perjantai 8. toukokuuta 2015

Mustavalkoisen eteisen kuulumiset


Aurinkoiset huomenet! 


Voi miten onkaan nyt keväiset kelit meitä hellineet ja luontokin alkaa kukoistaa suloisissa vaaleanvihreissä sävyissään. Niin parasta aikaa tämä tässä juuri nyt! ( vaikka ne keväiset työkiireet kyllä edelleen haittaavat harrastuksia senverran etten ole ehtinyt esim. reissukuvia läpikäymään ) mutta päätin laitella kuulumisten lomassa hieman eteisen mustavalkoisia tunnelmakuvia pitkästä aikaa.


Kapean ja pienehkön eteisemme katseenvangitsijana toimii mustavalkoinen sukupuumme, jossa oman hääkuvamme lisäksi loistaa tyttäriemme, vanhempiemme, sisarustemme sekä serkkulasten iloiset kasvot. Tämä kollaasi vaatisi kyllä pientä päivitystä osakseen, sillä isovanhempienkin hääkuvat olisi ihanaa saada mukaan seinustalle ja onhan niitä serkkujakin saatu jo pari lisää :)

Mustan vanhan puhelimen sain anopiltani jo tänne kotiin muutettaessamme ja se on yhä yksi suosikkikoristeeni eteisessä. Tämänhetkiseen asetelmaan lisäsin vielä mustaksi spreijatut kynttilänjalat sekä vanhan olutpullon ( joka sai sekin mustan suihkauksen päälleen kun ei istunut ruskeana oikein mihinkään ).




Eteisestämme aukenee oikealle puolelle lastenhuone ja vasemmalle meidän vanhempien kammari.



 



Suoraan edessäpäin kulku olkkariin ja kyökin puolelle. Pieni vitriinikaappi eteisessä toimii liinavaatekaappina ja siellä kaapin päällä vanhat kamerat kertovat perheemme innokkaasta valokuvausharrastuksesta.

( eihän kukaan löydä kuvasta villakoiria? hih...niitä lähdenkin tästä juuri metsästämään ;)




Pikaiset siivoukset siis edessä ja iltapäivästä pitää käydä kääntymässä työpaikallakin, vaikka vapaapäivä tämän piti alunperin olla. Mutta ihan pian on viikonloppu ja me äidit saamme siitä etenkin nauttia :)

No nyt taivaalle ilmestyi niin suuria ja harmaita pilviä, että taitaa luonto saada pian vettä niskaansa...

Loistavaa viikonloppua!

Iida Emilia

15 kommenttia:

  1. Kaunista teidän eteisessä <3 Kuvakollaasi ja kamera- asetelma iski ihan täysillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija :) Kuvakollaasi onkin ollut lähes tuollaisenaan seinällä jo kymmenisen vuotta ja tykkään siitä aina vaan vaikka yleensä kaipaan vaihtelua nopeasti :) Kamerat ovat löytöjä mieheni työpaikalta ja nekin kuuluvat lemppari-esineisiin joista ei raaski luopua.

      Poista
  2. Ihanalta näyttää ♥ Ja tosi hieno se edellisen jutun keittiön puolipaneeli, tykkään ♥ olen sellaista kaipaillut meillekin- keittiössä ei sopivaa seinää ole mutta eteisessä olisi... Ei vaan meilläkään ole ihan miehen ykköshaaveita :D Mukavaa viikonloppua teille! Ps.Edelliseen juttuun vielä- mulla on myös joku kumma kaipuu hamstrata paperipillejä- niitä löytyy varmasti seuraavan viiden vuoden lastenjuhlatarpeisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset P :) Olen myös hyvin tyytyväinen puolipaneeliin ja paneeli olisi ihana eteiseenkin! Nyt vaan sitkeästi myymään ajatusta miehelle ;)

      Leppoisaa viikonloppua myös teille! :)

      ps: hih nuo paperipillit on kyllä liian koukuttavia! Tänäänkin sain oikein pidätellä itseäni kun Tigerissä olisi ollut monia suloisia pillejä :D

      Poista
  3. Voi jestas miten kaunista, kerrassaan ihanan näköistä! Sä osaat kyllä niin taidolla sisustaa ja silti ei ole "sisustamalla" tehdyn näköistä. Niin kodikasta ja tunnelmallista <3 Ihanaa viikonloppua ihanainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh...tässä ihan hengästyy kauniista sanoistasi :D Kiitos todella paljon! ( tämä kone ei suostu tekemään sydämiä...muuten toimii jo kohtuudella )

      Oikein ihanaa viikonloppua sulle myös sinne teidän suloiseen kotiinne! :)

      Poista
  4. Voi, miten ihana ja symppis puhelin <3 :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi23.09

    Aivan ihanaa <3 Tuohon eteiseen kun astuu tietää niin tulleensa kotiin <3 Aurinkoista äitenpäivä viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Pienihän tämä on mutta kuitenkin ihan suht viihtyisä :)
      Ihanaista äitienpäivän viikonloppua myäs sinne <3

      Poista
  6. Kauniilta näyttää ♥ Puhelin ja vanhat kamerat on kuin piste iin päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika! :)
      Ne ovat kyllä yhä vaan mieleeni vaikka ovat tuossa eteisessä jo reilun kymmenen vuotta eri asetelmissa pyörineet :)

      Poista
  7. Ihana eteis näkymä<3 vanha puhelin on ihana!!
    Leppoisaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Sari! :)
      Ja samaten sinne <3

      Poista
  8. Kuvakollaasi on ihana, sopii eteiseen vielä tosi hyvin, tulee heti sellainen olo, että asukkaat ja koko suku ovat toivottamassa tervetulleeksi. <3

    VastaaPoista