keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Blogitapaaminen Tampereella vol. 2


Heipsan! Ihanan pitkät pääsiäispyhät on nyt vietetty ja arkeen palailtu auringon lämmittämässä kevätsäässä. Reilu viikko sitten Tampereen reissullamme aurinko ei vielä paljoa näyttäytynyt, mutta hiki tuli shoppaillessa silti :). Mukavissa sisustuskaupoissa taas kierreltiin ja vinkkaanpa samalla teillekin muutamista huippukohteista:

..............


Kantriina on varmasti monelle tuttu sisustusliike Tampereen keskustassa.
Suuri ja tyylikäs liike, joka myy kaunista ja laadukasta tavaraa. Huonekaluja, tekstiilejä, valaisimia, kelloja, astioita ja paljon muuta kodin sisustukseen liittyvää. Mm.Riviera Maisonin tuotteita löytyy täältä erittäin kattava valikoima. Kaunis esillepano on iso osa nautintoa, ja täällä kyllä kelpasi ympärilleen katsella pitkän tovin. Ostoskassiin löytyi täytettä ja saimme vielä yllärinä pienet lahjapussukatkin mukaamme.


















Hyvän tuulen puoti
 oli uusi kiva tuttavuus minulle. 
Täältä tilavasta ja iloisen värikkäästä puodista löytyi miltei kaikkea sisustusjuttua maan ja taivaan väliltä! Ihan varmasti joka makuun jotakin :)

Itseäni ilahdutti erityisesti Mailegin ja Green Gaten suuret valikoimat. Lisäksi täällä myytiin mm. Bukowskin pehmoja, pallovaloja, nukkekotijuttuja, kehyksiä, kelloja, sisustustarroja ja paljon, paljon muuta. Itselleni mukaan tarttui Mailegin huonekaluja, jotka toin tytöille tuliaisiksi nukkeiluihin.















Shoppailukierroksen ja kahvihetken jälkeen lähdimme hetkeksi lepuuttamaan jalkojamme
Scandic Station Tampere hotelliin,

joka oli aivan hulppean hieno, suhteellisen uusi hotelli. Tämä trendikäs majapaikkamme sijaitsi Tampereen keskustassa, aivan rautatieaseman vieressä.

Palvelu oli täälläkin hotellissa erittäin mukavaa ja asiallista. Tilat olivat siistit ja avarat.
Erityisesti ihastuin sisustuksen tyylikkäisiin yksityiskohtiin, jotka oli tehty ammattitaidolla ja harkiten. Astukaahan peremmälle:


Hedelmäinen yllätys ja kuohuva juoma odottivat meitä tilavassa ja persoonallisessa huoneessamme.
Hyvät pimennysverhot ja loistava äänieristys takasi kunnon yöunet! Kaupungin hälinä, tai käytävän äänet eivät yltäneet huoneeseen asti ollenkaan.



Pirteät värit raikastivat modernin selkeää sisustusta ja näyttävät kuviot tekivät tyylistä uniikin.



Hotellin aulatilan  hauska istuskelupaikka oikein kutsui luokseen rentoutumaan.

Hotellin ravintolan Bistro Juliennen listalta löytyi ihania ruokaherkkuja, mutta tällä kertaa lähdimme kuitenkin iltasella vielä keskustaan Allidaalian suosittelemaan rentoon siipipaikkaan syömään.
Tässä kuitenkin muutamia kuvia hotelliravintolan upeasta tyylistä, jossa värit, valaistus ja muotoilu ovat  täydellisesti kohdillaan!








Aamianen syötiin täällä samaisessa tilassa, ja aamupala onkin aina yksi hotelli-yöpymisen kohokohtia, eikä se tuottanut pettymystä täälläkään. Erikoisuutena täällä tarjoiltiin myös tietenkin mustaa makkaraa :)


Tuoreet leivät, hedelmät ja vihannekset oli katettu kauniisti esille.
Teen juojana ihastuin erityisesti runsaisiin teevalikoimiin.










Erinomainen hotelli ja loistava reissu oli meillä jälleen kerran.
Uutta tapaamista jo kovasti suunnitellaan.

Yhdestä ihanasta sisustuspuodista teen vielä oman postauksensa.

Mukavaa päivää!


Iida Emilia


-yhteistyöpostaus-

10 kommenttia:

  1. Nuo sisustuskaupat on just sellaisia, että niissä pitää olla kymmenen minuuttia yhdessä kohdassa, että pystyy kunnolla ihastella (ja sisäistää) kaiken:) Ihanan näköistä!! Tuo hotellikin näyttää kyllä huippu ihanalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no näinpä juuri :) Saatiin varmaan tunti aina kulumaan yhdessä puodissa kerrallaan kaikkea ihanaa katsellen ja silti huomaan kuvista aina jotakin uutta! Silmänruokaa kyllä riitti ja tulihan sitä tavaraa haalittua taas kotiinkin ;)
      Hotelli oli kyllä loistava! Suosittelen lämpimästi.

      Poista
  2. Teillä on ollut ihanan rentouttava ja hohdokas reissu! Hyvä seura, hyvä ruoka, hyvät unet ja putiikkeja, voisiko enempää toivoakaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano :). Nämä naisten reissut on kyllä aivan parhaita. Kukaan ei vingu eikä kitise kun kuljetaan sisustuspuodista toiseen ;D

      Poista
  3. Ihana viikonloppu, kerrassaan ihana ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli <3 Kiitos loistoseurasta :)

      Poista
  4. Anonyymi23.34

    Voi ihanaa! Vitsi teillä on ollut luksusloma :)

    Valoisaa loppuviikkoa sulle!

    VastaaPoista
  5. Teillä on ollut ihana reissu! <3

    VastaaPoista