maanantai 16. lokakuuta 2017

Syyslomailua!

Moikat maanantaihin! 

Täällä on melkein aihetta juhlaan, sillä lapsilla alkoi juuri syysloman mittainen paussi koulusta ja harrastuksista! Itsekin olen osan viikosta vapailla, joten ihan mukava pieni hengähdystauko edessä. Mitään isoja suunnitelmia meillä ei sinänsä ole, muuta kuin serkusten yökyläilyjä päikseen, sekä mahdollisesti hohtokeilailua, uimahallia tms. Mutta huomenna, kun isäntäkin on vapailla, aijomme lähteä ainakin zombijahtiin Särkänniemen Karmiviin karnevaaleihin! Hui! 

Juhlantuntua lisää vielä sekin, että tajusin juuri viikonloppuna blogini täyttäneen jo 8 vuotta!
Kävinkin sen kunniaksi lukaisemassa ensimmäisiä postauksiani, jotka hieman huvittivatkin postimerkin kokoisine huonolaatuisine kuvineen, mutta ihanat muistot niistä silti tulvivat mieleeni vuosien takaa. Tuolloin olin vielä kotiäitinä ja rakastin sitä aikaa! Hauskaa, että nuo muistot ovat tallentuneet tänne blogiinkin ja noihin aikoihin voi tehdä pienen aikamatkan halutessaan.

Bloggaaminen on minulle edelleen tärkeä harrastus, enkä ole koskaan edes harkinnut lopettavani, vaikka joskus toki tuntuukin, että liekö tässä mitään suurta järkeäkään :D.  Joka tapauksessa, niin pitkään, kun tämä touhu tuntuu hauskalta, tulen pysymään linjoilla!

Yritin viikonlopun aikana miettiä, onko kodissamme mitään kuvakulmia, joita en olisi vielä kuvannut, tai joita olisin kuvannut vähemmän. Joten tässäpä  niitä:




Pulpetin takana oleva seinä tulee muuttumaan jossakin vaiheessa harmaaksi, sillä itseäni häiritsee nyt jotenkin tuo liiallinen valkoisuus! 



 Sisustukseen sointuva pupuherrakin tuli ihmettelemään, mitä se mamma kuvailee taas! ( Rintakarvat mullassa, kun pihalla tuli vähän kaiveltua ;). 


Vessan ovelta eteisen ja keittiön suuntaan...


Ja vielä näkymää wc:n puolelle.


Täältä kulmasta ei taida kovinkaan usein olla keittiökuvia, sillä kattojen listoitus on edelleen kesken ja liesituulettimen putkikin komeilee tuolla ylhäällä keskeneräisenä.



Onkohan siellä lukijoissa muuten ketään, joka olisi jaksanut pysytellä matkassani lähes alkutaipaleelta asti? Kiitos teille jokatapauksessa todella paljon kommenteistanne ja käynneistänne. Ne kannustavat yhä uudelleen bloggaamaan :)

Auringonpilkahduksia uuteen viikkoon ja mukavaa loma-aikaa muillekin syyslomailijoille!

Iida Emilia


18 kommenttia:

  1. Voi, miten kauniita kuvia ja eri kuvakulmia tosiaan, vaikka jaksan kyllä katsella ja ihailla aina nättiä kotiasi <3
    Suloinen tuo pupulainen <3

    Olen muuten aika pitkään sinua seuraillut, itse olen bloggaillut reilut 4 vuotta ja olet ensimmäisiä joita olen alkanut seurailla. Jatka samaan, ihana on blogiasi lukea ja kuvia katsella :)

    Kivaa viikonjtkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos sulle Sari, aina niin mieltä lämmittävistä viesteistäsi <3

      Juu yritin pähkäillä, onko mitään kuvakulmia, joita en olisi koskaan kuvannut, mutta eipä niitä taida olla :D eikä täällä tietysti ihan joka nurkka niin kovin kuvauskelpoinen olekaan ;)

      Oho! Olet kyllä pitkään seurannutkin sitten, kiitos siitä <3 Mukava kuulla, että siellä "roikutaan mukana" :D. Itselläsi on myös aivan ihastuttava blogi! <3

      Mukavaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  2. Voi, älä vaan lopeta sun ihanaa blogiasi! Kaikkien viiden lapsen äiti/maatalousyrittäjäkiireiden kanssa sun blogi on yksi harvoja arjen luksuksia, mistä ehdin nauttia! Pysyy ajan hermossa ja vuodenkierrossa mukana =) kiitos, pidä sama linja, minä tykkään kovasti! !
    Aurinkoisia ja valoisia syyspäiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tiedäkään, kuinka iloiseksi kommenttisi minut teki <3
      Onpas huikeaa kuulla, että tämä pikkublogini tuo iloa ja luksusta päiviisi :)
      Enkä todellakaan meinaa lopettaa! Täällä pysytään mukana ( kuin peräpukama ;).
      Olisi mukavaa bloggailla useamminkin, jos aikaa vain olisi!

