lauantai 11. kesäkuuta 2011

Ikean tuliaisia


Helteet ovat hellineet meitä lomalaisia tämän viikon. Eipä olisi uskonut, että heti kesäkuun alkuun pukkaa näin hikisiä päiviä! Olemme mökkeilleet, ja UINEET.  Näin kuumalla kelillä ei oikein muuta jaksakaan, kuin istua rannalla puun varjossa, ja pulahtaa välillä virkistävien aaltojen syleilyyn. Mukavaa kesäilyä sekin, kunhan helleaalto ei kestä liian pitkään ;)

Sain mahdollisuuden pitää ihanan pitkän loman ( yhteensä kuusi ruhtinaallista viikkoa ), kun löysimme työpaikallemme kivan kesätyöntekijän. Lapsetkin saavat olla koko kesän kotosalla. Välillä käyn tekemässä pikaisia työkeikkoja, mutta muutoin voidaan keksiä mitä ikinä huvittaa.

Tällä viikolla teimme pienen reissun Ikeaan. Sain lapset houkuteltua mukaan leikkipaikan varjolla, mutta harmitus olikin paikanpäällä suuri, kun meidän koululainen olikin jo liian iso leikkipaikalle.
Lopulta shoppailut sujuivat kuitenkin ihan sovussa, ja nälkäkin talttui samalla reissulla. Jopa perheen pienimmäinen nirsoliini söi Ikean lihapullia hyvällä ruokahalulla :)



Nappasin ostoskoriini tuon kauniin lampun, joka innoitti järjestelemään tv-kaapin päällysen uuteen uskoon. ( Isäntä totesi, että tämä ostos on ihan oikeasti hieno, mutta ei kuulemma sovi meidän muuhun tyyliin ;)

Mielestäni se tuo kivasti särmää tähän pehmeän romanttiseen hömppään. Lisäsin vielä Lilliputin keräämiä kiviä lasipurkkiin, ja muutaman heinän viimeistelemään kesäisen asetelman.



Iloista ja aurinkoista viikonloppua teille jokaiselle!

Iida Emilia




14 kommenttia:

  1. Kaunis valaisin, olen ihaillut sitä minäkin :) Ja kaunis asetelma myös.

    VastaaPoista
  2. Ihana valaisin, meillä on tuo sama :)

    VastaaPoista
  3. Minustakin lamppu sopii teille kivasti. Minä odotan intona sitä heinäkuun päivää, jolloin leikkipaikkojen ovet aukeavat pienemmällekin. Sitten voikin pian alkaa pelätä sitä päivää, ettei isompi enään pääse. :)
    Ihanaa lomaa teille näissä helteissä!

    VastaaPoista
  4. Heippa! Kiva, että jokunen on ehtinyt hellepäivänä käymään. Kiitos kamulit :)

    Tuire: Meillähän kävi juuri niin, että viimeksi kun ollaan koko perheen voimin oltu Ikeassa, niin kuopus ei päässyt leikkipaikkaan, ja nyt ei sitte päässy isompi :/ Ei sitte keretty käyttää sitä iloa hyödyksi ;)

    Mutta jatketaanhan auringosta nautiskelua! Huh!

    VastaaPoista
  5. Voi tuo lamppu on aivan ihana!Oon kans sitä ihastellut ja ajatellut napata mukaan kunhan Ikeaan joskus ennättäisi, meiltä onkin lähimpään aika paljon matkaa. Lämmintä riittää, nautitaan! Ihana loma teillä, naattikaaha <3

    VastaaPoista
  6. Voi nauttikaa nyt helteistä vaan! Mulla niitä taas jo ihan ikävä, kun meillä ollut viime päivät lähinnä lokakuisia muistuttavia :( Sadellut ja ollut aika kalsaa...Noh, tänään oli sentään 15 astetta ja aamupäivän jälkeen ei ole enää satanut.

    Tuo Ikean lamppu on kyllä tosi kiva! Varmasti sopii oikein hyvin särmän tuojaksi "hömpän" keskelle ;)
    Meilläkin suunnitelmissa Ikean reissu taas, mutta voi olla että menee loman yli...

