivää sinulle!

Iida Emilia

12 kommenttia:

  1. Kauniita köökkikuvia!
    Se onkin ihan virkistävää välillä tehdä jotain ihan muuta :)
    Toivottavasti lauhtuis pian, ei oo kivat näin kovat pakkaset !
    t. toinen vilukissa ;)

    VastaaPoista
  2. Kaunista. :) Mikä on tuo radio tuossa? Samantyyliseltä näyttää kun Roberts, mutta ei taida olla, vai onko?
    Ihanan näköinen. ♥

    VastaaPoista
  3. Teidän köökki on kyllä kodin<3 Ihanat kuvat! Vai hiihtelemässä kävit, mukavata :) Mä oon inhonnu yli kaiken aina hiihtämist ja päätin viime talvena koittaa piiitkästä aikaa josko tuntuis kivemmalta mutta ei, ei ollut vieläkää mun juttu ;) Tasamaalla on ihan jees mutta ne mäet :D Olin kuule näky ;) Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kiva viikonloppu teillä ollu :) Sonki hyvä välillä käyvä miehenki mukana harrastuksissa vaikkei oiskaan niin ommaa tyyliä :) Ja hiihtäminen, minustaki oli kiva joskus hiihtää ku ei ollu mikkään pakko ja sai mennä ommaan tahtiin, ei ollu ennää koulussa niin ei ollu sitä "pakko"hiihtoa :D Tosin, minun sukset kyllä on tällä hetkellä n.tuhannen kilometrin päässä mummolassa :D Ei paljoa hiihellä tänä talvena :D

    Taas niin ihania kuvia teän sisustuksesta, kiva :)

    VastaaPoista
  5. Kyllä on nätit hyllyt!
    Minä en osaa ees hiihtää! Liekö vuonna -92 hiihtänyt viimeksi :) Mutta kivalle kuulostaa teidän viikonloppua. Terveisiä -27 asteesta :)

    VastaaPoista
  6. Saat kaikki talven touhut kuulostamaan niin ihanilta,etta alkoi ihan mieli tehda pakkasiin.
    Vaihtaisin kylla meidan kylmat sateiset paivat pieneen pakkaseen ja kauniiseen lumimaisemaan.Ja hiihtamistakin voisi kokeilla,vielako sita osaisi...
    Kauniita kuvia jalleen...

    VastaaPoista
  7. Niin kauniita kuvia! Ihana tuo radio!

    VastaaPoista
  8. Koivukujan Riikka: Kiitos! On se kyllä piristävää juu välillä tehdä jotain erilaista :).
    Talvi on ihan kiva, kunhan pakkanen pysyy tuolla reilusti alle 15 asteen ;)

    Tiina: Kiitoksia :) Tuon RetroRadion ostin viime kesänä Clas Ohlssonilta. On kyllä kivan näköinen, eikä hintakaan päätä huimannut.

    Nonnukka: Kiitos <3 Hih, no eihän toi hiihto kyllä munkaan suosikkilajeihin kouluaikoina kuulunut, mutta nyt kun hiljaksiin tasamaalla hiihteli, niin ei ollu yhtään hassumpaa. Vaan enpä usko, että musta mitään himohiihtäjää saa tekemälläkään ;D. Joskus reilut kymmenen vuotta sitten lähdettiin isännän kanssa yhdessä hiihtämään, ja sen jälkeen ukkokulta ei oo suostunu mun kanssa samoille laduille tulemaan, kun sai kuulemma hävetä silmät päästään, kun meikäläinen tuli kiljuen mäkeä alas, ja kaatui vielä lopuksi ;D ( En taida uskaltautua kovin isoihin mäkiin minäkään ).

    Meän Satu: Sehän se oiskin mukavaa, kun löytyis joku kiva yhteinen harrastus tuon isännän kanssa, missä tulis yhdessä käytyä, muttakun meillä ei ainakaan oikein kohtaa nää mielenkiinnon aiheet ;)
    Pakkohiihto oli kyllä koulussa kaameeta, mutta kyllä tää hiljalleen hiihtely on ihan leppoisaa. No voih, miten ne sun sukset nyt niin kauas on joutuneet ;)

    Johanna: Kiitos :) No hui, teillä paukkuu siellä vieläkin pahempi pakkanen! Eipä ainakaan noilla keleillä enää hiihdetä. Itsekkin olen varmaan viimeksi ollu suksilla joskus reilut kymmenen vuotta sitten. Kaikkeen sitä noiden lasten kanssa joutuu ;)

    Lisay: Kiitos, ja kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa :). Itsekkin ihan ihmettelen, miten olen nyt tänä vuonna niin innoissani talvesta, vaikken niin kovasti talvi-ihminen olekkaan. Mutta jos nämä kauheat pakkaset kestävät pitkään, niin sitten alkaa kyllä pänniä ;)

    Minttu: Kiitos :) Radio on kyllä ollut hyvä ostos :)

    VastaaPoista
  9. Ne on jääny mummolaan ku mummola Lapissa ja sielä tuli järvelä hiiheltyä :) Hmm..Kuulostaa niinku mie oisin hiihtäny monenaki kertana tuolla järvellä, tosiasiassa kerran kävin järvellä ja sieltä hiihettiin laavulle :DD Mutta oli se kuitekki kiva hiihtää :D

    VastaaPoista
  10. Todella kauniita kuvia:-))
    Täälläkin pakkasta -25:-(

    Mukavaa loppuviikkoa<3

    VastaaPoista
  11. Heips,
    kyllä joskus on mukava vähän "repäistä" arjesta :)

    VastaaPoista
  12. Meän Satu: Hih, No se oli varmasti mukava retki sekin :)

    Arja, ja Ainosofia: Kiitos teillekkin vierailusta <3

    VastaaPoista