maanantai 8. elokuuta 2011

Retrorattaat

Ihan ensinnä tahdon kiittää teitä ihania lukijoita mukavista viesteistänne, ja toivottelen lämpimästi kaikki uudetkin lukijat tervetulleeksi. On aina suuri ilo, jos joku hiljaisempikin vierailija jättää puumerkkinsä, niin löydän samalla kylään uusiin kivoihin blogeihin. Vaikken blogiani aloittanutkaan kommenttien toivossa, tai odottanut tänne tulevan valtavia fanijoukkoja, niin kieltämättä raapustelemanne viestit kannustavat aina jatkamaan. Joskus tuntuu höpsöltä kuvata omaa kotia. Varsinkin, kun ole mikään taitava käsityöläinen, saatika leipuri, tai remonttireiska ;) Kunhan vaan haaveksin, sisustelen, ja lässytän :) On kuitenkin mukava tietää, että sinä siellä jossain, istahdat kanssani hetkeksi pienelle pilvenhattaralle.
Kiitos!
 

 En ole tainnut esitellä koskaan näitä herttaisia nukenrattaita, jotka äitini löysi joskus kirpputorilta. Taitavat olla peräisin joltain kultaiselta 60-70 luvulta.? Varsinaiset retrovaunut muovisine ruutukuosineen! Ihan hauskat tuollaisenaankin, mutta olen ajatellut verhoilla ne kuitenkin uudelleen, jahka löydän sopivaa kangasta. Kovasti ovat kulkeneet mukana tyttöjen leikeissä, niin sisällä kuin ulkonakin.
 

 
Se on sitten huomenna viimeinen lomapäivä koululaisellamme.
Tuntuu olevan innoissaan siitä, että näkee taas kaikkia kavereita, vaikka muuten lomailu olisi tainnut maistua vieläkin.
 
Iloista koulun alkua muillekkin pienille oppilaille!
 
Iida Emilia
 
Ps: Sain lisää tunnustuksia, mutta palaan niihin piakkoin :)
 


26 kommenttia:

  1. ihanat rattaat... Hieman samantyyppiset minulla on lapsuudestani jäljellä, vakosamettikankaalla. Ja ihana tuo teidän tyttöjen huone. :)

    VastaaPoista
  2. Onpas tosi kivat rattaat ja kuten Nina kirjoitti, ihana huone!

    VastaaPoista
  3. Hauskat rattaat! Meillekin anoppi toi tuossa yksi kerta mukanaan kirpparilta löytämänsä nukenvaunut. Ovat sellaisella vaaleanpunaisella korilla ja valkoisella kangassisuksella.(osasinkohan nyt selittää oikein).;) Hmm, tästä tulikin idea, että pitääkin kuvata ne omaan blogiin näytille joku kerta. Saan varmaan hyödyntää ideaa?:) Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Meilläkin on jossain vintissä samantyyppiset vaunut. Tyttäreni on nyt parikymppinen ja hän sai vaunut(käytetyt) ollessaan jotain kolme vuotias. Lapseni sai päälliskankaan rikki, ja oli tarkoitus, että viritän siihen uuden kankaan, mutta se vain jäi. Korjaan ne joskus sitten, kun niille löytyy joku pieni käyttäjä.

    VastaaPoista
  5. niin tutut vaunut, mulla samanlaiset vaalean sinisenä, neidot niillä leikkii ja työntelee babyborneja..toista oli ennen, siinä nukkui kissani mun :)
    mä ajattelen aikas samalla lailla bloggailusta kuin sinä :)

    VastaaPoista
  6. Nina:Kiitos! Mullakin on mielestäni tuon tapaiset samettiset olleet lapsuudessa. Jotain sellasta vakosamettista verhoilua tuohon vähän suunnitelinkin :)

    Anis: Kiitos, ja kiva kun kävit :)

    Salla: Laitahan ihmeessä kuvaa esille. Alkoi heti kiinnostaa, että millaiset mahtavat olla :)

    Minttumaari: Kiitos viestistäsi! Kyllä nuo varmaan sieltä 70-luvulta ovat peräisin tosiaan. Kiva, kun olet säilyttänyt, niin pääsevät vielä joskus käyttöön uudessa kukoistuksessaan :)

    Jaana: Mukavaa, kun käväisit :)Voi, kissalla onkin ollut siellä mukava pesä <3

    Mukavaa päivää kaikille! Mie lähen nyt töihin...

