keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Saamattomuutta

Rauhallinen aamupäivä. Katselen takapihan ikkunasta, kuinka värikkäät lehdet leijailevat maahan, ja kutsuvat haravaa mukaan leikkiin. En silti vielä kiirehdi pihaa rapsuttamaan, koska lehdet kuitenkin lisääntyvät päivä päivältä. Ovat mielestäni kauniita tuossa maassa, muodostavat värikkään tilkkupeiton, johon auringonsäteet luovat omaa tarinaansa...
Vai liekö se vain saamattomuutta, kun ei viitsi haravaan tarttua. Johan siinä saisi mukavasti hyötyliikuntaa ja happea samalla kertaa, vaikka piha onkin ehkä n. neliön kokoinen ;)

Mutta olenhan sentään kävellyt työmatkat. Vaikka siihen se elämäntaparemontti sitten onkin jäänyt. Kyllä näihin hamsterin poskiin on taas kadonnut muutama suklaalevy poikineen...voi minua toivotonta!

Bloginkin suhteen olen ollut saamaton. Ei tunnu olevan asiaa, eikä mitään uutta sisustusrintamallakaan, vaikka ideoita tulviikin tukan täydeltä. Enkä ole oikein jaksanut istuskella koneen äärellä, enkä jättää kommentteja muillekkaan, mutten silti ole tehnyt mitään järkevää silläkään aikaa :)

Toin sentään pihalta muutaman syyslehden sisätiloja virkistämään. Huomaatte muuten varmaan, että se vanha ihana ovi tuolta harmaiden tikapuiden takaa on kadonnut. Nyyh! Mutta hyvään tarkoitukseen se meni, nimittäin veljeni vanhan talon remontoituun vessaan. Oli juuri sopivan kokoinen heille. Eikä tuo olohuoneen nurkkaus siltikään tyhjältä näytä ( taisikin olla hieman liian täyteen ängetty aiemmin ;) Ovi vaan toi niin mukavan henkäyksen sellaista vanhan talon tunnelmaa...




Ja sitten kuulkaas loppushokiksi vielä ajattelin läväyttää lärvikertoimeni kuvat ruutuun. Nimittäin uudet, elämäni ekat rillit ovat saapuneet, ja niitä olen nyt opetellut käyttämään. Kovin oudot ovat vielä, mutta toisaalta ihan hienotkin...en oikein tiedä?!

 


Mutta nyt tämä kakkulapää lähtee reippailemaan työmaan suuntaan.

Auringonsäteitä päiväänne!

Iida Emilia


35 kommenttia:

  1. Ihana tuo ylin kuva, värit ovat ihan täydelliset! <3

    Rouva rillipää näyttää oikein tyylikkäältä! =)

    VastaaPoista
  2. Minä taas jäin kiinni tuohon kakkoskuvaan, oih ♥

    Kivat kakkulat, sopivat sinulle tosi hyvin!
    Mun pitäis kans käydä varmaan näöntarkastuksessa ja hankkia ne ihka ensimmäiset lasit, ikä painaa... ;))

    VastaaPoista
  3. Ihastuttavat syysasetelmat!

    Lasit ovat hienot:-))
    Mulla ne koristaa pöydän kulmaa, ja ilman niitä en juurikaan näe;-))

    Mukavaa työpäivää<3

    VastaaPoista
  4. Ilmoittaudunpa uudeksi lukijaksesi:) Löysin tänne Esmeralda'sin blogista ja huomioni kiinnittyi hehkuvan värikkääseen kuvaan. Vielä kun tämän päivän otsikkokin kuvastaa omaa oloani, niin pakkohan se oli klikata lukemaan. Kauniita kuvia sinulla onkin, joten jäänpä seurailemaan.

    Pokat ovat oikein tyylikkäät! Niiden valinta ei ole minulle ainakaan koskaan helppoa ja taas olisi sekin edessä. Lykkään sitä kuitenkin vielä ensi syksyyn, kun näillä näkymin palailen työelämään kahden pirpanan jälkeen.

    Mukavaa syksyä sinulle ja "nähdään" taas!

    t. Ninni

    VastaaPoista
  5. Wau, blogin takana onkin upea ilmestys!!!! Kiva kun julkaisin nassukuvat!

