maanantai 18. huhtikuuta 2011

Keväisiä touhuja

Hups! Aikaa olikin jo vierähtänyt edellisestä postauksesta. Siitä huolimatta ette näe vieläkään niitä toiletti-kuvia. Saimme vasta hankittua mieleisemme tason vessaan, mutta runkojen kasaaminen ei tunnu edistyvän...( miehen hommia nääs ;)


Mutta yksi asia, joka tuntuu nyt edistyvän hurjaa vauhtia, on KEVÄT!!! Aurinko hymyilee niin leveästi, että viimeisetkin lumikasat ovat pian kaikonneet. Hiirenkorvat pilkistelevät puiden oksilta, ja harmaasta mullasta voi jo erottaa orastavaa veherrystä. Perhonenkin lenteli vastaan lenkkipolun varrella :) Ihan mahtavuutta!



Viikonloppuna leivottiin sämpylöitä, virvottiin, pestiin talvivaatteita varastoon, äänestettiin ja viihdyttiin ulkosalla. Pyörät päästettiin kesälaitumille, ja grillikausikin tuli avattua :)


Pääsiäisen kunniaksi kotiin tuotiin pajunkissoja, risuja ja narsisseja, mutta hyvin vähäeleisesti kuitenkin. Äitini yritti lahjoittaa minulle keltaiset verhot keittiöön, mutta karsastin ajatusta kuitenkin, vaikka olen aina ihastellut mammani taitoa luoda erilaista tunnelmaa kotiin kankaiden avulla. Hän vaihtaa aina kausittain verhot, pöytäliinat, koriste-esineet ja kukka-asetelmat. Ihailin jo pikkutyttönä äitini sisustelutaitoja, mutta lienkö sitten saanut jonkun "väri-allergian", kun roikotan uskollisesti valkoisia verhoja ikkunoissa vuodesta toiseen ;D



Jokatapauksessa toivottelen teille kaikille:


Aurinkoisia kevätpäiviä!


Iida Emilia


Ps: Sain tunnustuksenkin, mutta palailen tuohon tuonnenpana :)

14 kommenttia:

  1. Minäkin kadehdin äitisi taitoa, olisi niin ihanaa jaksaa/viihtiä/osata joka vuodenaika laittaa kotiin!
    Aurinkoa sinunkin päivääsi!

    VastaaPoista
  2. Mä oon jo muutamaan muuhunkin blogiin jättänyt kommenttia tuosta sanavahvistuksesta. Laittelenpa nyt sullekin kun huomasin että se on sulla käytössä! :)
    Elikkä, kun sullakin se on niin, kun painaa lähetä kommentti se tulee uuestaan siihen, niin saisiko sen niin että se näkyisi jo heti tässä ekassa. Kun multa on mennyt monet kommentit hukkaan kun oon jo painanut ikkunan kiinni ennekuin se on tullut siihe! :)

    VastaaPoista
  3. Voi teillähän on ollut kivan kuuloinen viiknoloppu! Meillä tosiaan käydään vasta tänä lauantaina virpomassa :) Nämä sun ottamat kuvat on niin kauniita ja tarkkoja. Teillä on niin kaunista että ja niin just mun näköinen koti, että viihtyisin teillä vallan hyvin :) Aurinkoista ja mukavaa pääsiäis viikkoa Pilvenhattaralle!

    VastaaPoista
  4. Senni: Niinpä! Verhoja vaihtamalla saisi tosi paljon vaihtelua kotiin, mutta en tiedä, miksi se onkin muka niin vaivalloista ;)

    Kiva, että otit tuon sanavahvistus asian puheeksi. Itse en ollutkaan tuollaista huomannut. Täytyykin tutkia asiaa ( Mistäköhän sitä saa muutettua)? Joku muukin on joskus ihmetellyt, mihin kommentit ovat hävinneet! :(

    Nonnukka: Kiitos tuhannesti mukavasta kommentistasi :) Taitaapi tosiaan olla hyvin samanlainen sisustustyyli meillä, sillä minäkin voisin muuttaa teille vaikka heti :)

    Oikein mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  5. Ihanoita kotosia touhuja teillä siellä ! Grillikausi pitäs kyllä tosiaan alotella. Ilosta tiistaita :)

    VastaaPoista
  6. Heippa Iida Emilia, Käyhän kurkkaamassa, kuinka blogini arvonnassa kävi! ;)

    Teillähän on ollut kivoja kevätpuuhia. :) Iloista pääsiäisviikkoa!

    VastaaPoista
  7. Ihanaisen kauniita kuvia!

    Toi keltainen väri on myös mulle jostakin syystä kauhean ongelmallinen. Sävyn pitää olla just "oikea", että sitä pienissä määrissä siedän. Sellainen kylmä-sävyinen keltainen, missä on hitusen vihreää taikka sinistä, menee näin keväällä ja kukissa. Mutta kaikki räikeät ja lämpimät keltaiset ovat ihan nou-nou!

    Olisko sitten sitä allergiaa vähän täälläkin? Verhojen vaihto sinänsä on kyllä myös jostakin syystä mukamas kauhean työläs homma. ;-D

    VastaaPoista
  8. Ihania tunnelmia ja touhuja! Aurinkoa kevääseen!

    VastaaPoista
  9. Anonyymi9.20

    Kaunista pääsiästunnelmaa kodissasi!
    Itsekkin pidän valkoisia verhoja aina, oli sitten joulu tai pääsiäinen:)

    Terkuin Karita

    VastaaPoista
  10. Kauniita kuvia ihailemassa inspiraatiota hakiessa ;)

    VastaaPoista
  11. Ihastelemassa sinun aina niiiin ihania kuvia! Oikeen ihanaa kevättä ja pääsiäistä!

    VastaaPoista
  12. Ihanan energinen ja iloinen postaus! Onpa teillä ollut tosiaan keväinen, kiva viikonloppu!

    Hih, meidänkin äippä vaihteli verhot ja matot useamman kerran vuodessa...eipä ole tarttunut meikäläiseenkään ;) Jouluksi yritän parit tyynynpäälliset vaihtaa ;)

    Ihanaa pääsiäisen odotusta sinulle ja perheellesi :)

    VastaaPoista
  13. Mukavaa pääsiäistä.
    Palasin. ;)
    tiina. ♥

    VastaaPoista
  14. Heippa! Kiitos kaikille yhteisesti :) tulen aina niin iloiseksi kommenteistanne!

    Ps: En muuten osaa muuttaa tai poistaa sitä sanavahvistusta!?

    VastaaPoista