perjantai 28. lokakuuta 2016

Remppainspiraatiota ja alekoodi!

Kiitoksia tuhannesti ilahduttavista kommenteistanne keittiöpostaukseen! Olemme kyllä hurjan tyytyväisiä lopputulokseen ( tai keskenhän tuo vieläkin on ). Uurastus on ehdottomasti kannattanut, vaikka täytyy myöntää, että tuo remppaaminen vaatii aika pitkää pinnaa, kuten olin kokeneemmilta konkareilta jo kuullutkin.

Toinen asia, joka remontin keskellä hermojen lisäksi  joutuu koetukselle, on lompakko! Vaikka heti alkuun yritimme laskea hyvin tarkkaan remonttimme budjetin, niin paukkuuhan se yli mennentullen!! Pienistäkin jutuista, joita ei ollut osannut ottaa huomioon, kertyy suuria lovia rempparahastoon. Siksi kaikenlaiset tarjoukset ja alennukset ovatkin erittäin tervetulleita lisiä hankintoja tehdessä.

Cuponation tarjoaakin erinomaisia alekoodeja mm. Taloon.com - verkkokauppaan, jonka laajasta merkkituotteiden valikoimasta löytyy kaikkea mahdollista rakentamisesta, remontoinnista ja sisustamisesta kiinnostuneille. 

Keräsin Taloon.comin tuotevalikoimista kotimme tyyliin sopivia sisustus- ja remonttimateriaaleja, joita mieluusti käyttäisin remppamme edetessä. Meillehän on nyt valittu kaikki isot elementit keittiöstä sisäoviin, mutta mm. seinämateriaalit ja listat vielä puuttuvat. Myös valaistus tuottaa päänvaivaa.Olen vielä kahden vaiheilla, että maalataanko seinämme, vai laittaisimmeko sittenkin tapettia?
Värimaailma tulee olemaan rauhallisen vaaleaa, ja valkoisen rinnalle haluan pellavaisia luonnonsävyjä sekä harmaata. 

Listat saavat olla melko leveitä ja hieman koristeellisia, kuten perinnerakentamisessa on tapana. Aidot puiset olisi tietenkin täydelliset, mutta luulen, että joudumme talous-syistä tyytymään mdf-listoihin ;) Eipä niissäkään mitään vikaa ole.


Sandbergin tapeteissa on aivan mielettömän kauniita kuoseja!
Itse tykkään todella paljon ruuduista ja varsinkin nuo vinoruudulliset sopisi mielestäni meille hyvin.


Makuuhuoneeseen olen haaveillut pitkään raakalautaseinästä. Nykyään on saatavilla monenlaisia- ja sävyisiä seinäpaneeleita, jotka on helppoja asentaa, ja ulkonäöltään muistuttavat kauniisti vanhaa lautaa olematta kuitenkaan tikkuisia tai karheita. Sängyn päätyseinustalla lauta näyttäisi minusta upealta, ja toisi hauskaa struktuuria tilaan.

Taloon.comista löytyy myös valtava valikoima erilaisia valaisimia. Meille pitäisikin hankkia uudet valaisimet niin keittiöön, makkariin kuin olkkariinkin, ja tämä on minulle ehkä kaikkein vaikeinta. Olen jotenkin todella "nirso" kattovalaisimien suhteen, kun en meinaa löytää mieleisiä (sopuhintaisia) millään. Nämä kuvissa olevat valaisimet ovat kuitenkin erittäin varteenotettavia kauniita malleja.


Ovenpainikkeet ovat myös hankintalistalla, ja niidenkin muotoilu saisi muistuttaa vanhaa ja klassista mallia. Pienilläkin jutuilla on mielestäni suuri merkitys eheän ja kauniin lopputuloksen saamiseksi. Onneksi valikoimaa löytyy nykyään todella hyvin kaikkiin sisustusmakuihin!


Ilokseni saan tarjota teille ihanat lukijani Cuponationin eksklusiivisen 20 euron arvoisen alennuskoodin Taloon.comille, joka kannattaakin hyödyntää nopeaan, sillä kampanja on voimassa enää tämän kuun loppuun asti!

Mukavia ostos- ja ispishetkiä!

Iida Emilia

-Yhteistyössä Cuponation-

4 kommenttia:

 1. Kauniita valintoja, niin tapetit, lamput, lista ym.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä tehnyt varsinaista valintaa, mutta etsiskelen sopivia vaihtoehtoja ja näissä olisi sitä jotain :) Noissa tapeteissa olisi aivan ihania kuoseja! Ja lamppuja löytyisi tuolta Taloon.comilta vaikka millä mitalla. Valinnan vaikeus tässä iskee :)
   Hyvää viikonloppua sinnekin!

   Poista
 2. Meillä on keittiössä tuota ylläolevaa harmaata Sandbergin ruudullista tapettia siis oikealla puolella olevaa. Voit käydä blogissani katsomassa miltä näyttää : )
  Itse tykkäisin hiukan hillitymmän värisestä, mielestäni voimakkaan (hallitsevan värinen) tuntuinen isona pinta-alana, mutta jokaisen maku on omanlaisensa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi Sanni Aleksandra :) Kävin kurkkaamassa ja ihanalta näytti tapettinne! Sopi teidän keittiöön todella hyvin. Ihailen aina muiden kodeissa tapetteja, mutta jostain syystä päädyn aina meillä kuitenkin maaleihin. Ehkä pelkään, että kyllästyn kuvioihin tai että ne ovat juurikin liian hallitsevia. Nyt olenkin päättänyt, että taidan ainakin ensin maalata...saahan siihen myöhemmin tapettia sitten päälle :)

   Poista