    VastaaPoista
  6. Tikapuutkin sopii hyvin oven paikalle, kera kauniiden lehtienvärikirjon:)

    Olipas kiva kurkistaa kuka siellä bloggailee:)
    Kivat kakkulat!!

    VastaaPoista
  7. Anonyymi4.35

    Ihana saada blogille kasvot =). Onhan tuossa kyllä tuo pikkukuva ollut, mutta jotenkin olitkin aivan erinäköinen todellisuudessa.

    -Tuija-

    ps. oisko mahdollista, jos muuttaisit kommenttiasetuksia niin, että olis ponnahdusikkuna tai oma ikkuna, niin pääsisin kommentoimaan omalla blogitunnuksellani.

    VastaaPoista
  8. Mukava kuulla sinusta <3 Kaunokainen olet, sopii oikein hyvin lasit! Kauniit värit syyslehdsissä ja kuvat niin sievät. Mukavaa syysviikkoa <3

    VastaaPoista
  9. Ihania ja mieltä piristäviä kuvia!
    Kerrankin paistaa aurinko ja ulkona on vallan mukava käppäillä, tosin tahti on hyvin hidas.

    Ja hienot rillit!! :-)

    VastaaPoista
  10. Rohkeaa ja ihanaa laittaa omia kuvia! Kyllä kauniista naisesta saa kauniita kuvia. Kakkulat sopivat todella hyvin sinulle.
    Kiva että ovi löysi hyvän kodin.
    Kivaa työpäivää! :)

    VastaaPoista
  11. Ei se ole todellakaan mitään saamattomutta että lehdet makoilevat maassa. Kaikkihan (ainakin toivottavasti) sen tajuaa, että mitä sitä harvaoida kun uusi kerros lehtiä on hetken päästä maassa. Hieman myöhemmin sitten (eikös juu) haravointi puuhiin.. Meillä täällä nimittäin lehdet maassa, ja niitä on paljon, oikein paksu kerros..mutta kun koko pihaa ympäröi koivut ja niissä on vielä lehtiä..

    Hyvännäköset on lasit teitin päässä! Oikein fiksu ilmestys!

    -Riikka-

    VastaaPoista
  12. Olet ainakin kaunis rillipää :)

    Nykyään on niin ihania rillejä! Tulis äkkiä se ikänäkö...

    VastaaPoista
  13. Tosi soppelit prillit...Täälläkin veellään sitä sinistä vaikka en ole ikkään ollu kovin makian perso. Elikkä jos roppa sitä huutaa niin pittää alistua herkuttelemaan :)

    VastaaPoista
  14. Kakkulat on hyvät! Sopivat oikein kauniisti sinulle!

    VastaaPoista
  15. Onpa kauniit kuvas Susta! Miksi mä luulin, että olet blondi :D.. Tuo mustavalkoinen profiilikuva kai hämäs jotenkin :)

    VastaaPoista
  16. Todella kauniit kuvat! Sekä syksyiset asetelmat että kuvat sinusta!
    Hyvin käy sinulle silmälasit, kaunis olet!

    VastaaPoista
  17. No kyllä on komiat kakkulat Rouvalla :)

    Tuo haravointi on kyllä vihonviimeistä puuhaa, ihan nättejähän nuo lehdet ovat maassakin.. Ja piiloon ne menee viimeistään lumen alle. No joo, pitää ehkä vähän ryhdistäytyä täällä päässä :)

    VastaaPoista
  18. Hei Sinulle! Sopivat hyvin kakkulat kantajalleen, kauniit kuvat.

    Puhallan hyvää mieltä päiviisi!
    :)
    -Milla-

    VastaaPoista
  19. Hui! Olipas täällä kommenttivyöry :)Kiitos ihanat <3

    Mapela: Kiitos sinulle! Syksyn värit ovat kyllä varsin kauniita, vaikken oranssista ja keltaisesta noin niinkuin muuten sisustuksessa pidäkkään, mutta luonnossa ovat ihanat :)

    Mari: Kiitos paljon! No niinhän se ikä tekee tepposia, mutta onneksi noi silmälasit on aikas hienoja nykyisin. Kannattaa käydä näkö tarkastuttamassa :)

    Arja: Hih, no voi sua ;) Heti nyt ne rillukat päähän. Ei ne siellä pöydän kulmassa mitään auta :) Tosin mäkään en muistanu tänään pitää laseja ollenkaan...

