maanantai 26. huhtikuuta 2010

Ompelmusnurkkaukseni :)

Pikaisesti istahdan koneen ääreen, kun lapset leikkivät niin nätisti keskenään. Saimme eskarista kaverin matkaan, ja pian suuntaamme puistoon auringosta nauttimaan :)

Viikonloppu sujahti taas vauhdilla! Rapsutimme ja kuopsutimme pihaa kevätkuntoon. Lisäksi järjestelin askartelu/ompelunurkkausta, joka nököttää makkarin nurkassa ( häpeämässä ;).




Häpeämässä siksi, että meillä ompelukone hurisee AIVAN liian harvoin! Ihailen kaikkia ompelutaitoisia ihmisiä. Itselläni ei taida kärsivällisyys riittää kovin pieneen pipertelyyn, mutta verhot ja helpot tyynyt saan sentään ommeltua ;)

Kapea sivupöytä mahtuu kätevästi pieneen tilaan ( äitini ihana löytö kirpputorilta ). Pöydän vieressä oleva hyllykkö kätkee sisäänsä liinavaatteita ja kankaita.

Nyt riennän laittamaan välipalaa pikkuväelle...

Aurinkoista päivää :)

Iida Emilia

20 kommenttia:

  1. Voi mikä kaunis ompelupöytä. Itse joudun raahaamaan aina ompelukoneen keittöiin ja takaisin, kun haluan ommella, ja se syö ompeöu intoani.
    Todelal kauniisti nui ompelutarvikkeesikin! Tuliihan tarve uusia omat tarvikelaatikot ;)

    VastaaPoista
  2. voi mikä ihana ompelunurkkaus!Kyllä tuossa on kiva huristella :) Aivan ihana tuo pöytä! Me ollaan kans pihalla haravoitu ja nautittu auringosta :) Ihanaa päivää!!

    VastaaPoista
  3. Ihana kun on oma ompelunurkkaus!!
    Minä taas ompelen tuossa keittiön pöydällä, ja sitten pitää aina raivat välillä pois. Olisipa oma ompeluhuone tai nurkkaus, että kaikki sais leväyttää sinne ja ei aina tarvis raivata.

    taidat olla tildan ystävä, niin minäkin.

    Mukavaa vappuviikkoa!

    VastaaPoista
  4. Näyttää niiiiin ihanalta! Onko tuolla nyt niin väliäkään, vaikka vähemmän ompelisi, kun on kuitenkin noin hieno ompelunurkkaus. :)

    VastaaPoista
  5. Oi kuinka kaunis pöytä! Tuota katsellessa on pakko yhtyä sanontaan "vanhassa vara parempi". Ei uutena saa noin kaunista.

    VastaaPoista
  6. Kiitos ihanat <3 Piristätte päivääni kommenteillanne! :)

    Sissi: Pöytä taitaa itseasiassa olla uusvanha, mutta hyvä löytö oli kyllä! Äitini tietää jo makuni :) Maksoikin vain 40,-

    Aiemmin pidimme pöydällä tietokonetta, mutta nykyään kannettava on aina keittiön pöydällä, joten siirsin ompelukoneen nyt tuohon.
    (Ompelukonekkin on itseasiassa lainakone, mutta toivon saavani pian oman :)

    Liisa: Tykkään kyllä tosi paljon Tildajutuista, vaikken niitä oikein osaa omaan "värittömään" kotiini laittaa. Tosin tuon nurkkauksen kanssa tuli innostuttua :)

    VastaaPoista
  7. Todella kaunis ompelunurkkaus. Ja pöytä kertakaikkisen upea!!
    Ompeluintoa sinulle!!

    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Ihana ompelunurkkaus! Ja tuo pöytä on kyllä kaunis, me etsiskellään juuri tietokoneelle (kannettavalle) tommoista kapeaa pöytää... Tuommosen, kun löytäis... Unelma! :)

    -Heini-

    VastaaPoista
  9. Heips,
    oikein viihtyisä ompelunurkkaus kauniine pöytineen.
    Mullakin on tuommoinen kapoinen pieni pöytä ompelupöytänä. Pienempi pöytä riittää kun ompelen myös tosi harvoin. Sanotaanko, että pakolliset ja muutama pienempi ompelus menettelee ;)

    VastaaPoista
  10. Oi miten ihana ompelunurkkaus! Tuollainen voisi olla vaikka ei mitään ompelisikaan... =)

    VastaaPoista
  11. Upea ompelunurkkaus! Kaunis pöytä ja muutenkin kokonaisuus hivelee silmiä! :) Kaunista!

    VastaaPoista
  12. Oikein on söpö nurkkauksesi. :) Täälläkin on kone hurissut ihan liian harvoin, ei vain ole ehtinyt. Nyt alkaa tulla jo kiire kun ensi sunnuntaiksi pitäisi Tilda -nukke ommella kummitytölle. On siis "tilannut" semmoisen synttärilahjaksi...

    VastaaPoista
  13. Kaunis ompelunurkkaus:-))
    Oikein mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
  14. Aivan ihastuttava ompelunurkka!
    Mieletön pöytä löytö kirpulta.
    Nyt tämä maatiainen tahtoo samanlaisen,hih :)

    VastaaPoista
  15. Ihana ompelunurkkaus; mun oma joutaisi tuon nähtyään nurkkaan häpeämään:-) Mun ikean lastulevypöytä metalli jalkoineen kalpenee kyllä tuon sinun pöydän rinnalla.

    VastaaPoista
  16. Voi miten ihana ompelupaikka sinulla onkaan. Minun pitää kantaa konetta yhtenään keittiön pöydälle ja hetkenpäästä taas takaisin makuhuoneen nurkkaan.
    Suloisia kankaita siinä odottaa ompelua. Viihtyisää!

    VastaaPoista
  17. Suloinen nurkkaus, tosi hyvä löytö äidiltäsi=) Hauskaa vappua=)

    VastaaPoista
  18. Anonyymi23.41

    Olen samaa mieltä toisten kanssa, sinulla on todella kaunis pieni ompelunurkkaus ja viihtyisä blogi! Taidanpa käydä täällä jatkossakin.. Mukavaa vappua.

    VastaaPoista
  19. Kiitokset!

    Tervetuloa Miukka joukkoon :)

    VastaaPoista
  20. Todella ihana, suloinen ompelunurkkaus <3

    VastaaPoista