perjantai 13. tammikuuta 2012

Ohikiitäviä hetkiä

Jopas on ollut muka kiirettä, kun en ole yhtään ehtinyt blogistaniaan. Arki on kuitenkin alkanut rullaamaan hienosti vanhalla tutulla kaavallaan.
Tänään olikin onneksi lyhyt työpäivä, ja isäntäkin oli vapaalla, joten koululaisen kotiuduttua lähdimme koko perheen voimin kylpylään polskuttelemaan. Voi, kuinka lapset nauttivat, ja toki aikuisetkin siinä samalla :).

Kotiin palattuamme taltutimme kurnivan vatsan itsetehdyillä hampurilaisilla, joita täyttelimme erilaisin täyttein, ja iskän paistamin herkkupihvein, namskis! Ihania perheen yhteisiä hetkiä, joita pitäisi yrittää vaalia useamminkin. Lapset ovat nyt niin mainiossa iässä, kun ovat jo niin omatoimisia, mutta kuitenkin rakastavat tehdä asioita yhdessä vanhempien kanssa. Näistä ohikiitävistä hetkistä täytyisi ottaa kaikki ilo irti. Uuden vuoden lupaukseni voisikin olla se, että; olisin vielä enemmän läsnä lapsille, kun ovat niin vähän aikaa pieniä :) ( Siivoushan voi aina odottaa huomiseen ;)


Lähikaupasta poimittu hempeä perjantaikimppu ilahduttaa pitkään.
Koti tuntuu jotenkin niin tyhjältä joulukoristeiden jälkeen, mutta toisaalta näin kevättä kohden kaipaakin sellaista kepeyttä, ja avaruutta, ja valoisuutta ympärilleen. Kaapitkin taas huutavat jotakuta pinoamaan ja järjestämään. Paljon olisi pois heitettävääkin. ( Ehkä huomenna sitten ;)

 


Ensiviikon ajan meillä keskitytään täysillä synttärijärjestelyihin, sillä esikoisemme täyttää viikon päästä 9 vuotta.( Hui, kuinka se kuulostaakin jo isolta numerolta )! Tinttaraisemme toiveena oli Winx-kukkaiskeijusynttärit, ja kuulemma kakkukin pitäisi olla Winx-keijuaiheinen. Siinäpä taas tälle "leipurimestarille" haastetta kerrakseen.

Kutsut piti olla myös ensin Winx-teemaan sopivat, mutta neiti ei kuulemma jaksanutkaan piirtää kaikkiin kutsuihin keijun kuvaa, joten askartelimme sitten tällaiset keväiset kukkaiskortit postipojan matkaan :)


Tämäkin viikonloppu on pian kiitänyt ohi, mutta nautitaan siitä nyt täysillä.
( Huomenna on kait pakko vähän heilauttaa imuriakin ;)

Perjantai-terkuin:

Iida Emilia

21 kommenttia:

  1. Meillä olikin samanikäiset nää yhdet lyylit :)Meillä synttäreiden teemana on kuulemma eläimet ja kakun pitäisi olla pupun näköinen..o-ou lirissä ollaan täälläkin! Juhlitaan samalla kertaa Adalminan 1v. synttärit joiden teemaksi äiti on päättänyt paaaaaaaljon vaaleanpunaista joten saa nähdä mikä sillisalaatti täällä vallitsee parin viikon kuluttua =D

    Ja kiitos vinkistä,selvisi mitä meillä syödään tänä iltana :)

    VastaaPoista
  2. Meillä juhlittiin 4. päivä Jennyn 15v -synttäreitä ja kaiken angstin ja teiniraivokauden jälkeen hormonit on neidillä hiukan asettuneet ja toiveena oli, mikäs muu kuin prinsessa -kakku runsaalla kermavaahdolla ja vaaleanpunaisilla & liloilla sydän nonparelleilla <3

    VastaaPoista
  3. Kauniita kukkasia kimpussa ja korteissa! Meille taitaa tulla myös keväällä keijukais-synttärit, joten hyviä ideoita otetaan vastaan ;) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. ihanat kukat ja kortit! ja tosiaan, siivous voi hyvin aina odottaa huomiseen! meillä juhlitaan ensi viikolla 8v synttäreitä.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Cia: Niin muistankin, että olivat ihan saman ikäiset :) Sähän nyt loihdit millaiset kakut vaan, kun olet sellanen mestarileipuri! Meilläkin väriteemana vaaleanpunaista, ja vihreää siihen lisäksi. Mukavia synttärijärjestelyjä siis sinnekkin <3

    Mapela: Hih, ihana <3 Pääsit taas toteuttamaan prinsessajuhlat :)

    Miia: Kiitos! Saas nyt nähdä sitten millaiset pippalot tässä saadaan pystyyn. Noi Winxit kun ei oo äidin mielestä mitään kauhean söpöjä keijuja ;)

    VastaaPoista
  6. Taina: Kiitos sullekkin viestistä, ja ihania synttäritohinoita teillekkin :)

    VastaaPoista
  7. Koita vain nauttia noista ainutlaatuisista hetkistä! Totta on että ne vuodet menee niin nopeaa. Meilläkin kuopus jo 13 ja esikoinen 17, kohta 18 v. Mihin ne vuodet häviää? Itse olin kotiäitinä 7,5 vuotta, enkä päivääkään vaihtaisi pois :)
    Oikein kivoja juhlajärjestelyitä teidän poppoolle :)

    VastaaPoista
  8. Perheen yhteinen aika on todella arvokasta. Meillä kans tehtiin kylpyläreissu viimeviikolla ja oli kyllä sen arvoista! Tytöt oli aivan innoissaan ja itse mietin juuri sitä kuinka nämä hetket ovat ohikiitäviä ja kaikki kannattaa otta irti...
    Ihania tulppaaneita, kevät siis on tulossa... ;)
    Hyviä juhlia teille, ainakin on kauniit kortit, joten en epäile etteikö kakkukin onnistuisi! :)

    VastaaPoista
  9. Oi onnea Emilialle! Ihanat kukkaset ja nätisti olet ne taas esille laittanut.

