tiistai 11. huhtikuuta 2017

Kevätloma Tampereen kylpylään

Heippa!

Palaanpa nyt viikon takaiseen viikonloppuun ja perheemme yhteiseen minilomaan Tampereen kylpylässäOlemme kovasti tykästyneet kylpylälomiin, sillä lapset rakastavat uimista, ja tuollaiset pienetkin lomat virkistävät kummasti arjen keskellä. 

Olemme käyneet täällä hotellissa kerran aikaisemminkin, lasten ollessa ihan pieniä, ja paikka on jäänyt kauniina muistona mieleen elämään. Jopa lapsetkin muistivat vielä sen, kun he katselivat lämpimänä kesäiltana hotellin parvekkeelta Näsijärven kimmeltävää vettä, ja siellä rannalla siintävää Särkänniemen Näsinneulaa, johon olimme seuraavana päivänä matkalla huvipuistoilemaan. 

Kylpylä sijaitsee tosiaan ihan Särkänniemen kupeessa, Tampereen Lapinniemessä. Upeassa yli 100 vuotta vanhassa puuvillakehräämössä ovat miljöö ja puitteet kohdillaan! Huoneistot on uusittu nykyajan tarpeita vastaamaan ja jokainen huone on omanlaisensa, persoonallinen kokonaisuus.

Kuvia tuli jälleen räpsittyä niin paljon, että keskityn nyt ensimmäisessä postauksessa pelkästään upeaan luksussviittimme, jossa pari vuorokautta vietimme. Astukaahan sisään:



Perjantai-iltana saavuimme töiden jälkeen, hieman ennen puolta kuutta hotellille. 
Ensitöiksemme halusimme tietysti tutustua huoneistoomme, ja jättää kimpsumme ja kampsumme sinne. 

Huoneessa meitä odotteli ihana herkkulautanen, joka tarjosikin nälkäisille matkalaisille pientä huikopalaa ennen varsinaista illallista.


Huoneemme oli ihan mielettömän hulppea ja siisti kokonaisuus!
Kaksi makuuhuonetta, olohuone, täysin varusteltu keittiö, wc, parveke, kylpyhuone, poreallas ja oma sauna samassa paketissa. Tilaa ja avaruutta oli enemmän kuin omassa kodissa konsanaan, ja tilan tuntua lisäsi vielä huikea, n. kuusimetrinen huonekorkeus olo- ja makuuhuoneessamme.


Sisustus oli luotu ajattomilla Alvar Aallon klassikoilla ja vaaleata yleisilmettä ryhdisti punaisen, mustan ja harmaan liitto. Vanha kaakelitakka loi ihanaa lömpöä ja tunnelmaa tilaan.


Tyylikkäästä keittiöstä löytyi kaikki mahdolliset tarvikkeet mikrosta ja leivänpaahtimesta astianpesukoneeseen. Ruuanlaittokin onnistui siis vaivatta.




Yläkerrassa oli lapsille oma makuuhuone televisioineen. Myös poreallas sijaitsi yläkerroksessa ja toinen wc:kin sieltä löytyi. Oli sanomattakin selvää, että nuoriso oli aivan tohkeissaan.




Kun olimme aikamme ihastelleet ja ihmetelleet sviittiämme, alkoikin vatsat jo kurnia siihen malliin, että päätimme lähteä etsimään Tampereen keskustasta ruokapaikkaa. Kävimme lisäksi Koskikeskuksessa hieman shoppailemassa. 


Illalla hotelliin palattuamme emme enää ehtineet kylpylään iltauinnille, mutta laitoimme oman saunan päälle, ja lapset pulahtivat  kylpyammeen poreisiin. Katselimme illan päätteeksi Voise of Finlandia herkkujen kera ja aloimme valmistautua yöpuulle, sillä lauantaille oli monenlaista kivaa suunnitteilla. 



Yö nukuttiin vielä makeasti, mutta valitettavasti seuraavaan aamuun herättiinkin kurjien yllätysten saattelemana, sillä perheen nuorin alkoi voimaan pahoin, ja perheen vanhimmalle nousi kuume! 
Kerronpa näistä lisää sitten seuraavassa postauksessa.


Ja kannattaa pysyä kuulolla, sillä lisään seuraavaan postaukseen myös alekoodeja mukaan! 

Tykkäättekö te käydä kylpylöissä, vai millaiset irtiotot ovat mielestänne parhaita?

Tiistaiterveisin:

Iida Emilia

-Yhteistyössä Holiday Club Tampere-

10 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaa mahtavalta kylpylälomalta! Tykkään tosi paljon juuri tuollaisesta pienestä irtiotosta arjen keskellä. Kylpylä on mitä mainioin rentoutumispaikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia Minnea :) Nimenomaan rentoutumisesta nuo kylpylälomat käyvät! Varsinkin nyt kun lapset ovat isompia ja uimataitoisia, niin saa lillua ihan rauhassa itsekin :). Ja aah, ne valmiit aamupalapöydät!

      Poista
  2. Kylpylälomat on ihan huippuja ♡ ihanan näköistä on, kyseistä kylpylää onkin mietitty siellä kun ei olla käyty aiemmin 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat kyllä :) Nyt jo tekisi taas pian mieli testaamaan uutta paikkaa :D
      Tämä Tampereen kylpyläosasto oli mukavan pieni ja rauhallinen. Varsinkin perheen pienimmille sopiva. Tai aikuisten kahdenkeskeiseen oleiluun sopisi myös <3
      Meidän neidit tykkäsivät Turun Caribialla tietysti niistä liukumäistä kovasti, mutta kyllähän ne tykkää mistä vaan, missä uimaan pääsee :)

      Poista
  3. Kylpylälomat ovat myös meidän perheen suosikkeja. Tampereen kylpylässä emme ole vielä käyneet, mutta varmasti sekin tulee testattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylpylöissä riittää mieluista puuhaa koko perheelle. Mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista :)

      Suosittelen lämpimästi testaamaan tätäkin kylpylää! Ja Tampereella on paljon muutakin kivaa nähtävää ja koettavaa :)

      Poista
  4. oi että miten ihana näköinen huone teillä oli,kerrassaan luksusta!Tuollaiset pienet irtiotot tekee kyllä niin hyvää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös vaan ollutkin ihan huippu! Ja tuollainen huoneistohotelli on lapsiperheelle ihan paras, kun on tilaa ja välillä voi tehdä itsekin ruuat ( ulkona syöminen on kuitenkin perheen kanssa tosi kallista ). Sauna oli vielä piste iin päälle!

      Poista