lauantai 29. lokakuuta 2016

Suloinen sunnuntai

Huomenta usvaiseen aamuun!

Hämärä viipyy vielä nurkissa ja ulkona puhaltaa kylmä viima, mutta sisällä on ihanan turvallista ja lämmintä. Tunnelmaa tulvillaan tämä alkava talvikausikin. Pannulla porisee tee ja esikoisen leipomat tuoreet sämpylät tuoksuvat taivaallisilta. Kiireetön ja leppoisa sunnuntai edessä. 



Keittiön ruokailutilassa vaeltelee vielä epämääräisiä johtoja, sillä uutukaisesta keittiöstämme uupuu edelleen pistorasiat, joten jatkojohdoille on tarvetta. Huomaatteko muuten mitä kuvasta puuttuu??

Kyllä. Pitkällisen harkinta-ajan jälkeen puusohvamme muutti uuteen kotiin! Haikein mielin siitä luovuin, sillä vaikka kuinka siitä tykkäsin, niin se ei vain löytänyt oikeaa paikkaa meiltä. Ruokailutilassa se oli todella kaunis, mutta käytännössä toimi huonosti pienessä tilassa.

Onneksi sohva ei kuitenkaan muuttanut kauas, sillä se löysi täydellisen kodin äitini luota.
Nyt mummolassa meitä onkin aina vastassa tuttu nariseva sohva! Ja hienoa tässä on sekin, että jos meille ilmaantuu joskus sopiva kolonen, niin puusohva on tervetullut takaisin :)


Nyt olen kuitenkin nauttinut suunnattomasti avaruuden tunteesta, joka ruokailutilaan ilmaantui.
Ja tuo lattia! Voi miten tykkään! Vaikka hetken aikaa kaikki kalusteet näyttivätkin nuhjuisilta uuden lattian rinnalla, niin nyt alkaa silmä tottua ja vanhat huonekalut istuvat mielestäni kivasti tähän. Ja saahan kalusteisiin uuden maalipinnan, jos siltä alkaa tuntua. ( Näköjään yhdessä puutuolissa onkin maalinrapsutus jäänyt puolitiehen ;)


Tänään taidan kuitenkin jättää maalaus- ja remppahommat sivuun,
 ja laittaa vihdoin pihaa syyskuntoon! 

Tunnelmallista sunnuntaita!

Iida Emilia

18 kommenttia:

  1. Anonyymi0.14

    Teillä vain on niin kertakaikkisen kaunista! Sun tyyli sisustaa on mielettömän ihana ja kodikas! <3

    -Jenni-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että miten ihana kommentti! Kiitos hirmuisesti, lämmitti niin kovasti <3
      Mukavaa uutta viikkoa sulle! :)

      Poista
  2. Voi jestas miten kaunista 😘

    VastaaPoista
  3. Ensimmäiseksi huomasin tuon ihanan lattian!! Mielestäni nuo kuluneen näköiset huonekalut sopivat hyvin tuohon lattiaan.
    Kaunista on♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä ihan supertyytyväinen tuohon lattiaan!!! Ja kyllä tosiaan kalusteet siihen sopivat täydellisesti. Juuri tuollaisesta olen aina haaveillutkin :) Ainut vaan, kun lattia on niin siisti ja uusi, niin alkuun tuntui kaikki sen rinnalla kulahtaneelta :D

      Poista
  4. SEHR gemütlich schaut das aus
    und ich liebe das GESCHIRR

    WÜNSCHE noch einen schönen TAG
    bis bald die BIRGIT aus TIROL

    VastaaPoista
  5. Voi miten kaunista teillä on, vaikka vähän paikat keskeneräisiä vielä ovatkin! Niin ihana tunnelma välittyy tänne ruudun toiselle puolelle asti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia kovasti, niin mukavaa kuulla <3 En millään jaksaisi odottaa, että kaikki olisi valmista, vaikka kummasti tähän keskeneräisyyteenkin tottuu ;)

      Poista
  6. Voi kuinka kaunista ja tunnelmallista! Lattia on ihan mahtava, näyttää aika paljon samalta, mikä meille on tulossa makuuhuoneeseen. Valmiina odottaa laminaatti, mutta sitä ennen on pari juttua tekeillä. :)
    Suloista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Marika ihanasta kommentista! :)
      Voi mukavia remppahetkiä sinne teillekin! Ihania juttuja varmasti tulossa!
      Kivaa alkavaa marraskuuta!

      Poista
  7. Kauniiltahan tuo näyttää teidän ruokailutila.

    VastaaPoista
  8. Heti pisti silmään puusohvan puuttuminen mutta yllättävän hyvällä tavalla! Ihan kiva muutos! Meillä tilava vintti on se puolestaan se paikka, johon ne huonekalut ruijataan joihin on kyllästytty! Sieltä ne on helppo kantaa takaisin kun siltä tuntuu (niin siis minun mielestä, ehkä puiset painavat huonekalut plus jyrkät rappuset ei ole tuon meidän miehen mielestä paras mahdollinen yhdistelmä!) Mutta vaihtelu virkistää kyllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtelu todellakin piristää ja hyvä kun sain puusohvan hoitoon, jos alkaakin kaduttaa niin se on lähellä kuitenkin :) (Jos mummu siitä vaan raaskii enää luopua ;)
      Tuollainen tilava vintti olisi kyllä kätevä! Varovasti vaan siellä rappusissa :)

      Poista