sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Jo joutui armas aika...

..ja suvi suloinen!

Näiden nostalgisten sävelien saattelemana koululaiset kirmasivat ansaituille kesälomilleen. Herkät hetket tuli jälleen tuolla kevätjuhlassa koettua ja tuo kuudesluokkalaisille esitetty jäähyväislaulu sai valtavan tunneryöpyn aikaan! Tuntuu kauhean haikealta jättää taakse tuttu ihana luokka ja opettaja, joka on tehnyt työtään niin suurella sydämellä! Täytyy toivoa, että yläkouluun siirtyessä tyttärellä säilyy sama into ja palo oppimiseen, joka nyt palkittiinkin ruhtinaallisesti kahdella stipendillä.

Eilen saivat myös uudet ylioppilaat painaa valkolakit päähänsä ja monet nuoret valmistuivat ammatteihin. Mekin olimme mieheni kanssa juhlissa, mutta emme tosin valmistujaisissa, vaan ystäväni nelikymppisillä. Oikein hauskat pirskeet olikin paljuineen ja ohjelmineen! Mukava sattuma oli sekin, että eräs ystäväni työkaveri oli blogini lukija. Terkkuja vaan kovasti sinne :)

Kesälomat ovat täällä siis koululaisilla alkaneet, mutta valitettavasti ilmat eivät nyt loman alkuun enää suosineetkaan! Lämpimät helteet väistyivät kylmän pohjoistuulen tieltä ja viimeviikon ihanat grillihetket terassilla ovat muisto vain. Vaikka tuo terassin keltaruskea väritys tökkii vuosivuodelta yhä enemmän, niin yritän kuitenkin piilottaa rumat puitteet kauniiden esineiden ja kukkaloiston taakse. Eipä noihin aitoihin sitten kukkien kasvaessa enää niin pahasti silmä osukkaan. Valkoiset kukat valtasivat jälleen kerran pihamme. Ne ovat mielestäni niin kauniita ja raikkaita. 

Onnea vielä kaikille opintonsa päättäneille ja ihanaa kesälomaa koululaisille!

Halein!

Iida Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti