sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Pikkiriikkisen punaista

Suloista Sunnuntaita kaikille!

Tämä viikonloppu on sujahtanut haravanvarressa heiluen, ja romuja roudaten. Saimme vihdoin ulkovarastomme siivoiltua, niin että varastoon mahtuu jopa ihan sisällekkin ;) Mikä ihme on, että ihminen kerää ympärilleen niin hirveästi roinaa? Sitä päivitellessäni sulloin sisätiloista turhaa tavaraa varaston juuri tyhjennetyille hyllyille (sellaista, mitäsaattaajoskuskuitenkintarvita), ja varasto tulikin taas melkein täyteen! Mutta kyllähän se mieli keveni samalla, kun tavara väheni! Vaikka hieman kieltämättä omatuntokin kolkutti, kun rompetta kaatopaikalle hävitti. Käyttökelpoiset asiat toki vien aina kirpputoreille, ja kannatan kierrätystä muutenkin. ( Sädekehä kiiltää taas ;)

Kierrätyksestä puheenollen; sainpas sieltä jätelavan uumenista myös pelastettua yhden täysin tukevan tuolivanhuksen, joka kaipaa vain hieman uutta maalikerrosta pintaansa. (Tai itseasiassa se oli meidän isäntä, joka tuolin huomasi, ja siitä minulle vinkkasi. Alkaa ukko-kultakin jo oppia :) Paitsi että, nythän sitä roinaa tuli taas LISÄÄ! Täytyy nyt vielä ehkä miettiä,tarvitsenko tuota todella ;)Tuolin punertava väri miellytti kyllä kovasti silmääni, sillä näin joulun alla koti alkaa pikkuhiljaa saamaan punaisia väripilkkuja.

Pihatalkoissa lapset keräilivät kupposiin orapihlajamarjoja, joita kokeilin pujotella rautalankaan. Rautalanka oli hieman liian ohutta, mutta ihan hauskan koristeen siitä sai aikaan.







 Lämpimin Sunnuntaiterkuin:

Iida Emilia


19 kommenttia:

  1. Voi onpas kivan näköistä! Tekisi mieli itsekin vähän punaista ripsautella sinne tänne, eilen jo aitassa hypistelin punaisia tyynyjä.

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo tuoli tuollaisenaan... Niin kauniisti kulunut ja tosiaan ihanan jouluinenkin. :)

    VastaaPoista
  3. Ai miten kaunis tuo marjoista tehty kranssi :) ja tuoli on kans ihana.
    Kranssi sopii tuohon ikkunanpokaan söpösti.

    Terveisin jaana

    VastaaPoista
  4. Kyllä tuollaisen tuolikaunottaren aina tarvii joka koti:)

    VastaaPoista
  5. Punainen se vaan alkaa hiljaa hipsutellen hiipiä...mutta se on niin kiva juttu :). Ja tuo tuolihan on todellinen löytö, älä ainakaan ennen joulua sitä maalaa. Juuri ihanan rosoinen ja punavalkoinen. Tuohonhan taikoo vaikka millaisia jouluasetelmia, valoja, tonttuja, kukkasia...vaikka jos mitä. Täydet pisteet ukkokullallesi, kyllä ne siitä ajan kanssa oppii :)

    Ja tuo viimeinen kuvakin osoittaa, että ikkunan poka ja lipasto ovat juuri oikeassa paikassa, ihan kuin olisivat tuossa olleet aina ;)

    VastaaPoista
  6. Ai niin...tarina ei kertonut, että mites se naapurin kelkka :D

    VastaaPoista
  7. Samoissa puuhissa siis, marjojen pujottelua rautalankaan. Ikkunanpoka näyttää tosi kivalta tuon "saarekkeen" kanssa.

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia:-))
    Mukavaa sunnuntaita<3

    VastaaPoista
  9. Voi vitsit! Kukakohan tulis tekemään meidän varastoon tuon saman suursiivouksen? Ei nimittäin kanssa mahdu sisälle. Ihan ahdistaa se tavarapaljous siellä, mutta kun juuri kanssa se, että jos sit kuitenkin joskus sitä tarttis :) Pakko ehkä vaan ruveta karsimaan urakalla. Kiva löytö tuo tuoli.

