keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Tornin huipulla

Aurinkoiset moikat kaikille! 

 Palailen tässä vielä viimeviikon lomatunnelmiimme senverran, että saan esiteltyä teille upean hotellin, jossa yövyimme yhteistyön merkeissä Helsingin reissullamme. Olimme kuulleet paljon positiivista palautetta 

eikä suotta, sillä viihdyimme erittäin hyvin täällä historian havinaa huokuvassa klassikossa.

Tämä 1931 valmistunut maineikas hotelli Helsingin ydinkeskustassa on ollut aikansa korkeimpia rakennuksia Suomessa. 13-kerroksisen pilvenpiirtäjän huipulta avautuukin aivan huikeat näköalat Helsingin ylle.

Kauniiden ja jykevien kiviseinien takaa paljastuu yllättävä sisustuselämys, johon yhdistyy niin jugend- kuin Art deco tyylejä, taidetta, design-huonekaluja, kaakeliuuneja, vahvoja väriyhdistelmiä!
Jokainen huone tarjoaa oman yksilöllisen elämyksensä.Vastaanotossa odotteli iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka toivotti meidät lämpimästi tervetulleiksi! Lapset huomioitiin heti ystävällisesti, ja he saivat pienet puuhakirjat mukaansa.Vastaanottoaulan tunnelmia ja taideteoksia hotellin käytävillä.


Perhehuoneemme oli tilava, siisti ja tyylikäs. Lapsille oli sijattu oma peti vuodesohvalle, jossa saivat tuhista yön yli vieretysten.

Meille aikuisille uni maistui makeasti muhkealla pedillä, jolle oli varattu kolme erikokoista tyynyä, joista sai valita itselleen sopivimman. Itse olen yleensä huono nukkumaan muualla kuin kotona, mutta oman kullan kainalossa sain nukuttua todella hyvin, ja erityisesti tykkäsimme molemmat ihan suunnattomasti tuosta patjasta. Myöhemmin luinkin jostain, että patjat ovat kehon lämpöön ja painoon mukautuvia erikoispatjoja, joten eipä ihme, että uni maittoi!Lapsille löytyi vielä kiva pieni yllätys huoneesta, kun paperipussukasta kurkisti pari kumiankkaa, kylpysaippuat ja herkkupussit. Aikuiset olisivat voineet kippistellä lisämaksusta punkkulasillisella.

Kylpyammeessa kelpasi tyttöjen iltasella läträillä, ja itsekin pulahdin shoppailupäivän päätteeksi rentouttavan lämpimien vaahtojen tuoksuun.


Tornin huipulla ihastelimme päivällä pitkään maisemia yli aurinkoisen pääkaupunkimme.

Illan tullen olisi kelvannut varmasti myös näkymiä katsella Ateljee baarista drinksua siemaillen, mutta olimme senverran poikki huvittelupäivän jälkeen, että lösähdimme koko perhe iltapesujen jälkeen sängylle hetkeksi Indiana Jonesin seikkailuja katsomaan, ennenkuin uni vei mennessään.


Aamun sarastaessa meitä odotti vielä hotellin maukas ja runsas aamiainen.
Mukavana bonuksena koin sen, että kahvit, teet tai kaakaot tarjoiltiin hotellin vieraille 
suoraan pöytään.Raikkaita ja herkullisia makuja! Todellista luksusta arjen keskellä.

Saimme viettää todella mukavan lomareissun suuren kaupungin sykkeessä. Kouluikäisten lasten kanssa kaupoissa kiertely on jo ihan mukavaa, ja erilaiset museot tarjoavat paljon nähtävää. Ensisijainen kohteemme tällä kertaa oli Japanilaisia keräilynukkeja myyvä liike, jonne tytöt olivat saaneet jouluna lahjakortit. Lisäksi kävimme myös Heurekan tiedekeskuksessa. Tykästyn joka kerta Helsingissä käydessäni kaupunkiin yhä enemmän ja enemmän, vaikka kaiken sen hälinän jälkeen kotiinkin on kieltämättä aivan ihana palata ;)

Suuret erityiskiitokset vielä Torni-hotellille, josta en keksi yhdenainutta negatiivista sanaa. Tulen aivan varmasti vierailemaan hotellissa vielä uudelleenkin! (Ne tassuammeet ja kaakeliuunit olisi kyllä koettava). Lämmöllä voin suositella hotellia kaikenikäisille reissaajille!

Iloisin lomamuistoin

Iida Emilia

-Yhteistyöpostaus-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti