lauantai 16. maaliskuuta 2019

Pikkuisen pääsiäistä

Heipähei!

Mukavaa lauantaita! Tulin pikaisesti moikkaamaan, vaikka pian täytyykin alkaa valmistautua Hesan reissuun. Mukava erilainen viikonloppu tiedossa. Kuulette siitä lisää ensikerralla, mutta sen verran voi paljastaa, että menemme ainakin kiven sisään ja ilmalennolle ;D

Kotona alkaa vilahdella pieniä pääsiäisjuttuja. Tänä vuonna pääsiäinen onkin kauhean myöhään, mutta nyt tuntuu lisääntyneen valon myötä, että on ihana tuoda kotiin oksia ja kevään sipulikukkia ( tosin täällä meidän suunnalla olen nähnyt vasta narsisseja...missä helmililjat viipyvät )?
Pajunoksille on mukava ripustella pääsiäismunia ja ohraruohonkin voisi laittaa itämään.



Mulla kävi hyvä tuuri, kun satuin voittamaan paikallisen sisutuspuoti Etelä8:n arvonnassa ihanan pikkupaketin, johon kuuluivat nuo kuvassa näkyvät kauniit pääsiäismunat sekä elämänlanka-viherkasvi. Sain lisäksi vielä nätin julisteen heidän omasta julistemallistostaan, sekä tulitikut.


Ostin vielä tuon Rakkaus-julisteen kaveriksi toisen kirjain-julisteen ja ne pääsivät nyt ainakin alustavasti olohuoneen seinälle rennosti nipsuilla kiinnitettyinä.



Oma pääsiäispupumme sielä jo odottaa innolla kevättä ja kasvavaa ruohoa! :)

Kasviaiheinen tulitikkurasiakin muistuttaa, että pian lehdet jo vihertävät. Tykkään tällaisista pienistä arjen kaunistajista, jotka voi jättää huoletta esille.


Jokos siellä alkaa pääsiäsjutut innostaa?

Ihanaa viikonloppua!

IIda Emilia


10 kommenttia:

  1. Pääsiäiskoristelut ovat kyllä ihania, mutta kauhean paljon ei tule laitettua kun on kuitenkin vain muutaman päivän pituinen aika tuo pääsiäinen. Kauniilta näyttää kotonasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se juurikin on. Enpä itsekään laittele pääsiäistä sen kummemmin, kuin pajunkissoin, kevätkukkasin ja pikkumunin. Ohraruohonkin voisi kasvatella. Oikeastaan nuo luonnon keväiset materiaalit tuovat meille sitä juhlan tuntua :)

      Hassua muuten, kuinka jouluun tulee panostettua aina niin paljon enemmän, vaikka eihän siinäkään lopulta ole kyse kuin muutamasta päivästä :D

      Kiitos kehuista! Iloa uuteen viikkoon <3

      Poista
  2. Kauniita kuvia <3
    Juuri eilen kotiutui kaupasta ohran siemeniä, sinne koristeeksi lampaita sekä valkoinen helmililja <3 Pääsiäisen menu on jo suunnitteilla.
    Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon viestistäsi Nina <3

      Meillekin tulee tänä vuonna tipujen sijasta lampaita :). Hyvältä kuulostaa suunnitelmasi!

      Mukavaa päivää ja viikon alkua sinnekin!

      Poista
  3. Kauniita kuvia kauniista kodistasi♥

    VastaaPoista
  4. En kestä taas mitä ihania <3 Mistä nuo ihanat "Rakkaus" ja "H" taulut on? Olen etsinyt pitkään tauluja uuden talon seinille, mutta en haluaisin mitään perinteistä... P.S. Kiitos lamppuvinkistä pari tekstiä taaksepäin, tänään Postissa odottelee sama seinävalaisin harmaana ja nään taas neuloa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tiia <3

      Nuo julisteet ovat Eteläkasista ( http://www.xn--etel8-jra.fi/ ). Löytyy myös Instasta Etelä8-nimellä. Nämä on tosi ihania! Kyseleppäs sieltä :)

      Oi, kiva kuulla, että sinnekin kotiutui lamppu. On meinaan mukava lueskella sen valossa nyt :). Mukavia neulontahetkiä!

      Poista
  5. Kivaa tunnelmaa tulee oksista ja kauniista pääsiäismunista. Jotain vehreyttä tekisi mieli jo itsekin ostella. Mitenhän helmililja tulee toimeen lasitetulla parvekkeella? Mielessä oli jotain tällaista viritelmää, https://www.designkaupat.fi/p/358151/sagaform-herbsspices-trio-yrttiruukku Kissa kaipaisi varmasti jo ennen pääsiäistä ohran pureskelua, joten pitää alkaa tuumasta toimeen ja istutella ohransiemeniä tässä lähipäivinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mimosa kivasta viestistäsi! :)

      Helmilija kestää ymmärtääkseni hyvin viileää ( mutta ei kovaa pakkasta ) ja varsinkin lasitetulla parvekkeella menestyisi varmasti hyvin jo. Ihanalta kuulosti muutoinkin nuo ideasi ja kissan omat ohraruohot :)

      Iloista kevään odotusta! Vihreyttä odotellessa.

      Poista