torstai 10. syyskuuta 2015

Ripaus kultaa ja pitsiä vintage-synttäreillä

Juhlahumut jatkuvat täällä yhä.  Kolmatta viikonloppua putkeen!
( Jaksaa, jaksaa ;)! 

Kuopuksemme synttäreitä juhlittiin viimeviikonloppuna kavereiden voimin, ja tulevan viikonlopun aikana saamme vielä sukua kotiimme kahvittemaan. Innostuin myös tähän samaan hässäkkään varaamaan itselleni kirppispöydän, ja oman mausteensa soppaan lisäsi vielä pikkuiset kääpiöhamsterimme, jotka päättivät viime lauantaina kesken kiireisimmän synttärivalmistelun järjestää kunnon nyrkkeilymatsin, jossa jouduin toimimaan erotuomarina! 
Ennen niin erottamattomat kaverukset saivat toisistaan yhtäkkiä tarpeekseen, ja paniikissa etsein väliaikais-asunnoksi toiselle pahvilaatikon. Onneksi vielä saman päivän aikana löysimme netin kautta häkin, sattumalta melkein naapuristamme. Nyt hamsteri-siskokset jatkavat eloaan tyytyväisesti erakkoina omissa häkeissään ja tappelussa saadut haavatkin paranivat nopeaan. 

Loppujen lopuksi kaikki sujui siis hyvin, ja me isännän kanssa karkasimme viime lauantain iltana kaikkea hälinää pakoon mökille hääpäivän viettoon. Kiitokset äidilleni, joka itse ehdotti, että voisi tulla tyttöjä hoitamaan :) 

Mutta palataanpa takaisin aiheeseen...eli yhdeksänvuotiaan lilliputtimme synttäriteemaan... Tällä kertaa tyttärelläni ei ollut minkäänlaista tiettyä teema-toivetta, eikä liioin väritoiveitakaan kekkereiden suhteen. Hetken jo mietein, että tarvitseeko niitä koristeita oikeastaan ollakkaan!? Pääsisi ainakin jossakin asiassa helpommalla. Mutta niin vain ruokakauppareissulta tarttui käteen kauniit kultaiset servetit ja kakkupapereita...ja siitähän se idea ryöpsähti valloilleen. 

Askartelukaupasta lisäksi hieman silkkipaperia, paperipussukoita, pieniä pitsipapereita.
Pienellä vaivalla nättiä vintage-tyyliin :)










Mutta nyt hippulat vinkumaan! Matot ulos ja siivous käyntiin. Leipomuksetkin ihan vaiheessa.
Nämä kemut kun vielä saadaan kunnialla ohitse, niin kyllä osaa taas rauhallisia koti-viikonloppuja tämän jälkeen arvostaa ;)

Perjantai-terkuin:

Iida Emilia

18 kommenttia:

  1. Aivan ihania juttuja <3

    VastaaPoista
  2. Ihana fiilis!!
    Hurmaavat koristelut nuoren neidin juhliin!

    Leppoisia syystuulia täältä mantelipuiden katveesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle Susanna :)
      Mukavaa syksyn jatkoa sinullekin sinne lämpöiseen!

      Poista
  3. Voi, aivan mahtavia koristelujuttuja sulla! Itsellä ihan tavissynttäritkin on ison voimanponnistuksen paikka!
    Nimim. Äsken lähti 20 lapsivierasta, huh!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos Elise :) Nämä askartelujutut on juuri niitä hauskimpia asioita juhlien valmisteluissa, ja näitä voi alkaa väsäämään jo hyvissä ajoin :). Muuten on kyllä pienemmätkin juhlat AINA voimiavieviä ja stressaaviakin ;). Meillä oli lasten juhlissa vain 10 vierasta, koska olen aina vetänyt rajan siihen kymmeneen, kun tänne ei kertakaikkiaan enempää mahdu :D joten hatun nosto sulle ja tuolle vierasmäärälle!

      Poista
  4. Ihanat koristeet <3 Pitäisi ostaa nuo leimasimet... ollut mielessä jo pitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Pia <3 Nuo Tigerin edukkaat leimasimet ovat olleet kyllä kätevät ja kivat. Niistä jää kylläkin helposti nuo leimasimen reunat näkyviin mutta se ei mielestäni haittaa :)

      Poista
    2. Reuna ei haittaa, antaa ilmettä :) Tigerissä olen monta kertaa hiplaillut leimasimia, seuraavalla kerralla on ostettava! Joulukortteja jos niiden avulla vaikka... ;)

      Poista
    3. Näin on! Nappaa ihmeessä leimasin ensi kerralla mukaan :)

      Poista
  5. Ihania koristeita <3

    VastaaPoista
  6. Todella kauniit koristeet. <3 Ostin kanssa vuosi sitten nuo leimasimet ja on kyllä niin kivat. :) Paljon onnea kuopukselle ja teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Maikku <3
      Leimasimet on kyllä hauskat ja käyvät moneen askarteluun :)

      Poista
  7. Anonyymi4.21

    Ihania postauksia, niin ihana tämäkin. Minkä ikäinen esikoisesi on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten mukavaa kuulla että tykkäät :) Kiitos paljon! Esikoisemme täyttää tammikuussa 13 v. Teini-ikää pukkaa siis pikkuhiljaa ;)

      Poista