tiistai 21. helmikuuta 2017

Luomupuutarhan hehkua ihollesi

Ah, olen suorastaan häkeltynyt! Sain nimittäin mahdollisuuden tutustua uuteen luonnonmukaiseen luomu-ihonhoitosarjaan ja ihastuin ikihyviksi! Tämä BEAUTY GARDEN LUOMU brändi matkaa meille suoraan Ranskan Auriacista, vehreän luomupuutarhan suojista. Siellä tuotteissa käytettäviä yrttejä, kukkia ja kasviksia poimitaan käsin, vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan. Kasviksista puristetaan mm. tuoremehua, jota käytetään tuotteiden vaikuttavina ainesosina. Kaikki työvaiheet toteutetaan käsityönä! 

Beauty Gardenin tuotteille on myönnetty NaTrue-sertifikaatti, joka takaa niiden luonnonmukaisuuden. Osa tuotteista on jopa täysin vegaanisia, eikä tuotteita ole testattu eläimillä. Minusta on ihanaa, että tällaisilla eettisillä näkökulmilla kunnioitetaan luontoa.

.............

Minun tulee harvoin ( tai eipä juuri koskaan ) täällä blogissa kerrottua kosmetiikasta, vaikka teenkin päivätyötäni kauneushoitolassa kosmetiikan parissa. Itse olen kärsinyt jo teini-iästä saakka erinäisistä iho-ongelmista, sillä murkkuiässä puhjennut paha akne jatkui pitkälle aikuisikään asti! Hormonaalinen akne tasaantui ainoastaan e-pillereiden avulla, mutta pillereiden syönnin loputtua naamani räjähti jälleen. Raskaus- ja imetysaikana ihoni kukki niinikään, eikä arviltakaan ole vältytty.

Kolmenkympin jälkeen ihoni alkoi kuitenkin kuin itsestään rauhoittua, ja hetken sain elellä seesteistä aikaa, kunnes aivan yhtäkkiä entinen rasvoittuva sekaihoni alkoikin kuivua ja ärtyä. Nykyään kasvoihini ja vartalolleni tulee erittäin helposti kutisevia, kuivia läiskiä ja ihoani kiristää varsinkin talviaikaan. Huomaan myös, että kaikki tuotteet eivät enää sovellu iholleni ja siksi haluan panostaa mahdollisimman  puhtaisiin luonnontuotteisiin, jotka eivät sisällä synteettisiä aineita.

Ihonhoito voi olla jonkun mielestä vielä nykypäivänäkin turhamaista soopaa, mutta itselleni se on ongelmien takia välttämätöntä, sekä samalla myös terapeuttista itsestään huolehtimista. Säännöllisellä ihonhoidolla voi saada aikaan ihmeitä, joita jo työssänikin pääsen usein todistamaan! 



Tämä yllätyspaketti olikin siis todella mieluinen lahja minulle, eikä se velvoittanut tekemään postausta, mutta halusin siitä kuitenkin teille lukijoille kertoa, mikäli samankaltaisista iho-ongelmista kärsitte, tai haluatte muuten vannoa luonnonmukaisuuden nimeen.

Nyt pari viikkoa tuotteita testanneena, olen erittäin vakuuttunut myös tuotteiden toimivuudesta.
Yleensä en pidä kauheasti öljyistä, mutta Kehäkukkaöljyn ansiosta kuivat kynsinauhat ja erittäin rohtuneet käteni ovat pehmentyneet ja parantuneet selkeästi. Tuote soveltuu myös koko vartalon kosteutukseen. 

Myös ravitseva kehäkukkavoide tuntuu mielettömän ihanalta kuivalla iholla. Kiristävä tunne kaikkoaa välittömästi ja kutisevat läiskät helpottavat. Miellyttävän pehmeä kukkaistuoksu vie ajatukset Ranskan kesäisille niityille!

Tuoksuton porkkanavoide soveltuu kaikille ihotyypeille, ja sen sisältämät vitamiinit antavat ihanan piristysruiskeen iholle, samalla kosteuttaen ja rauhoittaen.


Jo pelkästään tuotteiden pakkaukset saivat hymyn huulille! Kuinka ekologista onkaan pakata ihonhoitotuotteet puu- ja lasipakkauksiin, ilman turhia ulkopakkauksia! Lisäksi puinen rasia näyttää kauniilta ja tuntuu käteenkin hyvältä. 


Sain testaukseen myös BOHO-kosmetiikkatuotteita, jotka valloittavat trendikkäillä sävyillään, sekä luonnonmukaisella ajattelullaan. Pakkaukset ovat houkuttelevia ja hinnatkin varsin kuluttajaystävällisiä.

Teini-tyttäreni omikin nämä suloiset lakat heti itselleen :)


Kauneudenhoitosession jälkeen kelpaa vielä hörppiä hyvän mielen yrttiteetä.


Näissä hemmottelufiiliksissä toivottelen kaikille:

Kaunista tiistaita!

Iida Emilia

3 kommenttia:

  1. Anonyymi8.21

    Oi, oi mitä kauneutta..aivan syötävän kauniiit purkit!! Noissa ei tosiaankaan voi olla muuta kuin toimivat sisällöt :-)
    Miulle Boho on ennestään tuttu tuotemerkki. Laadukasta, "puhdasta" kosmetiikkaa niiiin mehukkaasti pakattuna.
    Rentoa tiistai-iltaa ja kiitos blogistasi :-)
    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohops...vastaus tulikin tuohon seuraavaan kommenttilootaan :)

      Poista
  2. Voi kiitos paljon mukavasta kommentistasi Sari :)
    Mullakin oli olo kuin lapsella karkkikaupassa, kun avasin pakettia, ja sieltä paljastui nämä niiiin herkulliset pakkaukset! Aivan ihanaa oli huomata, että kauniin ulkokuoren alta löytyi vielä ehtaa kunnon tavaraakin, ja tieto siitä, että kaikki on luonnollista ja käsintehtyä...jotenkin aivan ylellinen tunne levittää tuollaista voidetta kasvoilleen! :) Eikä hinnatkaan olleet näissä tuotteissa pahimmasta päästä laisinkaan.

    Tuossa Boho-sarjassa on tosiaan myös aivan täydelliset pakkaukset ja olen kuullut, että tuotteet ovat erittäin hyviä. En ole itse vielä testaillutkaan aiemmin.

    Mukavaa viikon jatkoa sinne!

    VastaaPoista