sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kuulumisia ja kurkistuksia


Kukkuu! Vieläkö siellä joku kuulolla? ;) Blogi on jäänyt hunningolle työkiireiden, ja muiden kevät-touhujen alla. Tässä välissä viileä kevät muuttui silmänräpäyksessä kesäksi! Itse ei meinaa perässä pysyä. Kaapista pitäisi kaivella kesämekot esille, ja ruohonleikkurillekkin olisi pian tarvetta. Ensimmäiset orvokit on sentään istutettu. 

Äitienpäivää juhlittiin aurinkoisessa säässä piknikin merkeissä. Mökillä ollaan hieman siivoiltu, saunottu, ja talviturkkikin on nyt karvalakkia myöten heitetty! Allidaalia ja Leo kävivät myös kylässä. Kotona en ole saanut mitään aikaan. Kaappien siivoukset odottavat vieläkin. Mutta olkkarissa sijaitsevaa vitriinikaappia sain sentään järkkäiltyä.



Tämä kaappi on sitkeästi kulkenut mukanamme ensimmäisestä kodista lähtien. Alunperin se oli väriltään pyökinsävyinen, ja kuului sellaiseen lastulevyiseen kirjahylly-kokonaisuuteen. Valkoisella maalilla, uusilla vetimillä, ja koristelistalla siitä tuli ihan siedettävä. Ainakin kauniit tavarat siellä sisällä ilahduttavat.

Löysin pikaisella kirppiskierroksella pari sinkkistä purnukkaa alle eurolla.
Askartelu- ja ompeluvälineet ovat nyt siistissä pinossa laatikoissa.


Luonto on puhjennut täyteen vihreyteensä! Ihana kesä! 




Suloista sunnuntaita, ja auringonpaistetta!


Iida Emilia

Ps: Olen saanut muutamia tunnustuksia, mutten nyt valitettavasti ole ehtinyt perehtyä niiden jatkamiseen. Mutta lämpimät kiitokset vielä tunnustusten antajille. Ne ilahduttavat aina :)

18 kommenttia:

  1. Ihastuttavaa sunnuntaita sinulle <3
    Halauksin Erica

    VastaaPoista
  2. Vitriinin sisältö näyttää ainakin tosi kauniilta :)
    Mukavaa viikonlopun loppua!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi9.21

    Toki täällä aina kurkkissa käyn, ja enempi kuin ymmärrettävää, että blogisteilla on muutakin kuin blogi. Mutta aina päivitykset tekevät iloiseksi.

    Venla

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla aina sinusta, mutta ei parane ottaa ressiä bloggauksesta..muuten siitä katoaa se ilo. Kaunista kesän alkua ps. Käykääs kaikki ottamassa osaa lastenhuoneen valokuvakilpailuun Molly's Candy Shopissa.
    www.mollyscandyshop.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Oli ihana käydä teillä kylässä !
    Suloiset kirppu löydöt olet tehnyt ja vitriinikin on hyvässä järjestyksessä :)
    Iloa Ja Aurinkoa Kamuseni <3

    VastaaPoista
  6. Vitriini on kyllä täynnä ihania vanhoja aarteita ja ei kyllä kaapista uskoisi, että se on ollut joskus pyökkiä ja osa kirjahyllyä. Kaunotar olkkarin nurkassa <3

    Seuraavalla kerralla kurvatkaa Allidaalian kanssa VillaHoviin saakka!

    VastaaPoista
  7. Ihana kurkistus vitriiniin; meillä on ollut myös samanlainen -sellainen pyökinvärinen- enkä olisi arvannut, että siitä saisi näinkin komean kaapin!
    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Suloinen koti. Pakko alkaa lukemaan myös sinun blogiasi ja tervetuloa kurkkamaan myös omaani- hieman erityylistä blogia ;)

    VastaaPoista
  9. Heips! Ihana tuo vitriini! Mistä olet löytänyt nuo vetimet? Etsin oikeastaan mustia, rautaisen näköisiä ainakin, muttei mistään löydy sopivan keittiön kaappeihin. Vaikkei nuo mustat olekaan, tykästyin niihin kyllä heti, ainakin kuvan perusteella :)

    VastaaPoista
  10. Vaikka olisi välillä pitempikin "viive" päivityksissä, en katoa mihinkään (eikä varmasti moni muu!), luen mieluummin leppoisaa tekstiä kaikesta kauniista ja kivasta kuin hampaat nirskuen kirjoitettua mä en kestä tätä elämää- tarinoita.. ;) Niitä saa lukea ihan tarpeeksi Facen puolella, joten mieluummin minulle illuusioita ja vaaleanpunaisia reunoja, parhaat blogit ovat kuin aina elävä romaani.. =)

    VastaaPoista
  11. Aina kun ehtii viivähtää koneella vähän pidempään, niin Sinun blogisi kuuluu niihin, joiden kuulumiset on aina katsastettava ensimmäisinä. ;)
    Meillä on myös pyökin värinen ATK-pöytä ja olenkin miestä jo vähän varoitellut, että tekisi mieli maalata se valkoiseksi.. ;)
    Hioitko tuon teidän hyllyn kunnolla ennen kuin ryhdyit maalaamaan?

    Kesä se on jo täällä, nautitaan! <3

    Halauksin; Emppu

    VastaaPoista
  12. Hellurei, ja kiitokset ilahduttavista kommenteistanne :) Anteeksi, että vastaaminen kesti!

    Sara: Vetimet ovat Ikeasta ostettu jo muutama vuosi sitten, joten en tiedä, onko siellä enää juuri tuota mallia, mutta tykkään noista kyllä, ja ovat lähestulkoon mustat :)

    Emppu: Voi kiitos kauniista sanoistasi <3
    En hionut hyllyä lainkaan, ja maali on pysynyt siltikin ihan loistavasti. Maalasin Helmi kalustemaalilla :)

    Leppoisaa viikonloppua kaikille!

    VastaaPoista
  13. Anonyymi22.59

    Hei!
    Ihastuttava teidän uusi makuuhuoneen
    kaappi!Onko se Ikean 3-ovinen Hemnes-kaappi?Haluaisin itsekin sellaisen "vanhannäköisen"kaapin,mutta en myöskään raaski maksaa maltaita.
    T.Asta

    VastaaPoista
  14. Heippa Asta! Tuo kaappi ei ole Hemnes-mallia, vaan joku vanhempi malli, jota ei enään Ikeassa ole myynnissä valitettavasta. Löysin tuon tori.net-sivustolta edullisesti, ja maalasin. Siitä tuli ihan kiva, ja muistuttaa tosiaan vähän vanhaa kaappia :)

    Kannattaa silmäillä kirppareita, jos joku vanha mäntykaapisto löytyis, niin maalaamalla saa mieleisen.

    VastaaPoista
  15. Eikun siis Tori.fi ;)

    VastaaPoista
  16. Anonyymi3.54

    Ok,täytyy ahkerasti vain etsiskellä,kyllä se joskus löytyy.
    Löysinhän ihan sattumalta vanhan ovenkin(luulin etten ikinä löydä)ja laitoin sängynpäädyksi.

    Mukavaa kesänalkua teille!
    t.Asta

    VastaaPoista
  17. Voi vitsi miten ihana kaappi ja ihana sisältökin näyttäis olevan :)
    -Viivi http://villiviritys.blogspot.fi

    VastaaPoista
  18. Asta: Niinpä, kyllä se ennenpitkää kävelee vastaan! Hyvää kannattaa odottaa ;) Taikka sitten haet Ikeasta sen Hemnesin kaapin. Itselläni on kummasti aina lopulta löytynyt haaveilemani jutut, kun on malttanut odotella ja katsella ympärilleen :)

    Viivi: Kiitokset :)Ja tervetuloa blogia seurailemaan!

    VastaaPoista