sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Halloweenkemut ja muutakin höpinää

Tervehdys!

Toivottavasti viikonloppunne oli mukava? Liian lyhyt se ainakin taas oli, mutta säiden puolesta ihan hieno ja välillä jopa aurinkoinen.

Täällä tosiaan vietettiin perjantai-iltana hurjia halloweenkekkereitä kymmenen nuoren naisen voimin. Hauskaa tuntui tytöillä olevan, mutta me vanhemmat taidettiin huokaista helpotuksesta, kun puoli kymmenen aikaan viimeiset vieraat lähtivät ;)! ( Yritin räpsiä häthätää juhlista kuviakin, mutta eihän ne pimeässä onnistuneet laisinkaan, joten kuvasaalis jäi melkoisen olemattomaksi ).

Lauantain pyhäinpäivän aamuun oli mukava heräillä rauhassa, kun kenenkään ei tarvinnut lähteä minnekään. Syötiin kunnon aamupala yhdessä ilman kiireitä. Tehtiin pihahommia ja käytiin mummilassa lounaalla. Serkkujakin nähtiin pitkästä aikaa. Kotiintullessa kävimme myös hautausmaalla sytyttämässä kynttilän vainajien muistolle.

Tänään jatkettiin vielä pihan syyshommia, mutta muutoin ollaan vietetty aika laiskaa sunnuntaita!
Ensiviikko tuleekin olemaan kiireinen, joten ihan hyvä ottaa yksi päivä rennosti.



Halloween ei ole itselleni mitenkään erityisen mieleinen juhla, enkä edes tiedä milloin sitä oikeasti kuuluisi juhlia? Vähän sellainen, liian Amerikkalainen, "turhan krääsän" juhla mielestäni :D Mutta mitäpä sitä ei tekisi lastensa mieliksi!

Kieltämättä vähän jopa innostuin kaupoissa kuljeskellessani, kun halloweenaiheista rekvisiittaa löytyi niin hyvin. Lähikaupasta ostin hämähäkin verkkoa hämähäkkeineen. Tigeristä löysin kummitus-servetit ja saman sarjan kertakäyttölautaset. Lidlistä silmämunakarkkeja, ja Citymarketista ostoskoriini lennähti valmiita paperilepakkoja.

Muut koristukset hoituivat kurpitsojen ja luonnosta löydettyjen oksien avulla. Niiden ympärille kun kietoutui vielä tämä marraskuinen pimeys, niin karmiva tunnelma oli taattu.


Lasiset juomapullot tuntuvat sopivan juhlaan kuin juhlaan, sillä ne voi tuunata aina mieleisekseen. Tällä kertaa askartelimme pulloihin kummituksia.

Tarjoilin juhlijoille kauhu-hotdogeja, joissa nakit muistuttivat katkaistuja sormia, sekä makean-nälkään hämähäkkimuffunsseja. Lisäksi vieraat toivat mukanaan omia nyyttärieväitään.


Nyt seitit on kuitenkin pyyhkäisty pois, ja joulun odotus voi todenteolla alkaa!

Tsemppiä uuteen viikkoon!

Iida Emilia

2 kommenttia:

  1. Olihan karmaisevan kuuloiset kemut 😉
    Ja upeat rekvisiitat!
    Mukavaa alkavaa viikkoa ja sitä ihanaakin ihanampaa joulun odotusta ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kikke <3
      Oikein ihanaa joulun odotusta sinnekin! Täällä ei olla nyt ehditty kyllä vielä yhtään aloittaa tätä jouluttelua, mutta eiköhän se siitä :)

      Poista