    Ninni: Voi kiitos ilahduttavasta viestistäsi, ja tervetuloa uudelleenkin :) Olihan noita pokia vaikka minkälaisia. Ihmettelen oikein, että valitsin nämä tosi nopeasti, vaikka yleensä olen varsinainen jahkaaja ;)Mukavaa syksyä sinulle myös, ja nautihan vielä ajastasi pirpanoiden kanssa.

    Outi: No voi kiitos <3 Kyllä mä pariin kertaan mietein, että laitanko vaiko enkö ;)

    Jasmiina: Onhan se tosiaan ollut ihan mukava muissakin blogeissa nähdä kuvia bloggaajista, joten päätinpä sitte repäistä ;) Kiva, kun kävit!

    Tuija: Hih, tässä sitä ollaan livenä juu, mutta sata kuvaa sai kyllä ottaa ennenkuin osui kelvolliset versiot ;) Kiitos tuosta asetusvinkistä! Toivottavasti saat nyt kommentin helpommin liikkeelle.

    Nonnukka: Kiitokset <3 Oikein kivaa viikkoa sinne teidänkin suuntaan! Törmäillään :)

    Pikku-Myy: Tänään oli tosiaan aivan ihana ilma. Nyt onkin sitten taas lupailtu sadetta lisää :( Vointeja sinne!

    Allidaalia: Kiitos kaunis sinne, ja ihanaa loppuviikkoa <3 Saan muuten onneksi isältäni toisen oven tuohon tilalle ;)

    Riikka: No sehän se, että mitä niitä lehtiä sieltä nyt jatkuvasti haravoimaan ;) Ja teillä sentään on sitä lääniäkin siellä ihan eritavalla. Iloa viikkoosi ja hyviä vointeja!

    Minni: Kiitos sulle <3 Niin, ja saahan niitä pokia kai ilman lasejakin, jos tahtoo rillit vaan "näön" vuoksi ;)

    Lovviisa: Ihan asiaa puhut! Kyllähän sitä suklaata on saatava, jos mieli tekeepi ;)

    Hanni: Kiitos, kiva kuulla :)

    Maanvaiva: Heh...olen kyllä blondi sisimmiltäni, mutta aika tumma, tai mikä lie brunette olen tosiaan luonnostaan, mutta tuossa profiilikuvassa tais ollakkin vaaleampi pehko :)

    Susanne: Kiitos, kiitos :) Mukavaa viikkoa!

    Mymmeli: Kiitti :) Niin, no oikeastaan jos ajattelee, niin keväällähän ne lehdet vasta kannattaa haravoida, kun lumen alle tosiaan piiloutuvat kummiskin ;) Ei se haravointi ihan munkaan lempipuuhaa ole.

    Milla: Kiitos hyvän mielen puhalluksesta <3 Ja kiitos käynnistäsi :)

    VastaaPoista
  20. mitäpä sitä kokoajan haravaa heiluttelemaan. kauniita ovat tosiaan siinä maassakin. :)
    Ja lasit näyttää hyvältä, samoin kuin koko nainen! :)
    tsemppiä reippailuihin!

    VastaaPoista
  21. Oi, rillit sopivat upeasti Sinulle!! Olet aivan erinäköinen kuin luulin. Ajattelin ihan, että sulla olis vaaleat pitkät hiukset. Mutta olikin upeat punaiset :) Ihan oikeasti sun postaukset ovat tosi tärkeitä mulle, niistä henkii sellainen ihana vanhanajan tunnelma. Ja näet niin paljon vaivaa kauneuden eteen. Siis jatka vaan tällä tavalla, ei sen tarvitse olla mitään sen ihmeellisempää niin luot siitäkin kaunista. Kiitos ihanasta blogista, ja mukavaa loppuviikkoa!

    terkuin JohannaMaria

    VastaaPoista
  22. Oi! Tosi hyvin passaa sulle nuo lasit! :D Upean kaunis ilmestys oot: saako heteronainen sanoa toiselle naiselle nuin? :D

    Ihanat kuvakki ja hyvvään tarkotukseen meni oviki :)

    Mukavaa loppuviikkoa :)
    Ei ne lehet sieltä pihalta karkaa, karkaiski :)

    VastaaPoista
  23. Hyvä Iida Emilia kun laitoit kuvasi näkyville ja vielä kauniit sellaiset. Hyvät rillukat olet valinnut :)
    Itse olen tuntenut olevani vähän höppänä kun on noita nassukuvia ollut blogissa. Nyt sinäkin olet ;D

    Ja älä turhaan huolehdi saamattomuuttasi - salli vaan se itsellesi <3

    VastaaPoista
  24. Heippa naiset!

