maanantai 27. lokakuuta 2014

Tunnelmia


Huomenta! 

Yritetäänpä täältä taas hihkua hieman kuulumisia, kun isäntäkin jo totesi että blogia pitäisi varmaan jo päivittää?! ( Se käy siis salaa lukemassa ;) Tuntuu kaikki vapaa-aika kuluvan tuolla vaatehuoneen uumenissa, mutta viimekerran epätoivon parahdukset ovat poissa ja kaaos alkaa hiljalleen asettua aloilleen. Kassikaupalla on tavaraa, lelua ja vaatetta lähtenyt kiertoon. Ihana tunne kun asiat ovat selkeämmin siellä missä niiden pitäisikin olla. Vielä toki hommaa riittää, mutta nyt kaikki alkaa näyttää jo paremmalta.

Viikonloppuna sain kuitenkin pitää hengähdystauon remontista, kun tapasin ihania lapsuudenystäviäni jokavuotiseen perinteiseen tapaan. Meillä on mahtava kuuden hengen porukka naisia, joiden kanssa olemme olleet yhteydessä kaikki nämä vuodet kouluiästä asti.
Pitkät välimatkatkaan eivät ole meitä lannistaneet vaan pyrimme tapaamaan 1-2 kertaa vuodessa, ja vaihdamme kuulumisia myös sähköpostin välityksellä. Usein otamme lapsetkin mukaan tapaamisiin, mutta tilat meinaavat vaan hieman loppua kesken, kun lapsia on meillä yhteensä jo 15 :)

Voitte vain kuvitella kuinka menoa, vauhtia ja naurua riitti ystäväni uutukaisessa, tilavassa omakotitalossa. Illan tullen lapset lähtivät mummuloihinsa, ja mieheni otti meille pari lisälasta hoiviinsa, niin me naiset saimme vielä rauhassa parantaa maailmaa teekupposten ja herkkujen äärellä. Olipas kyllä todella ihana ja rentouttava viikonloppu!
Ystävät ovat aarteita :)



Sunnuntain sulokkaisiin hetkiin kuului vielä kuppi glögiä, rivi suklaata ( tai no...puoli levyllistä suklaata ;) sekä vuoden ensimmäinen joululehti!

Tästä se taas hiljalleen käynnistyy...
joulurakkaus!









Mutta nyt kaappi kutsuu. Täytyy käyttää vapaapäivän rauhallinen hetki hyväkseen, vaikka varmaan lenkkikin tekisi terää viikonlopun herkuttelujen jälkeen ;)

Mainiota maanantaita!

Iida Emilia

18 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja teillä on niin nättiä<3
    Mukavaa, kun olet saanut järjesteltyä, siitä tulee oikeasti hyvä mieli ;)
    Ystävät ovat tosiaankin aarteita, olen samaa mieltä!
    Kivaa maanantaita sinne!

    VastaaPoista
  2. Upea tunnelma jälleen kerran!
    Iloa viikkoosi :)

    VastaaPoista
  3. Tuo kaappien siivous on kyllä sellasta pään siivousta myös! Minä vein eilen kirppikselle myyntiin tavaraa ja vielä on monta, monta kassillista lisää. Vien joka päivä lisää ja samalla siivoan pöydän. Sen huomasin, että puolet vaatteista jotka vein, on kirppikseltä ostettukin. Todellista kierrätystä siis :)
    Ihania kuvia taas sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on todella kyllä terapiaa sielulle! Ja hienoa jos tosiaan saa tavaraa kiertoon ja joku muu saa siitä vielä iloa. Kiva että vaatteet ovat käyneet kaupaksi :)

      Poista
  4. Onpas niin ihanan tunnelmallisia kuvia! Mukavaa alkavaa viikkoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä...kyllä ne miehet käyvät kurkkimassa näitä meidän blogeja, minä ainakin jään kiinni joka kerta jos olen jotain löytöjä taas kirpparilta kotiini haalinut :)

      Poista
    2. Hih, niinpä ;)

      Poista
  5. Ihania tunnelmia <3 Mukavan kuuloinen viikonloppu! Ystävät on kalliita aarteita <3

    VastaaPoista
  6. Mulla tulee aina itellekkin ihan puhdistunut olo kun saan kaappeja siivottua ja tavaraa lähtee kiertoon. Harmi vaan kun sitä tavaraa tuppaa tulemaan jonkin ajankuluttua, jostakin taas kaappeihin, outoa ;)
    Kauniita kuvia! Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se...että kuinkas se tavara siellä kaapissa itsekseen lisääntyy ;D

      Poista
  7. Ihania tunnelmakuvia! <3 On tämä vaan mahtavaa, kun joulu taas lähestyy!!:) Mukavaa viikkoa sinne ja tsemppiä raivailuihin! :)

    VastaaPoista
  8. Kauniita kuvia <3
    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  9. Syksy, Suklaa ja Kynttilät ! Ihana tunnelma ja nyt voi ihan hyvin aloittaa joulun suunnittelun.
    Ihanalta kuulostaa teidän kamujen tapaaminen. Ystävät on suuri rikkaus <3
    Halauksia !

    VastaaPoista
  10. Anonyymi11.11

    OI että on ihanan kaunista, ja fiilistelyä :)
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

    VastaaPoista
  11. Voi ihanuus mikä tunnelma näissä kuvissa ❤️ Viikonloppukin kuulostaa niin mukavalta kera ystävien...onneksi on ystävät ❤️

    VastaaPoista
  12. Ihania tunnelmakuvia. Nuo pihlajanoksat karuine lehdettömine varsineen ja punaisine marjoineen vanhassa lasipurkissa on superkauniit. Täytyypä tehdä metsäretki...

    VastaaPoista
  13. Kiitokset kommenteistanne :)

    On kyllä huojentavaa päästä eroon turhasta tavarasta! Nyt on lastenhuoneessa kaikki lelu- ja vaatekasat käyty läpi, ja maalaushommat odottelee.

    Tänään kuitenkin nautitaan siististä kodista ja kynttilänloisteesta. Ja selaillaan joululehtiä :)

    Leppoista viikonloppua kaikille!

    VastaaPoista
  14. Voih, mä niin haaveilen täällä noista joululehdistä...voi ärrin murrin kun postarit on niin kalliita tänne..oikein sielu lepäsi kun katsoi teidän kodin tunnelmaa, niin levollista ja kaunista!

    VastaaPoista