    VastaaPoista
  10. Meidänkin pihavajassa on kaaos! Talvi- ja kesärenkaita sinne vuorotellen raahasin ja huokailin, että milloin saan sen sellaiseksi kuin haaveilin...
    Hieno tuoli, niinhän se on "toisen romu, toisen aarre". Kyllä minäkin jäteasemalla kurkin lavoille ja joskus jotain löytyykin.

    Meillä on eteisessä saman näköinen penkki kuin teillä, ruskeana vaan. Ostin joskus Halpa-Hallista puutarhapenkiksi ja muutaman vuoden se on ollut eteisessä.

    VastaaPoista
  11. Hellurei kimulit, ja kiitos taas viesteistänne :)

    Hanne: Punainen on kyllä ihanan pirtsakka väri, eikä se välttämättä tarvi olla vaan ja ainoastaan joulun väri. Siitä vaan ripsuttelemaan :)

    Nina: Tykkään kyllä kanssa kovasti tuosta kuluneesta lookista tuossa. Ehkä se saakin jäädä noin?!

    Jaana: Kiitos kovasti! Kiva, kun jätit kommenttia :)

    PikkuBertta: Kyllä nyt yksi tuoli aina johkin nurkkaan mahtuu ;)

    Ansku: Kiitos ihana <3 Niin, mä heti mietinkin, että raaskiikohan tuolia maalata ollenkaan, ja millähän värillä? Se nimittäin näyttäs ihanalta juurikin punaisena. Katsotaan ;)

    Hih, se kelkka ;D Ei ole ainakaan roskalavalla näkyny! Eikä se kyllä ole kuulemma kaupan...(olen joskus kysyny ;) Mutta saadaan kuulemma lainata joulukorttikuvauksiin, niinkuin eräänä vuonna tehtiin.

    Miia: Kävinkin heti kurkkaamassa. Teidän kranssi oli kyllä upea. Tääkin versio olis ehdottomasti kaivannu vähän tukevampaa lankaa ;)
    Juu, ja tuo ikkunanpoka näytti sopivan tuohon ihan kivasti!

    Arja: <3

    Cride: Kiitos! Kyllä se varaston siivous oli ärsyttävä homma...tai oikeastaan sen aloittaminen. Ja kun toisaalta varastossa ei tarvii usein käydä, niin se ei aina ole niin mielessäkään. ( Poissa silmistä, poissa mielestä ;)mutta kannattihan se.

    VastaaPoista
  12. Eeviregina: Kiitos myös sinun kommentistasi :)

    Kyllä niihin roskalavoihin kannattaa aina kurkata ;) Juu, ja nuo puutarhapenkit menee hyvin sisälläkin. Ruskeana olis kans muuten kiva :)

    VastaaPoista
  13. Hei, tuoleja ei ole koskaan liikaa. Valkoista väriä vaan pintaan. Itse laitoin tänään verannallemme joulufiilistä: Punavalkoruudullista nauhaa, joulusukkaa, havua, kippoo, kuppia yms. joulun henkeen. Tästä se lähtee.

    VastaaPoista
  14. Tuo punainen väri näyttää niin hyvältä juuri näin syksyllä! Tulee niin joulua ikävä :)

    VastaaPoista
  15. Maalia vain tuolin pintaan, niin hyvä tulee.:)

    VastaaPoista
  16. Punainen väri <3 Ja todella makee tuoli.
    T:Maikki

    VastaaPoista
  17. Ripaus punaista aina sykähdyttää!

    VastaaPoista
  18. Kyllä ripaus punaista aina piristää ja varsinkin syksyllä ja joulun alla!:)
    Laitoin kans keittiöön punaista pikkumattoa, pyyheliinaa ja vahakangasta pöydälle..;)
    Aivan ihanat kuvat!! Teillä on kaunista ja niin kodikasta!♥

    VastaaPoista
  19. Kiitos teille kaikille <3 Punainen tuoliressu jakaa mielipiteet puoliksi...toiset maalaisivat, toiset jättäisivät noin ;) Taidan pitää ainakin joulun ajan noin, ja sitten mietin mihin väriin se voisi pukeutua :)

    Reissuja, ja romantiikka: Oi, teidän verannalla onkin jo varmaan aivan ihana tunnelma :)

    Marge: Kiitos :) Munkin tekee mieli kokoajan lisäillä tuota punaista. Jännä, miten nätiltä se näyttääkin juuri nyt!

    Mukavaa päivää kaikille!

    VastaaPoista