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo prinsessojen huone ja upeat vaunut...minusta kauniit tuollaisenaan. Kovin paljon samaa ihanaa löytyy teidän prinsessojen valtakunnasta, mitä on meidänkin prinsessalla. Tuo tuplapulpetti on IHANA...noita ei meinaa mistään enää löytää tai sitten hinta on aivan pilvissä, liekö pilvenhattaralla ;)

    VastaaPoista
  8. Ihanat rattaat! Ja muutenkin tuo lastenhuone on niin kaunis! Sulla on vaan silmää arkipäivän kauneudelle. Aivan silmä lepää näissä sun kuvissa :)

    VastaaPoista
  9. Tänne sinun pilvenhattarallesi on kiva istahtaa ja katsella kauniita kuvia kauniista kodista! :)
    Ihanat rattaat. Samantyylisiä olen haeskellut meillekkin. Vielä ei ole löytynyt.

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihanat rattaat! Ja huone näyttää kokonaisuudessaan hurmaavalta.

    Meillä ei ihan vielä koulu-juttuja ole, mutta lomat on pian loppu täälläkin, ensi viikko vielä..

    Mukavaa tiistaita!

    VastaaPoista
  11. Anonyymi6.49

    Oi mitkä rattaat, ihanat! :)
    -AnnaO-

    VastaaPoista
  12. Rattaat on kyllä huippu ihanat!
    Meillä alkaa koulut tortaina. Vielä saa lapset juoksennella pihalla, mutta tiukka nukkumaan meno opettelu on alkanut.

    VastaaPoista
  13. Rattaista tulee lapsuus mieleen, mulla oli tuollaiset mutta vaaleansiniset, Asko-niminen poikanukke siellä köllötti. Asko on vielä äitini luona muistona...

    VastaaPoista
  14. Dear Emilia,

    this is a children-dream !!!!!!!!!1 Everything looks soo beáutiful...wish my daughter would be that small again ...

    Have a nice evening,
    Sanne

    VastaaPoista
  15. Voiiii mitkä ihanat rattaat! <3 Siis noi on kyllä tosi nätit :) Ja muutenkin aivan ihana lastenhuone!! Juuri tuon tyylisen lastenhuoneen meinaan meillekin sisustaa. Pientä inspiraatiota siis, jos sallit, katselen kuvistasi :)

    VastaaPoista
  16. Söpöläiset rattaat ovat <3 ja kaunis kotisi!
    Ihana on istahtaa pumpuliselle pilvenhattaralle ja matkustaa sen tunnelmissa hetkinen <3
    Mukavaa alkanutta syksyn kuukautta!!!

    VastaaPoista
  17. Olen käynyt täällä lukemassa postauksiasi, mutta jostain syystä kommentointi on jäänyt. Nytpä jätänkin kommentin ja kirjaudun lukijaksesi:) Blogistasi pidän tosi paljon!

    VastaaPoista
  18. Anonyymi2.31

    Aivan ihanat noi nukenvaunut.Tykkään tosta kuosista.Mukavaa viikkoa sinne:)
    Sannu

    VastaaPoista
  19. Voi kiitos teille kaikille yhteisesti <3

    Kivaa, kun siellä on taas uusiakin tuttavuuksia. Täytyypä piakkoin tulla vierailulle :)

    VastaaPoista
  20. Heipsan,

    jokos olette sopineet rapukesteille päivän, hih..?! Kuulostaa tosiaankin kivalta. Itsekin haaveilen vielä tänä "kesänä" pidettävän meillä jotkut kestit, ehkä miehen myöhästyneet synttärit, kun kerran oikein pyöreitä täytti tuo nuorukainen, heh..

    Ihanat retrovaunut! Ovat kyllä aina päheät noinkin! ja voi miten ihanalta siellä tyttöjen huoneessa taas näyttääkään! Toi pulpetti on niin namu :)

    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  21. Voi mitkä ihanat rattaat! JA tuo tyttöjen huone <3

    VastaaPoista
  22. Voi kuinka valtavan ihanat rattaat. Ja kaikeanpuolin niin "herkullisen" ihanat kuvat!

    VastaaPoista
  23. ihanat rattaat ja ihana huone!! niin ihanalta näyttää blogisi muutenkin että liityinpäs lukijaksesi samatien ja nyt siirryn plaraamaan blogiasi läpi :)
    mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  24. Hellurei!

    Liisa: Rapukestit vaatii vähän sulattelua tuolta isännältä, mutta nyt tulevana viikonloppuna meille on tulossa vieraita, ja saamme vielä pitää pienet loppukesän "pihajuhlat", jos ilmat sallivat :)On se aina välillä mukavaa istua iltaa ihan aikuisten kesken. Toivottavasti tekin saatte vielä kemut pidettyä.

    Nonnukka, ja Hyvä mieli: Kiitos <3

    Nanna: Voi kiitoksia! Ja tervetuloa lukijaksi :)

    VastaaPoista
  25. HeippaRallaa! Makeet retrot rattaat!
    Itselläni on samanlaiset mutta ruskealla sametilla päällystetyt. Wau...mikä legendaarinen muistojen tulva tuli mieleen :)
    Kivaa Viikonloppua!

    VastaaPoista
  26. ihanat rattaat!oikea aarre..

    VastaaPoista