      Ihania syyspäiviä sinnekin! <3

      Poista
  3. Hyvin kaunis, harmoninen koti, kelpaa kuvia katsella. Ja tuo pikkupupu on tietysti myös ihana. 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia sulle! <3
      Ja pupuherrakin kiittää kehuista! :)

      Poista
  4. Onnea blogisynttäreistä! Olen seuraillut kyllä tosi pitkään, mutten varmaankaan ihan alusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuire! Minäkin muistelisin seuranneeni sun blogia aika ensimmäisten blogien joukossa aloittaessani <3

      Poista
  5. Onnittelut blogille ja myös sinulle, kun olet jaksanut kirjoitella ja kuvata.
    Minä tykkään katsella kuvia vaikka olisit ne laittanut joskus esille.
    Ei niitä kaikkia kulmia voi muistaa. Pitääpä käydä vilkaisemassa alkublogi tekstejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Onhan se jännä, että kirjoitettavaa ja kuvattavaa on tuntunut riittävän noin pitkään, eikä vieläkään yhtään kyllästytä edes :). Toki ne kuvat ovat aika samanlaisia usein, mutta ihanaa kuulla, että tykkäät katsella! On tuo tyylikin jonkin verran vuosien saatossa muuttunut.
      Mukavaa viikon jatkoa! :)

      Poista
  6. Anonyymi3.17

    Oon ihastellu sun noita pellavatyynyliinoja. Onkohan ne mistä? Ja minkälaiset tyynyt siellä sisällä on,näyttää pehmoisilta :) Sulla on niin kaunis koti ja tulen seuraamaan blogiasi jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon viestistäsi ja pahoittelut, kun vastaus viivästyi :)

      Mulla on hyvin sekalaista seurakuntaa noissa tyynyliinoissa, ja osa jo aika vanhojakin ( Osa myös puuvillaisia ) mutta suurimmaksi osaksi olen ostanut tyynyliinoja ja sisätyynyjä ihan vaan Ikeasta, Ellokselta tai H&M homesta :)

      Pitäisi varmaan jo osaan uusiakin nuo sisätyynyt, ja uusia päällisiäkin aina etsin, mutta yleensä päädyn aina kuviollisten sijaan noihin simppeleihin yksivärisiin!

      Ihana kuulla, että tykkäät täällä käydä postauksialukemassa! Mukavaa syksyä sinne!

      Poista
    2. Mutta tosiaan nuo pellavaiset ovat Ikean ja H&M:n valikoimista siis :)

      Poista
    3. Anonyymi23.20

      Kiitos,kun vastasit :)

      Kattelinkin jo H&M sivuilta noita pellavatyynyliinoja,ihania on!

      Ja yksinkertainen on kaunista.

      Poista
  7. Onnea ihan mielettömän upeasta blogiurastasi! Sinulla on kiva blogi ja tykkään varsinkin noista sinun kuvistasi. Teillä on niin kaunis koti ♥ Yritän löytää kuvistasi aina inspiraatiota itselleni ja vinkkejä omaan kotiin. Mä olen ollut pääosin aika hiljainen blogisi lukija, mutta en varmasti ole kovinkaan paljon väärässä, jos sanon, että olen seurannut blogiasi vaihtelevasti sieltä ihan alkuvuosista lähtien. Onnea ja menestystä blogillesi jatkossakin ♥ Kiva kuulla, että et ole lopettamassa blogin pitoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon mieltälämmittävästä viestistäsi Krisse, ja onpas ihanaa kuulla, että olet siellä taustalla seuraillut blogiani niin pitkään! <3 Ja ihana kuulla, että kuvista saa joskus vinkkejä ja inspiraatiotakin matkaan :)

      Oikein mukavaa ja kaunista syksyn jatkoa sinulle! :)

      Poista