maanantai 25. syyskuuta 2017

Lastenhuoneessa

Mainiota maanantaita!

No nyt on syyskelit olleet kohdillaan! Kyllä se aina mieltä virkistää, kun aurinko paistaa ja hellii. Vaikka sitä paistetta sitten katselisikin vain työpaikan ikkunan takaa, niin silti. 

Viikonloppuna innostuin kuvaamaan pitkästä aikaa kuopuksen huonetta viikkosiivousten jälkeen. Tämän huoneen omistajan prioriteetteihin ei todellakaan järjestyksen pito kuulu, mutta kyllä hän käskiessä ( kiristämällä ) kerran viikossa siivoaa tavarat paikoilleen. Yleensä tuo sänky nimittäin notkuu vaatteista ja sekalaisesta tavarasta, ja toimiikin lähinnä varastona, sillä kuopus kiipeää joka ilta siskonsa viereen parvisänkyyn nukkumaan  :)


Halusin tulla itseasiassa vinkkaamaan teille kivasta arvonnasta Instagramin puolella, jossa voit voittaa itsellesi Jollyroomin Alice&Fox sarjan ihania tuotteita! 

Kyseessä ovat nuo Arrows pahvilaukut, ja -laatikot, sekä Sguare Dots matto. 
Giveaway päättyy keskiviikkona 27.9, joten vielä pari päivää aikaa osallistua!

Laatikot ovat vahvaa ja kestävää pahvia, sillä näitä meillä on jo ennestäänkin, ja ehjänä ovat pysyneet. Tykkään näistä uusista kuoseista todella paljon, ja teinikin kuulemma kelpuuttaisi nämä huoneeseensa.



Kivat pilvihyllyt löysimme kesällä Tigeristä. Ja pehmolelujahan täällä riittää, sillä kuopuksemme rakastaa pehmoja yli kaiken!


Mutta nyt köllimään sohvalle isännän viekkuun, ja jospa yrittäisi päästä ajoissa nukkumaankin ;)

Ihanan aurinkoista syysviikkoa!

Iida Emilia

-Yhteistyössä Jollyroom.fi-

7 kommenttia:

  1. Ihana pesä kuopiksella.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack så mycket <3
      ( Vähän Ruosinkielen harjoitusta ;)

      Poista
  2. Voi miten ihana huone!! Ja tosi kivat nuo pahvilaatikot ja salkut. Just ihanan väriset! Mulla oli jostain ostettu noita pahvisia säilytyslaatikoita ja ne oli ihan surkeaa materiaalia, ei kestänyt montaa aukaisua! Onko nuo mielestäsi hyvää matskua?
    Meillä on neiti 6-veen sänky ihan täpö täynnä pehmoleluja. Naureskelen usein, että miten sielä mahtuu edes nukkumaan?! Ilmeisesti hyvin:)

    Ihania aurinkoisia syyspäiviä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Ulla viestistäsi :)

      Mun mielestä nämä Jollyroomin pahvilaatikot kestää paremmin, sillä olen myös joskus ostanut jotakin muita, ja ne olivat jo valmiiksi pehmeämpää materiaalia ja menivät äkkiä huonoon kuntoon. Nämä ovat kovaa pahvia ja meillä pysynyt varmaan jo viimeisen kolme vuotta siistinä. Toki sekin voi vaikuttaa, että lapset jo isompia, ja osaavat nätisti näitä käyttää ;). Mutta siis uskaltaisin luvata, että paremmin kestävät :)

      Voihan pehmot :D Mä olen osan jo vienyt kirpparille, ja osa on varastossa. Mutta edelleen kaapit ja laatikot pursuavat pehmoleluja! Sängyltä karsein kuvausta varten myös useamman pois ;). Juu mutta mikäs se siellä nukkuessa kamujen seassa <3

      Samoin teille, kivoja syyspäiviä!

      Poista
  3. Ihanat nuo matkalaukut! <3
    Suloinen huone!
    En tiennytkään, että Tigeristä saa tuollaisia kivoja hyllyjä!
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari <3

      Olen jo pitkän aikaa tykännyt näistä Alice & Fox sarjan pahvilaukuista ja laatikoista, sillä kuosit ovat ihania ja materiaali kestävää!

      Kesälomalla Lempäälän Ideaparkin Tigeristä löysimme nuo kivat pilvet! Meillä Hämeenlinnan Tigerissä en ole niitä nähnyt, joten olisikohan niitä vain isoimmissa myymälöissä?

      Mukavaa viikon jatkoa sinne myös!

      Poista