    Kotomon Taina: Kiitos viestistäsi :)Olen tuossa katsellut, kun naapurit haravoivat niin ahkeraan, että on tullut jo ihan huono omatunto. Mutta kukin tekee pihallaan mitä tahtoo ;) Reippailutsempit on aina paikallaan :)

    JohannaMaria: Voi että, kuinka paljon viestisi ilahduttikaan. Kiitos ihana <3 Tällainen palaute antaa aina kimmoketta jatkaa ( vaikka en siis todellakaan ole lopettamassa, joskus vaan saattaa olla hiljaisempaa ;) Se on kyllä hassua, kuinka erilaisia mielikuvia voi saada ihmisestä blogin takaa. Olen ennenkin kuullut jonkun ajattelevan minun olevan vaalea tukkainen Elovena-tyttö ;) Toivottavasti ei nyt ollut pettymys kuitenkaan...heh! Oikein ihanaa pian alkavaa viikonloppua sinulle :)

    Meän Satu: :D Toiselta naiselta saama kehu on kyllä paras mahdollinen kehu, joten kiitos tuhannesti! Itsekkin olen kovin avoin aina kehumaan muita,ja joistakin se voi olla hieman hämmentävää. Mutta kyllä elämään positiivista palautetta mahtuu :)
    Hyvät viikonloput sinne myös, ja ihastellaan lehtien väriloistoa...ehkä huominen myrsky puhaltaa ne lehdet naapurin puolelle ;)

    Ainosofia: Mitäs me höppänät ;D Kyllä se vähän jänskätti tuo naamataulu tänne tunkea, mutta mielestäni muistakin blogeista on ollut mukavaa nähdä bloggaajien kasvot, joten tässä sitä sitte ollaan :)
    Niin, ja saahan sitä tosiaan välillä laiskottaakin. Mukavaa viikonloppua kamusein <3

    VastaaPoista
  25. Hei kaunis!:)
    Tosi hienot lasit löysit,sopii sulle!!Tarvisin kans uudet ja jotain samantyylisiä oon miettinyt..kun sais vain aikaiseksi mennä sovittelemaan!:P

    Mukavaa viikonloppua!<3

    VastaaPoista
  26. Ei niitä lehtiä vielä kannata haravoidakaan, kyllä sitä ehtii :) Itse olen niin huono haravoimaan, mutta onneksi meillä ei paljon lehtipuita olekaan kun omppupuutkin on vasta vauvoja.

    Ihanan väriset noi sun hiukset, niin syksyisen sävyiset! Ja lasit on tyylikkäät. Laseihin tottuminen voi viedä aikaa. Itseä naurattaa vieläkin kuinka liikkeestä uusien rillien kanssa lähtiessäni kävelin päin katupylvästä, mutta nyt jo välillä etsin laseja ja lopulta huomaankin, että nehän ovat jo nenällä. Tiedä häntä voi toki olla käyttäjäkin vähän lahopäinen :)

    VastaaPoista
  27. Minä jo ehdin huolestua, että miten ihmeessä pärjäät ilman vanhaa ovea. Kiitokset isällesi :). Se nimittäin sopii teille niin ihanasti.

    Ja tosiaan onnistunut ostos nuo upeat kehykset...korostavat ennestään kauniita kasvojasi. Minäkin pidin sua enemmän "blondina" :D, mutta tämä värihän on todella makee.

    Ja huoli pois...Hovin pihakin pursuaa lehdistä, kummasti ne vaivaa mieltä, mutta ei näköjään tarpeeksi.

    Kovasti aloin harkitsemaan, että onkohan se Hovin emännän kasvotkin joskus paljastettava ;). Laitetaan harkintaan!

