perjantai 12. kesäkuuta 2015

Blogitapaaminen HML:ssa osa 2.

Nythän onkin sopivan rauhallinen hetki palauttaa mieleen ihana blogitapaamisemme huhtikuun lopulta, kun aamu-uninen perheeni vielä jatkaa uniaan ja minä tietenkin vapaapäivänä herään hirveän aikaisin.

No niin...hämäläiseen tapaani tämäkin postaus tulee auttamattoman myöhässä ja päätinkin nyt sulloa kaikki loput jutut samaan postaukseen ettei tämä stoori veny enää myöhemmäksi ;)

Mutta asiaan:

Blogireissumme jatkui siis Pilvenhattaran ja Tiirinkosken jälkeen kohti Tuulosta ja

Metsäpellon puotia. Tuulokseen on n. puolentunnin ajomatka Hämeenlinnasta.

Tämä suloinen puoti on jokaisen maalaisromantikon unelma. Todellinen sisustajan karkkikauppa.
Herkullisia värejä, ihania astioita ( mm. Krasilnikoff, IB-Laursen ) IrisLight-pallovaloja, Calou-kenkiä, puutarhajuttuja...vaikka mitä!



Jos näistä herkuista ei makean-nälkä taltu niin vohvelikahvilan puolella se helpottaa varmasti. Kahvittelun jälkeen voi napata kirppispuolen parhaat löydöt ostoskoriin ja jatkaa vielä lopuksi ihastelua puodin puolella. 

Täällä viihdyimme kaikki todella pitkään ja taisimme kantaa suurimmat ostoskassit mukanamme juuri täältä :). Itselleni tarttui mukaan mm. söpösiä Krasilnikoffin salmiakkiruudullisia Happy mugseja.







Kiitokset jälleen ihanalle Jellulle! :)

Tuuloksesta ajelimmekin sitten takaisin Hämeenlinnan keskustaan, jossa kerkesimme vielä käydä yhdessä sisustuskaupassa ennen illan ruokavaraustamme. Tämä  pieni ja idyllinen Sisustus Home - myymälä on oma suosikkini Hämeenlinnan keskustan alueella.  


Täällä valikoimissa mm. Nicolas Vahe, Linum, Gant, Lexington, Bruka, Maileg.
Laatutuotteita siis ja aina löytyy jotakin myös kevyemmälle lompakolle ;)


Shoppailujen jälkeen oli aika siirtyä siistiytymään majapaikkaamme.
Sain tuttavani kautta järjestettyä poppoollemme yöpymisen Hotelli Emiliaan, aivan Hämeenlinnan keskustaan.

Olipas jännää ja hauskaa yöpyä hotellissa omassa kotikaupungissa. Meillä kotona ei olisi  ollut kunnolla tilaa kaikille, joten aivan huippua kun saimme yhteistyön merkeissä yömme täällä viettää.

Hotelli olikin oikein positiivinen kokemus. Ihanan pieni, kodikas ja rauhallinen. Palvelu oli iloista ja aamiainen maittava. Yövyimme perhehuoneessa, joten saimme rupatella vielä yhdessä yömyöhään.

Hotellin edessä kävelykadulla on suuri ja siisti terassialue, joka kuvassa ei nyt juuri näy.
( huhtikuussa tapaamisemme aikaan oli ihanan aurinkoista mutta hyvin viileää vielä )


Hotellin aulabaarin sisustus oli toteutettu mielestäni todella kivasti. Täällä naitiskelimme lasilliset kuohuvaa päivän päätteeksi, mutta emme jaksaneet kuitenkaan tiukan shoppailupäivän ja pihvi-illallisen jälkeen mennä enää alakerran klubille salsarytmejä kuuntelemaan. 


Huoneet olivat myös erittäin siistit ja tyylikkäät. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä, joten suuret kiitokset hotellin henkilökunnalle :)

Seuraavana päivänä makeittein yöunien ja tukevan aamupalan jälkeen jatkoimme vielä shoppailukierrosta. Hämeenlinnan uudesta kauppakeskus Goodmanista löytyy sisustajille mm. HemTex, Tiger,Clas Ohlson, Finnmarin ja Anttilan laaja kodinpuoli. Pentik ja pieni lahja & sisustuspuoti Onni löytyy myös kävelykatu Reskalta.

Metsänkylän navetta olisi ollut huikean ihana paikka blogikamuille esitellä, mutta sinne emme tällä reissulla ennättäneet.

Kotikaupungissani on myös mielestäni paljon ihania ruokapaikkoja, joista omia ehdottomia suosikkeja Piparkakkutalo, Popino, Hällä ja Fresno. Oli vaikea päätös valita näistä illallisravintola, mutta päädyin tällä kertaa varaamaan pöydän Popinosta, jossa on hyvin runsas ja maukas salaattipöytä sekä laaja ruokalista.

Tuolla Fresnossa kävimmekin sitten vielä reissun päätteeksi syömässä ja meinasimme saada ruuat väärään kurkkuun, kun paikalle asteli yhtäkkiä Elastinen lounastamaan. Tuosta tilanteesta olikin kuvamateriaalia Instan puolella :)

 Olihan kyllä taas niin mukava reissu mitä mummona muistella!
Kyllä nämä naisten omat hömpöttelymatkat ovat aina parasta terapiaa arjen keskellä :)

Leppoisaa viikonloppua!

Iida Emilia

6 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihanalta blogitapaamisenne kuullostaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kiva jos tarinan perusteella pääsee edes himppusen mukaan tunnelmaan :)

      Poista
  2. Aivan upea tapaaminen teillä ollut! :-) Ihania paikkoja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyllä täältä omastakin kotikaupungista löytyy yllättävän kivoja paikkoja. :)

      Poista
  3. Anonyymi10.54

    Ihana blogitapaaminen ja kauniita sisustuspuoteja joissa varmasti mukava käydä ostoksilla porukalla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Onhan se kieltämättä mukavaa kun saa samanhenkisten sielunsiskojen kanssa kierrellä rauhassa mieluisissa paikoissa ja vaihdella kuulumisia :)

      Poista