    Sama homma täällä, että joulun jälkeen jotenkin tyhjä olo... täytyy itsekin varmaan lähteä vaan sisustamaan taas rohkeesti kohti kevättä, niin eiköhän e sitä ;)

    VastaaPoista
  10. Niinpä, siivous voi aina odottaa;) kyllä noiden pikkusten kanssa ajanviettäminen on ihan luksusta<3

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Kaunis kimppu!
    Omatekemät hampurilaiset on ihan ykkösjuttu!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  12. Ihana kimppu!
    Ja ihanalta kuulostaa yhteinen iltapäivän viettonne.
    Lasten kasvaessa sitä vasta oikein tajuaa ajan kulun. Meillä olisi kupuksen 8v bileet ensi kuussa...ja musta kun tuntuu, että justhan mä vasta sen synnytin?!

    Mukavaa viikonlopuua
    -k-

    VastaaPoista
  13. Kuulosti ihanalta päivältä :)
    Hamppareita...naminami! Kauniit kukat jaksavat aina ilahduttaa. Kivaa Viikonloppua Koko Perheelle !

    VastaaPoista
  14. Anonyymi5.36

    Ihanat kukkaset! Kauniit ja keväiset kutsukortit olette askarrelleet!

    VastaaPoista
  15. Ai miten suloiset ja keväisen väriset kutsut teillä, taidankin napata tästä idean ystävänpäiväkortteihin...kiitos :)

    Välillä itseä ihan harmittaa, miten perheen yhteiset jutut jäävät vähiin. Kylpyläreissun kruunu, omatekoiset hampparit saivat veden kielelle.

    Niin nätti tuo kimppu, herkkä!

    -Ansku

    P.S. Mä en oo muutes koskaan myöhässä :)

    VastaaPoista
  16. Niin se oli kyllä elämän parasta aikaa kun muksut oli pieniä...Ihanoita synttärivalamisteluja sinne teille :)

    VastaaPoista
  17. Koivukujan Riikka: Kiitos viestistäsi :) Ihanan pitkään saitkin tosiaan nauttia kotiäiti-päivistä <3

    Mirjami: Kyllä se vaan niin on, ettei mikään ole perhettä, ja yhteistä aikaa tärkeämpää <3 Tulppaanit tosiaan tuovat kevään.
    Hih, mua jännittää kakku kyllä...en ole ollenkaan hyvä noitten kakkujen kanssa, mut kiitos tsempeistä ;)

    Suvi: Kiitos, Emppu kiittää <3 Terkut teidänkin prinsessalle :) Kevätjuttuja juu esille vaan!

    Jasmiina: Näin on, mutta eilen oli jo pakko pitää siivouspäivä. Oli jo venynyt ihan turhan pitkään siivouksen välttely ;). Ihanaa Sunnuntaita!

    Minttu: Kiitos, ja samoin sinne :)

    -K-: Niin mäkin ihmettelen, miten siitä synnytyksestä on muka voinut jo vierähtää yhdeksän vuotta??? Viikonloppuja sinne myös :)

    Allidaalia: Kiitos viestistäsi! :)Hampparit maistu kyllä koko porukalle. Leppoisaa Sunnuntaita teille <3

    Unelma kauniista: Kiitos :)

    Ansku: Juu, nappaa vaan kortti-idea mukaan :)
    Omatekoiset hampurilaiset on kyllä paljon parempia, kuin jotkut Hesen valmiit. Meidän tyttökin sanoi, että tää ei kyllä voi olla roskaruokaa :)Leppoisaa Sunnuntaita Hoviin...ja niin vähän arvelinkin, että teillä ei koskaan myöhästytä mistään ;)

    Lovviisa: Kiitos viestistäsi! Synttäreitä on kiva valmistella, mutta toisaalta aina pientä paniikkiakin pukkaa ;)

    VastaaPoista
  18. Ihania kuulumisia teillä. Korteista tuli tosi kauniit! Hauskoja synttärien järjestämisiä!

    VastaaPoista
  19. Kaunis kimppu ja ihanat kuvat siitä!
    Kauniit kortit askartelitte!
    Itsetehdyt hampurilaiset, nam!
    Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  20. Kaunis kimppu tosiaan :)

    Olen varma, että synttäreistä tulee huiput ja saat loihdittua upeat koristelut ja leipomukset! Jään innolla oottelemaan synttäritunnemakuvia ;)

    Ihanan kuuloista laatuaikaa olette perheen kesken myös viettäneet, oot ihan oikeassa, että pitäis muistaa vieläkin useammin ja enemmän... Aika rientää ja ennen kuin huomataankaan, ei tyttöjä enää huvitaa tehdä meidän "käpyjen" kans juttuja ;(

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  21. Tuire, Nonnukka, Susanne: Kiitos teille :)

    Liisa: Kiitos viestistäsi <3
    Sitä päivää mä todella pelkään, kun tytöt ekan kerran ilmoittaa, että ei todellakaan lähdetä teidän kanssa mihinkään ;D. Onneksi siihen on kai vielä hetki aikaa. Välillä tuntuu, että arki töineen, ja kotihommineen vaan vie niin mehut, ettei jaksaisi lasten kanssa touhuta, mutta kait sitä tekee kukin parhainpansa. Ja toisaalta, jos niitä juhlahetkiä olis jatkuvasti, niin eihän nekään sitten pian tuntuisi miltään.
    Elämä on :)

    VastaaPoista