maanantai 17. lokakuuta 2011

Syyslomailua

Meillä alkoi syysloma. Ihanaa! Itse olen tosin parina päivänä töissä, mutta siltikin ehditään koko perheen voimin puuhastella jotain mukavaa :) Flunssapahanen vaan iski heti näin loman alkajaisiksi tupaan, joten nessuja, nenätippoja ja mustaherukkamehua kuluu kasakaupalla.

Viikonloppuna sain nauttia ruhtinaallisesti omasta ajasta, kun muu perhe lähti yökyläilemään mummilaan. Olipa rentouttavaa laittaa koti rauhassa kuntoon. Leivoin suklaakaakun, sytyttelin kynttilöitä, ja sain muutaman ihanan ystävän kylään. Teimme hyvää ruokaa, ja jutustelimme yömyöhään asti. Yksi ystävistäni jäi yöksi, ja aamulla saimme pienen sisustusvimman, josta kerron seuraavalla kerralla lisää ;)

Ulkona alkaa selvästi tuntua talven kirpeyttä ilmassa, ja illat hämärtyvät yhä aiemmin. Pihaan laittelin syys/talvi-istutuksia piristämään sisääntuloa. Tykkään ihan hirmuisesti juuri näistä syyskukista...kanervista ja callunoista. Havujen kanssa ne muodostavat mielestäni niin kauniin liiton. Hienoa on myös se, että nämä istutukset pysyvät kuosissaan koko talven ilman mitään hoitotoimenpiteitä :)






Syksyinen suklaakakku...mmmmm

Tänään olisi tiedossa pulikointia uimahallissa, joten täytyykin vielä pikaisesti ajella nuo kauheat säärikarvat ( ihan kuin se mitään pelastaisi näissä suonikohjujen ja selluliitin täyttämissä koivissa )
Noh...olipa sitten rotusääret tai ei, niin uiminen on silti kai sallittua ;)

Mukavaista maanantaita, ja leppoisaa lomaa muillekkin lomalaisille!

Iida Emilia

16 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihastuttavia kuvia, paljon kauniita pieniä syksyisiä yksityiskohtia :)

    Lokoisaa uutta syysviikkoa toivottelee

    New England Rose blogista Valkeat Unelmat

    VastaaPoista
  2. Ihana syksyinen piha ja sisääntulo teillä. Ja on kyllä totta, että callunat ja kanervat on niin kauniita yhdessä havujen kanssa.

    Meidän esikoisellakin on vielä tänään lomaa ja täälläkin äippä otti vapaapäivän. Suuntaamme kohta rinsessan kanssa metsäretkelle ja iltapäivällä paistamme ehkä pullaa yhdessä...niistä selluliiteistä huolimatta :D

    Ihanaa lomaa, nautitaan!

    Sitä sisustusvimman postausta odotellessa...Ansku

    VastaaPoista
  3. Kuulostipas ihanalta se teidän ilta :)

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuvia ja ihanaa lomaa :)

    VastaaPoista
  5. Sama täällä, tuli loma ja tuli tauti-pahanen. Mutta onneksi vaikutti olevan nopeaa sorttia, antaa jo periksi ja päästään jotain kivaa yhdessä tekemään.
    Ihanat asetelmat! Ja kauniit kuvat!

    Mukavaa lomaa!
    -kisu-

    VastaaPoista
  6. *reps* toi uimahalliin valmistautuminen... ja niin tutun kuulloista! Kauniita syysjuttuja olet laittanut, ja ihana että oot ystävien kanssa ehtinyt viettä aikaa, se on aina tarpeen toisinaan.
    Mukavaa lomaa, toivottelee toinen lomalainen!

    VastaaPoista
  7. Anonyymi6.00

    Ihana syystunnelma. Ihanat nuo vanhat tikkaat! Onko ne tehty heinäseipäistä?

    VastaaPoista
  8. Ihanat kuvat! <3

    VastaaPoista
  9. Ihania istutuksia ja syysasetelmia!!

    VastaaPoista
  10. Säärikarvat, pitääkö ne ajella muulloin kun kesäisin..Ja tässä kun aattelin että kevätharvennus on vasta seuraava. Missähän mulla on nuo samaiset kuokat yms. mitkä sullakin roikkuu tuossa ikkunanpokassa ?

    VastaaPoista
  11. Olipa taas ilo lukea kommenttejanne. Kiitos niistä <3

    New England Rose: Kiva kun piipahdit, ja jätit jälkesi :) Oikein mukavaa syysviikkoa myös sinulle!

    Ansku: Olipas kiva, että sait ylimääräisen vapaan ihanissa touhuissa. Kävinkin jo kurkkimassa, ja pullantuoksua nuuskimassa :)


    Maanvaiva, ja Jasmiina: Kiitos :)

    Kisu: No meillä myös onneksi ihan pikku-flunssaa vaan, ettei tarvitse peiton alle jäädä murjottamaan. Ihanaa lomaa myös teille :)

    Kotomon Taina: No eikös vaan olekkin ärsyttäviä nuo karvaongelmat ;) Mutta tuskinpa ne sentään uimista oikeasti haittaisi...vaan mistäpä senkään tietää?! Heh.
    Juu, kyllä oli ihanaa viettää iltaa ystävien kanssa. Oikein hyvä aloitus lomalle. Ihanaa lomaa sullekkin <3

    Unelma kauniista: Kiitos!Heinäseipäistä on tosiaan tikapuut tehty. Mieheni ne mulle tekaisi n. viidessä minuutissa, mutta suunnitteli tuota tikkaiden tekoa about vuoden verran ;) Mutta hienot ovat kyllä!

    Niina, ja Hanni: Kiitos! Kiva kun kävitte <3

    Reissuja ja romantiikkaa: Hih, no minun tapauksessani ne kyllä pitää ajella ( ei muuten, mutta jos joutuu ihmisten ilmoille sääriään esittelemään ;) Voi, kun riittäiskin pelkkä harvennus :D
    Toivottavasti löydät kuokkasi vielä. Ovat ihan nätit koristeena, mutta olen niitä ihan käyttänytkin.

    VastaaPoista
  12. Ihania asetelmia! <3

    Oikein mukavaa ja aurinkoista syyslomaa! =)

    VastaaPoista
  13. Voi miten ihanat asetelmat <3 Juuri callunat, havut, ym. tuovat ihanaa tunnelmaa pihalle syksyllä. Nämä sun kuvat on niiiin kauniita, että tulee aina katseltua useamman kerran :) Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  14. Aivan ihania asetelmia<3
    Mukavaa lomaa<3

    VastaaPoista
  15. Hyvää Lomaa!
    Kauniita asetelmia ja tosi makee toi ikkunanpoka seinällä. Tahtoo kans samanlaisen!

    VastaaPoista
  16. Kiitos naiset <3

    Mapela: Kiva, kun aina piipahtelet kommentin kera :) Ihanaa viikkoa sullekkin!

    Nonnukka: Voi kiitos <3 Ja mitä ihaninta viikkoa sullekkin sinne vauva-arkeen :)

    Arja: Kiitti paljon, ja kiva kun kävit <3

    Allidaalia: Eikös vaan olekkin ihan kiva ikkunanpoka ;) Mun veljeni sen mulle jo aikoja sitten teki. Ei ole varmaan kovin vaikea tehdä, joten siitä vaan yrittämään :) Mukavaa viikkoa sinnekkin!

    VastaaPoista