keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Siivouspäivä

Hellou!

Pikatervehdys blogiin siivoustouhujen lomasta.

Kesäaikaan siivouspäivät pitäisi aina ajoittaa sateisiin hetkiin tai mieluiten vaan unohtaa kokonaan taka-alalle, mutta pakkohan se välillä on ne pölyt pois huiskaistava. Ikkunatkin ovat täällä yhä edelleen pesemättä ( onnistun aina vetkuttelemaan niiden kanssa )...kaappien siivouksista puhumattakaan!

Viikonlopuksi paikat olisi nyt kuitenkin saatava kuntoon, sillä juhlimme täällä kotosalla pienellä ystäväpiirillä mieheni keski-ikäistymistä. Huhhei...niin se vaan tuo ukkokulta täyttää jo pyöreitä vuosia. Tasan neljäkymppiä tulee mittariin ja perässä tullaan kovaa vauhtia!

Hartaasti toivon, että ilmat suosisi ja saisimme juhlia ulkosalla, mutta eipä nuo ennusteet kovin hehkeiltä tällä hetkellä näytä. Toivotaan kuitenkin parasta!

Ainakin siivoushommat sujuu täällä lähes leikiten kun maltoin vihdoin hankkia meille tuollaisen ihastuttavan puisen harja/sihveli-setin Anttilasta. Olin sitä jo keväästä asti himoinnut, mutta nyt vasta jonkin tarjouskupongin saatuani kirmasin sen hakemaan. On se niin nätti että kelpaa pitää esillä ja aina käden ulottuvilla. Nopsasti saa muruset pois lattialta ilman että tarvisi aina reuhkata imurin kanssa :)







Kepeää keskiviikkoa!

Iida Emilia

18 kommenttia:

  1. Voi, kun sulla on nättiä siellä, en jaksa muuta kuin aina vain ihastella....
    Meillä myös ikkunoista osa pesemättä, ajattelin sitten syksyllä niitä vielä pestä.
    Toivottavasti loppu viioksi tulee aurinkoa, mukavia puuhasteluja sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi sinnuu Sari. Kiitos kovasti <3
      Mä kans yleensä pesen ensin noi olkkarin ja keittiön ikkunat ja myöhemmin makkareiden. Nyt sain kaikki pestyä. Tai no makkareista vain ulko- ja sisäpuoli ;) Mutta johan kiiltää taas!
      Lauantaille olis näillä näkymin pilvistä, mutta kuitenkin 20 astetta eikä sadetta joten se olis oikein hyvä.
      Kivaa viikonloppua sinne myös! :)

      Poista
  2. Kiva maalaisromanttinen tunnelma siellä :) Mulla kans yläkerran kaikki ikkunat pesemättä...syksyllä sitten.
    Onnea sinne pyöreisiin vuosiin...niin, se aika nopsaa hurahtaa ja ite muistaa ko täytti 30-vuotta, niin siitä aika mennyt pelottavan hurjaa eteenpäin ja kohta lapset saavuttaa äiskän. Vielä ei ole onneksi tullut sitä 40-kympin ikä kriisiä...jos sitten tulee se 50 kympin villitys :) heh heh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivi :)
      Meidän pikkukämpässä ei edes ole kovin montaa ikkunaa ja silti onnistun vitkuttelemaan niiden kanssa ;). Helppo homma sitten kun sen saa vain aloitettua. Tosin meinaan saada hermoromahduksen niistä rannuista mitä sinne lasiin aina jää :D

      Itse täytän vuoden päästä pyöreitä ja todellakin tuntuu että siitä kolmestakympistä aika on kiitänyt hirveällä vauhdilla! Ei näy vielä kriisejä täälläkään. Saas nähdä niin mitä villityksiä sitä on edessäpäin :D

      Poista
  3. Nättejä yksityiskohtia kuten tuo naulakko kaapin kyljessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa :) Siihen saa ihan mukavasti tilpehööriä roikkumaan.

      Poista
  4. Ihana Hattara ja tuo kihveli on ihan ehdoton...kaunis ja kätevä, ilo antaa roskille kyytiä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Anskuliini <3 No se on kyllä todella kätevä siivouskamu. Olis pitäny napata se jo silloin blogireissulla matkaan ;)

      Poista
  5. Anonyymi3.45

    Kaunista <3 Tuo teidän keittiö on hurmaava :) Mukavia hetkiä juhlien järjestelyyn ja ihanaa juhlapäivää ja toivottavasti aurinko paistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Juhlat sujuivat sateisesta kelistä huolimatta hienosti vaikka järjestelyissä tulikin kiire ;)

      Poista
  6. Ihastuttavat kuvat :)

    VastaaPoista
  7. Niin ihania kuvia <3 Ja kyllä tuo setti kelpaa olla näytillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle Heidi <3
      Tykkään kyllä myös kovasti tuosta harjasetistä :)

      Poista
  8. Nyt kun meillä on nykyisin tuo kisu niin minäkin olen löytänyt tuon harja+kihvelin uudelleen käyttöön, ennen se tuntui niin aatamin aikuiselta välineeltä mut sillä on kyllä niin näpsä harjata pikkuroskat nopsaa pois! Eikä haittaakaan olisi jos se olisi noin kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no näinpä juuri! Minäkin muistan aikanaan heittäneeni tuollaisen muovisen pois jaloista pyörimästä kun sillä ei ollut virkaa, mutta noiden sottapytty-lasten ( ja miehen ) kanssa on kyllä harjalle jatkuvaa käyttöä ;)
      Ja kiva lisäbonus tosiaan tuo ulkomuoto!

      Poista