keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Keskiviikko viikon taittaa

Keskellä viikkoa keskiviikon keskipäivä. Tänään ei kuitenkaan karkkipäivä vaan todellinen kähinäpäivä! Ääni käheänä täällä kuumeessa köhitään. Syysflunssa pääsi todentotta yllättämään. Ja kyllä tuo ilmastonvaihdoskin lämpimistä kauniista syyspäivistä näihin tuulisen koleisiin asteisiin tuntuu luissa ja ytimissä. Hrrr...nytkö se talvi jo alkaa tehdä tuloaan?!

Viltin alla olen tiukasti pysytellyt ja kuumaa marjamehua hörppinyt.
Senverran tartuin kameraan, että kuvailin taas tuota yhtä olohuoneen nurkkausta, joka ei ole miksikään muuttunut, mutta tykkään siitä jotenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Viikonloppuna ajelimme pitkästä aikaa vohvelille Metsäpellon puodille, ja sieltä löysin tuollaisen soman pienen ( ja edullisen! Maksoi vain 4,90,- ) sinkkikannun. Kirppislöytöjä teimme myös puotikirppiksen puolelta. Puodin mukava  myyjätär on jo tullut minulle senverran tutuksi, että vähän kauempaakin on ilo ajella kuulumisia vaihtamaan :) Myymälässä olikin kova tohina käynnissä, kun suuri kuorma uutuuksia oli juuri saapunut. Täytyypä pian siis tehdä uusi retki puodille, ja ehkäpä jotain kivaa arvontaa olisi myös lukijoilleni tiedossa!

 

Niin, ja nämä puulaatikot! Ne on vaan niin kivoja. Täällä säilytän sisustuskirjoja.





Ja täällä pienessä puulaatikossa on paikka suolalle ja sipuleille, sekä tyttäreni puutöissä tekemälle kauniille pannunaluselle, joka on maalattu kuulemma äipän lempivärillä :)



Keskiviikko on muuten myös keittopäivä. Joten nyt keitto liedelle porisemaan ja valkosipulia tujaus sekan, niin johan saa kähinät kyytiä!

Kirpakan syksyisin terkuin:

Iida Emilia

16 kommenttia:

  1. Kaunista, suloiset kuvat. Paranemisia köhijöille, nyt tuntuukin olevan paljon kaikkia pöpöjä liikkeellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) No nyt on tosiaan liikenteessä jos jonkinmoista tautia, vai vilustutimmeko itsemme mökillä, kun uimaankin oli vielä pakko mennä ;) Saunasta tosin!

      Poista
  2. Kauniit kuvat nurkasta ja kyökistä ! Onneksi tyttö tietää Äidin lempparivärin, hih :)
    Koita parantua syksyisestä flunsasta !
    Halauksia Kamulle viltin alle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tänään tuntuukin jo olo paremmalta. Halit sinnekkin <3

      Poista
  3. Ai että kuin tunnelmalliset ja kauniit kuvat <3 Todella kaunista! Pikaista paranemista teille!

    VastaaPoista
  4. Kaunis nurkkaus. Pikaista paranemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Eiköhän tämä tästä. Pitkään ollaankin saatu olla terveitä, mutta kyllä jo yhden päivän sairastelun jälkeen alkais riittää ;)

      Poista
  5. Metsäpellon puoti onkin tuttu paikka, sopivasti kauppareissun varressa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hienoa :)
      Mulla kestää ajella n. puoli tuntia, eli ei kaukana sekään, mutta ei tule toisaalta liian usein houkutuksia lähteä shoppailemaan ;)

      Poista
    2. Tai ehkä 40 minuuttia...

      Poista
  6. Tykkään näistä niin kauniin rouheista kuvista, mutta en syysflunssastasi! ;)
    Oi että, tuollaisen puulaatikon minäkin kelpuuttaisin! <3 Vallan ihana! <3
    Suloinen sinkkikannu!
    Täällä myös kylmyys on todentotta yllättänyt! Niin vain tällä viikolla on aamuisin saanut jälleen taistella meidän 4 v. neidin kanssa pukemisesta kun ei ymmärretä, että ulkona ei enää tarkene kevyemmällä vaatetuksella..! Ne on näitä syksyn ja talven haasteita lapsiperheessä. ;)

    Kovasti paranemisia sinulle, lepäilehän! :)
    Halauksin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Emppu <3 ( Mun tyttäreni lempinimi on muuten myös Emppu, ja se tuolla juuri keittiössä häärää. Tyhjentää tiskejä ja laittoi pannukakun uuniin. Äippä täällä vielä sohvan pohjalla. Kuume näköjään nousee edelleen )

      Mäkään en tajunnut silloin ekana kylmänä päivänä laittaa tarpeeksi päälle itselleni enkä lapsillekkaan ja kaikki oltiin paleltu. Seuraavana päivänä tytöt laittoivat kiltisti lämpimät vaatteet! Joo, mutta tuo on aina sama homma täälläkin, että ei millään viitsis pukea enempää ;)

      Mukavaa torstain jatkoa sinne! <3

      Poista
  7. Kaunista <3 ihana blogi sinulla :)

    VastaaPoista
  8. Lovely images of Lovely things :)))
    Tove :)

    VastaaPoista