    Ihanaa viikonloppua! -ansku

    VastaaPoista
  28. Niina: Kiitos <3 Mulla oli tosiaan heti mielessä tämän tyyliset lasit jo kauppaan astellessa, ja nää kun sain päähän, niin tajusin, että nää ne myös on :) Kokeilin kyllä sellasia isoja retrojakin, ja hengettömiä, ja kaikkea siltä väliltä, mutta nää oli mulle tehty!
    ( venytin muuten tuota näöntarkastukseen menoa varmaan pari vuotta, että ihan heti en saanut aikaiseksi ;) Ihanaa Sunnuntaita sulle!

    Marika: Hih, voi sua "lahopäätä" :D En ole itsekkään vielä ihan sinut näiden lasien kanssa, vaikka viikon ajan olen jo totutellut. Näin sisätiloissa en oikeastaan tarvikkaan, paitsi telkkaria katsellessa, mutta autoa ajaessa ovat kyllä ehdottomat! Miten näin oikeastaan ajaa ennen tätä?! ;) Katselen taas takapihaa...että tarttis varmaan tehdä jotain! Isäntäkin jo meinas lähteä haravoimaan, mutta tuolla sohvalla näyttää makaavan ;)

    Ansku: No niinpä...on se kumma, että tavaroihinkin kiintyy senverran, että ovesta luopuminen oli hiukka hankalaa, mutta onneks saan tosiaan toisen tilalle :)

    Ilman muuta Villahovin rouva vilahtamaan blogiin myös! Mulla onkin jo selvä mielikuva susta. Olisi kiva nähdä, pitääkö yhtään paikkaansa :)

    Pirteätä Sunnuntai päivää kaikille! Aurinkokin näyttää täällä päin paistavan :)

    VastaaPoista
  29. IIda Emilia...Hovin rouva on valmis kurkattavaksi :)

    VastaaPoista
  30. Hyvin sopii! Näytät todella tyylikkäältä! :)

    VastaaPoista
  31. Ansku: Jee! Hyvä sinä :) Mukava nähdä "livenä"! Nätti ja tyylikäs nainen siellä päässä. Kuvittelin sulle tummat lyhyet hiukset, eli ei täysin metsään mennyt ;)

    Suvi: Kiitos kovasti! Hienoa, jos rillit tekee musta tyylikkään, kun muutoin ei tyylistä ole tietoakaan ;)

    VastaaPoista
  32. Blogissani tunnustus sinulle <3

    VastaaPoista
  33. Anonyymi1.06

    Hei

    Nuo lasit sopivat sinulle kyllä tosi hyvin. Ja näissä kuvissa tosiaan kuten joku sanoikin, näytät ihan eri näköiseltä kuin ava-kuvassa.

    Hiuksesi ainakin ovat paljon pidemmät. Minusta näytät taiteilijalta:) Mitä kyllä varmasti oletkin.

    Minullakin on blogilukemiset olleet aika satunnaisia, tätä kyllä käyn aina välillä tutkailemassa, koska ilman mitään mielistelyjä: Tämä on se paras:)

    Mukavaa syksynjatkoa sinulle ja perheellesi.

    Venla

    VastaaPoista
  34. "Rouva rillipää" on kaunis ilmestys..;) Sopivat tosi hienosti sinulle!!♥

    IHANAT syyskuvat!!

    KIITOS kaunis niin ihanista sanoistasi blogissani!!♥ Tapetista kyselit...Muistaakseni se oli Sanduddin mallistoa. Ostettu K-Raudasta.
    Suloista sunnuntaita!♥
    Hali, Marge

    VastaaPoista
  35. Ruususuu: Oi, kiitokset <3

    Venla: Olipas mukava kuulla sinustakin pitkästä aikaa :)Jokos pian joulublogisi taas aukeaa?

    Hih, taidan minä jonkun sortin "taiteilija " ehkä ollakkin...mieheni aina sanookin, että pukeudun ihan oudosti ja boheemisti ;)Joten kiitos :)

    Ja voih, kiitos blogikehuista( nyt ihan punastuttaa )mutta olipa mukava kuulla, että blogistani noin kovin tykkäät, kun blogistania on kuitenkin täynnä niin ihania blogeja <3

    Ihanaa syksyn aikaa sinnekkin!

    Marge: Kiitos paljon <3 Ihana kun piipahdit, ja kiitos tapetti-tiedoista. Olen nimittäin pitkään haaveillut tapetista olkkariin, ja ihastuin kovin tuohon teidän tapettiin. Täytyypä poiketa K-rautaan siis! :)

    Mukavaa alkavaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista