tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukuun toinen!

Hei! Hurja määrä osallistujia arvonnassa. Hieno juttu.

Ajattelin että olisipa mukavaa laittaa jokaiselle joulukuun päivälle jokin jouluinen kuva blogiin kalenterin tapaan, mutta toisaalta en kyllä usko että kykenen siihen ;)
Mutta yritetään kuitenkin!

Joulukuun toisen päivän kuva tulee keittiön puolelta, jonne piirtelin liitutaululle kalenterin.
Tästä kalenterista voi viivata yli olemassaolevan päivän ja seurata näin "uhkaavasti" lähestyvää aattoa! Uhkaavaa sen takia että minulla tuntuu jälleen kerran jäävän kaikki hommat viimetinkaan!
Mutta hyvinhän ne on aina ehditty hoitaa ennenkin, mitäs sitä ressaamaan ;)
Ruokailutilan avohyllyjen takana oleva maalattu neliö on muuttanut väriään jo useampaan kertaan, enkä meinaa löytää sopivaa sävyä laisinkaan! Tällä hetkellä neliö on aivan liian vaalea.

Löysinkin itseasiassa rautakaupan alelaatikosta ihanan tapetin, jonka ajattelin sopivan keittiöön, mutta milloinkohan tapetti mahtaa päätyä seinälle asti? Sen haluaisin itsekkin tietää ;)Nyt kuitenkin remonttihaaveet siirretään myöhemmälle ja valmistaudutaan jouluun.

Tarmoa viikkoosi!
Iida Emilia

10 kommenttia:

 1. Kaunis joulutunnelma teillä siellä <3 Jouluisaa, mutta ei mitään liikaa, mun silmä lepää. Tapettineliö seinään avohyllyjen taakse, mikä kuningaisdea! Heti apinoisin, mutta mitähän vuokranantaja olisi tästä mieltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maija mukavasta kommentistasi <3 Kiva jos joulustelua ei näytä olevan liikaa...sitä kun niin helposti innostuu tähän aikaan vuodesta koristelemaan ;)

   Eiköhän vuokrakämppäänkin tapettineliö onnistuisi! Kannattaa kysäistä :) Pieni pala tapettia olisi varmasti helppo poistaakin sitten myöhemmin.

   Itse mietinkin ensin pelkkää tapettineliötä tuohon, mutta toisaalta myös koko seinän tapetointi kiinnostaisi sillä hankein myös puolipaneelilaudat tuohon seinän alapuolelle. Täytyy miettiä ja pähkäillä mikä näyttäisi kivalta :)

   Iloista joulun odotusta!

   Poista
 2. Näppärä vaihtoehto joulukalenterille! Ja nättikin vielä. 8)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea tuo liitutaulu kalenteri! Voisi olla itsellekkin hyvä niin tietäisi sitten kiristää hiukan tahtia näiden joulujuttujen kanssa...aina meinaa tulla kiire ja jotain mitä on ajatellut tehdä jääkin tekemättä!
  Ihanaa tiistai-iltaa ja tervetuloa katsastamaan minun joulukalenteriani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita ja näin se tosiaan aina menee, että kovasti on kaikenlaisia suunnitelmia mutta kaikkea ei vaan ehdi toteuttaa ;) Nautitaan silti tästä suloisesta joulun odotuksesta kiireineen ja tohinoineen!

   Poista
 4. Niin jouluista, niin kaunista ja niin ihana koti ❤️

  VastaaPoista
 5. Kiva idea, täytyykin kokeilla :)

  VastaaPoista
 6. Tosi somaa teillä siellä!

  VastaaPoista
 7. Voi kiitokset teille <3

  VastaaPoista