tiistai 8. helmikuuta 2011

Kevätväreissä

Rauhallisempi arki on taas täällä!
Olen nauttinut kaikilla soluillani vapaapäivien kiireettömyydestä. Tavannut ystäviä pulkkamäkireissulla, pessyt pyykkiä, tehnyt ruokaa, ja kaikkea muutakin ihan tavallista, mikä tuntuu ihan luksukselta kiireisen ja kireän Tammikuun jälkeen. Ihanaa olla kotona vastassa, kun koululainen saapuu kotiin, ja huomaan, että lapsetkin nauttivat näistä kotipäivistä ( vaikkei äippä niin kauheasti toimintaa heille järjestäkkään ;)! Tulipahan todettua, että tää osa-aikatyö toimii meidän perheessä parhaiten ainakin tässä elämänvaiheessa.

Tänään tosin vein Lilliputin poikkeuksellisesti muutamaksi tunniksi päiväkotiin. Nautiskelin rauhallisesta aamupalasta keväisissä väreissä ( ulkona kun ei keväästä ole vielä tietoakaan! Aurinko pakoilee pilvien takana, ja luntakin tupruttelee kokoajan lisää!!! No talitintti sentään availi innostuneesti äänihuuliaan, joten ehkä se tietää kevään tuloa - ken tietää ;)! Niin, ja kävin myös vertailemassa lavuaarien hintoja...en tosin löytänyt mieleistä tältä reissulta. Vapaahetkeni kruunasi vielä kampaajalla käynti , joten nyt on tukka hyvin - kaikki hyvin :)


Mukavaa, että tänne on taas ilmestynyt muutamia uusia lukijoita! Tervetuloa! :)

Kevättalvisin terkuin:

Iida Emilia

27 kommenttia:

  1. Herkän raikkaita kuvia!

    kivaa loppuviikkoa koko perheelle<3
    Öinen halirutistus:)
    päivi

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa niin hyvältä tuo osa-aikakuvio lasten kannalta! Itse olen osittaisella hoitovapaalla eli teen 6 tunnin työpäiviä. Helpottaa sekin kaikkien arkea :-)

    Namuinen aamupalapöytä :-9

    Iloista kevään odotusta!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat, niin herkulliset värit!!
    Munkin kevätfiilis haihtui tuuleen, tuon lumimyräkän jälkeen...:) No ehkä se sieltä taas palaa!
    Mukavaa, että voit tehdä osa-aikaista, helpottaa kummasti arkea ja on sen koululaisenkin tosiaan kiva tulla kotiin, kun äiti vastassa. :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä on niiin kaunista. Jokaisella tuntuu kevät olevan mielessä. jos ei muuten niin sisustus muuttuu keväisempän suuntaan.
    Iloa viikkoosi.

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia ja ihanan raikkaan näköisiä tekstiilejä.

    VastaaPoista
  6. Niiiin kauniita kuvia ♥
    Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  7. Heippa! Löysin Tirlittanin blogin kautta ihanaan blogiisi ja kauniiseen kotiisi :) Jäinpä heti lukijaksesi seurailemaan :)

    Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  8. Ihanaa arjen luksusta! Kuvista välittyy rauhallinen tunnelma ja olet laittanut niin ihania värejä!! Mukavaa loppuviikkoa.

    VastaaPoista
  9. Kuulostaa mukavalta päivältä! Ja taas kerran toistan itseäni: kyllä teillä on kaunista! Ihanat värit :)

    VastaaPoista
  10. Osa-aika työ on kyl mielettömän ihana asia kun on pienet muksut kotona. Ehtii nauttia lapsista ja niistä kodin askareistakin ihan eri tavalla mitä jos on koko viikon töissä.. Nautitaan siis tästä :) Niin ihanat keväiset kuvat. Mukavan kuuloinen päivä, oma aikakin tulee tarpeeseen välillä :)

    VastaaPoista
  11. Voi, mikä ihana hetki! <3 Ja niin kauniit värit.

    Mä olen nyt, kun lapset on muutaman viikon olleet osa-aikahoidossa, oppinut nauttimaan näistä omista hetkistä. Siitä, kun saa juoda aamukahvit rauhassa ja touhuilla omiaan, kuunnella musiikkia, käydä vaikka kahvilassa... Ja nyt oon ehkä myös oppinut ajattelemaan, ettei siinä ole mitään pahaa. Jos mä teen ilta- ja viikonlopputöitä, saan ihan hyvällä omallatunnolla nauttia vapaista päivistä. :)

    Kiva kuulla, että teilläkin on rauhoittunut! Kyllä sitä kiireputken jälkeen osaa taas arvostaa erilailla niitä ihan tavallisia kotiasioita. :)

    Mukavaa keskiviikkoa!