    Ihanan pitkä kesäloma sulla, aivan mahtavaa! Nauti...

    Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihanat lomasäät tulikin ♥ Tämänaamuinen +10 astetta on sitten taas karu paluu siihen tavanomaiseen kesäkuuhun..

    Lamppu stemmaa kyllä sisustukseenne paremmin kuin hyvin! Ja ihanat merelliset asetelmat *tykkää*. Pitääpä meidänkin pyörähtää Haaparannan Ikeassa Lapista kotiutuessamme :)

    Letkeää loman jatkoa!

    VastaaPoista
  8. Heleätä helluntaita nyt jo viilentyneestä säästä...Mukavata että satteet veivät männyn siitepölyt mennessään :)

    VastaaPoista
  9. Kaunis lamppu, on multa kyllä mennyt aivan ohi, vaikka lampputarjontaa viimeksi tarkastelinkin. Tekisi kyllä taas itselläkin mieli käväistä shoppailureissulla Ikeassa :)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi1.40

    Kaunis lamppu ja asetelma kaapin päällä!

    VastaaPoista
  11. Hassua, itse olen miehen kanssa katsellut myös tuota Ikea valaisinta. Ostos on jäänyt kuitenkin vasta harkintatasolle, sillä emme ole ihan varmoja passaako se meidän tulevaan maalaishenkiseen sisustukseen. :D Kuvan asetelman perusteella voisin kuitenkin ostoksen uskaltaakin tehdä. Pehmeyskin tarvitsee särmää, aivan kuten kirjoititkin. :)

    VastaaPoista
  12. Ihastuttava koti teillä! Muistelin, että jokunen viikko sitten kerroit pienen kylpärin rempasta ja kuvailit, että kaakeleiden maalaus oli mielestäsi onnistunut ratkaisu. Oliko maalaus suuritöinen urakka ja osaatko arvioida paljonko maalit maksoi? Tiedätkö sopivatko myös lattiapintaan? Meillä on minibudjetti ja paljon rempattavaa - kaakeleiden maalaamisella voisimme saada "lisävuosia" roosalle 90-luvun lopulla kaakeloidulle kylppärillemme ;)

    VastaaPoista
  13. Samaisesta lampusta olen minäkin haaveillut, vaan aina ohitse kulkenut pikkuisen lamppua silitellen... ehkä sitten joskus ;) Mielestäni myös sopii karulla "kylmälläkin" tyylillään loistavasti vanhanhenkiseen tunnelmaan! Kaunis kaappisi myös kuvassa <3

    VastaaPoista
  14. Kiitokset teille! :) Ja tervetuloa uudet lukijat <3

    Olen itsekkin sitä mieltä, että hyvin valaisin sopii meille...tai ainakin pääasia, että itse tykkää :)Nyt haaveilen myös siitä jalkalampusta.

    Elwira: Kiitos!
    Mielestäni maalaus kannatti ehdottomasti, ja antaa varmasti niitä lisävuosia joksikin aikaa ( sitä isompaa remppaa odotellessa ;)Kestää hyvin sekä katseet, että pyyhkimisen. Hankausta ei siedä!

    Olihan maalauksessa hommaa. Tai ehkä se laattojen esipesu oli mulle se rasittavin homma ;)mutta maalaaminen sinänsä oli helppoa ja mukavaa. Aikaahan siihen toki meni, kun maalasin ensin pienellä sudilla saumat, ja sitten aina laatan kerrallaan telalla. Toinen kerros meni nopeammin. Aion tehdä saman homman myös kylppäriin, kun nyt kunnostimme vain vessan puolen. Lattiaan tämä maali ei sovellu, mutta ilmeisesti jotain muuta maalia voi käyttää myös lattioihin.

    Ronseal laattamaali maksoi muistaakseni joko 39 tai 49. kaksi purkkia meillä meni tuohon vessaan. Suosittelen lämpimästi :)

    VastaaPoista