sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Mistä on meidän kammari tehty?

" Puhtaista valkeista lakanoista,
mummon virkatuista unelmista,
pehmoisista untuvista,
ja unenkevyistä hahtuvista"

Vuosi sitten vaihdoimme makuuhuoneita päikseen. Lapset saivat hieman isomman huoneen käyttöönsä, ja vanhemmille jäi tämä pikkuinen kammari, jonne mahtuu kuitenkin kaikki oleellinen: Sänky, yöpöydät, liinavaatekaappi ja pienenpieni työpiste. Entinen unihuoneemme oli sinisävyinen, mutta nyt halusin neutraalimman ympäristön. Aluksi olinkin tyytyväinen makkarin uudistuneeseen ilmeeseen, mutta nyt tämä näyttää jokseenkin vaisulta!?

Nooh...jokatapauksessa sain vihdoin hankittua tänne kaksi samanlaista yöpöytää ( Ikeasta tietenkin ;) ja Elloksen lamput pääsivät toimittamaan lukuvalon virkaa. Mummolan vanha naulakko siirtynee ehkä jossain vaiheessa eteiseen, jahka sängyn päälle löytyy jokin suurehko peili tai ikkunanpoka.

Sängynpäätynä komeileva vanha ovi löytyi isoisän ullakolta! Ovessa oleva teksti on sisustustarraa, jota näemmä joku vili-viikari on jo käynyt nyppimässä ;)Ystäväni askartelema sydän on sananmukaisesti väännetty rautalangasta!
Makuuhuonekuvien myötä toivottelenkin teille lukijoilleni ( joita olikin ilmestynyt taas paljon lisää :) oikein kauniita unia, oman kullan kuvia!

Iida Emilia

23 kommenttia:

  1. Kauniin rauhallinen tunnelma:-)
    Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Nättiä! Mulla on ollut ajatuksissa just samantapainen sänky sitten tulevassa kodissa (eli päätyyn vanha ovi). Pitää vaan vielä saada mieskin kannattamaan samaa ajatusta ;)

    VastaaPoista
  3. Kaunis makuuhuone. Upea se ovi sängynpäätynä!

    Aurinkoista viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  4. Heips,
    olipa mukava kun sinäkin olet laittanut
    makuuhuoneesta kuvia.

    Rauhallinen, seesteinen tunnelma vallitsee.

    Mitenkä niin vaisu? Ei ollenkaan.
    Ihanaa alkanutta uutta viikkoa <3 Ja ennenkaikkea makoisia unia :)

    VastaaPoista
  5. Mukavan oloinen makkari. Pienessä "paketissa" kaikki tarpeellinen :)


    p.s. blogini ei näytä päivittyvän listallasi,sillä osoite sinne on vaihtunut jo pari kk sitten. Kun vaihdat uuden osoitteen,niin pitäisi päivittyä listaankin...

    VastaaPoista
  6. Suloinen ja rauhallinen makuuhuone. Tuo sängynpääty on aivan ihana!
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Ai, että on kaunis makkari! Kyllä tuolla passaa katsella ruususen unia :) -Jonna

    VastaaPoista
  8. Hei taas pitkästä aikaa :)
    Minulla on ollut tämän blogin kanssa hiljaista eloa, mutta nyt on taas virtaa :)
    aivan ihana makuuhuone teillä. Pidän tosi paljon. Minun makuni on juuri tuollainen maalaisromantiikka :)
    Ihanaa kevään alkua sinulle!!!
    Mannapuuro

    VastaaPoista
  9. Olen jo aiemminki ihastellut teidän sängynpäätyä. Joskus etsiskelinkin samantapaista meille, nyt on päässyt unohtumaan... Ja meillähän on seinässä samainen sisustustarra. :) Hauskaa alkavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  10. Heippati! Mukavaa alkanutta viikkoa! Minustakin makuuhuone on seesteinen ja harmoninen - ei turhia asioita unen tuloa tuhoamassa :) Rauhallinen värimaailma ja levollinen, en muuttaisi mitään.

    VastaaPoista
  11. Rauhallista ja kaunista! Jotenkin tuo sydän kruunaa kaiken... :)

    VastaaPoista
  12. Todella kauniita kuvia, hylly on ihana<3

    VastaaPoista
  13. Oi,kuinka kaunis makkari!Kylläpä tuolla kelpaa nukkua.Jos malttaa.Ettei mene aika ihaillessa :)

    Mukavaa alkanutta viikoa!

    VastaaPoista
  14. Ihania makkari kuvia!! Itsellä olisi hakusassa sängynpääty ja nyt sain kyllä hyvän idean!! Jahka löydän sen vanhan oven.. :))

    VastaaPoista
  15. Vanha ovi, yöpöydät, naulakko, värit....niin kaunista! Tässä makkarisssa nähdään aivan varmasti myös kauniita unia :)

    VastaaPoista
  16. Anonyymi23.07

    ihana makkari.

    meillä on kaikki huoneet vielä vähän rempallaan ja etisii tavara paikaansa. ehkä joskus saan makkarin misssä on muutakin kun runkopatja...ei edes sähköjä :D

    VastaaPoista
  17. Kaunista, me like!!!! <3

    VastaaPoista
  18. Kaunis makuuhuone!

    Meillä on suunnitelmissa sama oven laitto sängynpäätyyn.
    Vanha naulakko on aivan ihana!

    Yritin kommentoida jo aikaisemmin, mutta en pystynyt kirjoittamaan mitään näihin blogeihin, joissa kommentit aukeaa tekstin alle.

    VastaaPoista
  19. Kaunis makuuhuone. Itselläni juuri makuuhuoneen sisustaminen kesken. Mietiskelen vain mitä noiden teisän sänkyjen sivuilla on?

    VastaaPoista
  20. Kiitokset taas teille ihanista kommenteista <3

    Sanna: Sänkyjen sivuilla on ainoastaan nuo yöpöydät, ja toisella puolella siis ikkunaseinä, ja toisella puolella seinusta, jossa seinään upotettu vaatekaappi. Vastasinko oikein kysymykseesi? :) Voin joskus kuvata laajemminkin mm. työpöytäseinämää ( se on vaan jotenkin mälsä mielestäni ;)

    Vuokko: Voi apua! Olen ihmetellytkin, ettei blogisi päivity! Yritin laittaa viestiä blogiisi, mutta se ei suostunut lähtemään. Miten vaihdan uuden osoitteen? Terv. Todellinen "nörtti"

    VastaaPoista
  21. Moikka. Parhaiten blogiosotteen vaihto käy niin, että poistat kokonaan tuon vanhan linkin listalta ja sit teet uuden linkin sillä uudella osotteella (housekuikkala.blogspot.com)
    :)

    VastaaPoista
  22. Eksyin jostain blogiisi!:) Silmiini pisti tuo seinäteksti sängynpäädyssä,itsekin ihastuin sellaiseen ja laitoin sängynpäätyyn!:)Kaunista teillä... terveisin sarppa

    VastaaPoista
  23. Voi että! Minulle tulee jollain tavalla niin hassun ihana olo kun katselen kuvia kauniista kodistanne. Viihtyisin tuolla niin hyvin, niin kaunista.. :)

    VastaaPoista