tiistai 31. lokakuuta 2017

Olohuoneen talvipesä

Kellot siirtyivät talviaikaan ja marraskuu kolkuttelee jo ovelle.
Pihamaata päällystää hentoinen lumikerros. Pieni pakkanen muistuttelee pukeutumaan lämpimämmin ja pimeys laskeutuu päällemme yhä vain aikaisemmin.
Talvi tekee vääjäämättä tuloaan!

.............

Tänään saamme nauttia aivan mielettömän ihanasta ja aurinkoisesta loppusyksyn päivästä. Jos seuraavat puolivuotta olisivatkin tällaisia, niin kyllä kelpaisi! Valitettavasti niihin tulee mahtumaan myös  jäätävää viimaa, tuiskua, räntäsadetta, pimeyttä ja loskaa! Siksi en vaan kertakaikkiaan ole talvi-ihminen. Mutta parasta talvessa onkin ehkä se, että saa olla sisällä! Ihanasti ja turvallisesti, "horrostaen" lämpimien vällyjen välissä.

Niinpä täällä onkin jo aloitettu talvipesän rakennus. Siihen kuuluvat ehdottomasti vilttien sekä taljonen lisäksi pihalta tuodut oksat, sekä puun lämmittävät sävyt. Lyhdyt, tunnelmavalot ja tietenkin paperitähdet ovat myös osa talvista sisustusta. Niiden avulla pimeästä ja kylmästä selvitään tänäkin vuonna ;). 
Olohuoneen järjestys vaihtui taas entiselleen. Jotenkin se vain loksahtaa näin parhaiten paikoilleen...tai ainakin se istuu omaan silmääni paremmin näin! 

Pupuherrakin on löytänyt ovipöydän alta itselleen uuden lempipaikan. Hän tuli oikein kuvaan mukaan poseeraamaan ja esittää siinä nyt niin viatonta, vaikka juuri aamulla aiheutti minulle ylimääräisiä sydämentykytyksiä, kun pääsi pienestä terassin aidankolosesta ulkoillessaan livahtamaan karkuteille!!! Onneksi havaitsin pakoyrityksen nopeasti ja sain karkulaisen kiinni. Huh!

( Huom. Kuvauspaikkaa on stailattu sen verran, että tuo lyhty on nyt vain hetkellisesti taljan päällä lattialla )Vielä jos saisi takan tai kamiinan mahtumaan johonkin olohuoneen nurkkaan, niin aa että...talvihan olisi melkein juhlaa!

Kaunista päivän jatkoa!

Iida Emilia


16 kommenttia:

 1. Kuinka kotoinen ja viihtyisä talvipesä teillä siellä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Eerika <3 Tämä talvisisustaminen on mielestäni kaikkein kivointa :)

   Poista
 2. Voi apua miten ihanan näköistä! ❤️ Ja pieni pupukin sopii niin sisustuksen värimaailmaan, emmä kestä!
  Meillä sisustelu on tällä hetkellä "vähän jäissä" sattuneista syistä :D Mutta ihanaa kun voi täällä käydä fiilistelemässä!

  Kivaa pakkaspäivää ja oikein ihanaa alkavaa marraskuuta! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos sulle Marika <3

   Heh, pupu tosiaan menee hyvin rekvisiitasta ;)

   Voi teillä olikin siellä vallan suloinen uusi talonvaltaaja siellä <3

   Ihanaa marraskuuta teidänkin sakille!

   Poista
 3. Ihana ihana ihana! <3

  VastaaPoista
 4. Voi mieletön mikä talvipesä <3 Talvi tuli liian yllättäen joten taisi vähän jäädä talven pesän tekeminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kauniit Marika <3

   Tuli yllättäin kyllä. Ei tässä ihan vielä osannut lunta ja pakkasia odottaa! Tokihan ne nyt valitettavasti vielä sulaakin pois...mutta hetken saa iloita kuitenkin :)

   Poista
 5. Todella kaunista ja kotoisaa <3 Ja tuo Pupuherra <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3

   Siellä hän tykkää köllötellä pöydän alla, kun näkee joka paikkaan, mutta kuitenkin on vähän piilossa :)

   Poista
 6. Siinä olisikin sinulla ollut selittämistä tytöille, jos et Pupuherraa olisi kiinni saanut. Vikkeliä ovat nuo pienet lemmikit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä muuta sano! Näin jo silmissäni kaikki mahdolliset kauhukuvat, autotielle loikkivasta jäniksestä petolintujen raateluun asti :(. Nyt on aitaus tarkastettu, ja silmä kovana saa tuota vikkelää pojua vahtia ulkoilun ajan!

   Poista
 7. Kaunista on kun saa sytyttää kynttilät ja lyhdyt, antavat kivaa tunnelmaa.
  Onpa komea pupunen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Voi tämä on jotenkin niin ihanaa aikaa kuitenkin, vaikka synkkää onkin. Taidan jopa alkaa tykätä talvestakin ;) Ja pupu näköjään tykkää ainakin!

   Poista