    -Päivi-

    VastaaPoista
  12. Kuullostaa ihanalta tuo kiireettömyys, ihana kun olet osannut nauttia siitä tekemällä kivoja asioita. Lapsetkin usein tykkää siitä kun on niitä kiireettömiä rauhallisia hetkiä, eikä tarvitse tehdä yhtään mitään. Kuvistasikin välittyi ihanasti se rauhallinen hetki =))

    VastaaPoista
  13. Ihana kun kävit. Juu oli tosiaan pienoinen tauko bloggailussa, mutta nyt uusi yritys.;) Lisäsin sinut linkkilistalle niin löydän tänne jatkossakin. Ihania kuvia!! Halaus! <3

    VastaaPoista
  14. Ihanan keväistä!

    VastaaPoista
  15. Ihanat kuvat! <3

    VastaaPoista
  16. Pakko kysyä, että onko nämä kuvat taas tuoreita kuvia sinun luotasi? Mielettömän ihania, mielenterveyttä ruokkivia. Mä alan asumaan täällä. Hyvästi muu elämä. :-)

    Ja ihanaa, kun olet löytänyt tuollaisen ratkaisun elämääsi. Mä olin puolikkaalla työajalla, kun oli elämässä ollut rankka-aika takana ja se järjestely oli todella toimiva.

    Nyt pyörähdän selaamaan kuvia ja tekstejä. (...heti näen vanhan oven tuolla yhdessä kuvassa ja sellaisesta olen piiiiitkään haaveillut. Entinen mieheni ei sellaista halunnut kotiimme ja nyt eron jälkeen senkin hankkiminen olisi mahdollista;-)

    VastaaPoista
  17. Kiitos paljon teille kaikille kommenteistanne :)

    VastaaPoista
  18. Jenni: Ihanaa kuulla että viihdyt täällä :) Juu, kyllä nää suht tuoreita kuvia on. Piti vähän testailla pastellivärejä köökin puolelle, mutta tiedä sitten tulevatko jäämään...jotenkin olen vaan aika väritön tyyppi ;)

    Harmi, että olet joutunut kokemaan eron tuskat, mutta toisinaanhan se on paras ratkaisu! Nyt vaan sitten innolla sisustamaan oman maun mukaan :)

    Meilläkään itseasiassa isäntä ei hirveästi innostu tästä mun romanttisesta sisustustyylistä, mutta on onneksi antanut mulle vapaat kädet.

    VastaaPoista
  19. Ihana mies sulla! Ymmärtää hyvin, että joillekin kauneudessa asuminen ja sen luominen on tärkeää. <3 Piti vielä kysyä, että kun sulla on noita kuvia joissa on tuollaiset ihanat valkoiset, repaleiset reunat niin haluatko paljastaa salaisuuden, että millä olet ne tehnyt? ;-) Niiiin niin ihanat!

    VastaaPoista
  20. Kuulostaa kivalta kun teet osa-aikatöitä. Saat olla lasten kanssa enemmän. Nautit varmasti joka hetkestä.
    Kotisi näyttää ihanan raikkaalta ja keväiseltä.
    Mukavaa Viikonloppua Sinulle ja Perheellesi <3

    VastaaPoista
  21. Jenni: Toki voin salaisuuden paljastaa ;) Itse huomasin parissa blogissa myös nuo rosoreunat ja niiden perään kyselin. Eli netistä saa ladattua ilmaisen PhotoScape ohjelman, jossa kuvia ja reunoja pystyy muokkailemaan. Mukavaa ja helppoa!

    Allidaalia: Kiitos! Nautin kyllä todella! Olen laittanut asiat elämässäni tärkeysjärjestykseen :) Oikein mukavaa viikonloppua myös sinne <3

    VastaaPoista
  22. Kiitos kiitos kiitos! <3 Nyt perehdynkin siihen. Sain nimittäin oven ostettua tänään ja se on paikallaan. Mikä ihana alku viikonlopulle. Mukavaa sellaista teille kaikille, etenkin Iida Emilian perheelle!

    VastaaPoista
  23. Oi wautsi! Onnittelut vaan ovi-löydöstä! Aiotko myös omaa blogia ehkä laittaa alulle? Vai joko sellainen on olemassa? Mielelläni kurkkisin :)

    Ihanaista viikonloppua!

    VastaaPoista
  24. Onpa kivat:) Kevättä minäkin odottelen malttamattomana, tekisi mieli jo laittaa siemeniä itämään, mutta ehkä odottelen vielä hetken.

    VastaaPoista
  25. Onpa ihanan levollinen ja keväinen tunnelma kuvissa, vaikka lämpötilat täälläkin huitelee aikamoisissa luvuissa:O.
    Kevättä odotellaan kovasti täälläkin ja tarmoa myös:)

    VastaaPoista
  26. Toivon sinun polullesi onnen kukkaa monta, monta ilon aamua ja päivää surutonta. Ihanaa ystävänpäivää!! <3

    Toivottelee Sarppa

    VastaaPoista
  27. MuKaVaA yStÄvÄnPäIvÄä!

    ... mukava katsella kun tulee pirteitä värejä kun kevättä kohden mennään... itsekullekkin :)

    VastaaPoista