tiistai 19. syyskuuta 2017

Laventelin tuoksua keittiössä

Heipähei!

Viikot vierivät vauhdilla eteenpäin ja syksyn kuulakkaat päivät viilenevät entisestään.
Pihassa vaihtuvat kesäkukat hiljalleen kanerviin ja callunoihin. Yrtit olen kiikutellut turvaan sisätiloihin. Pikkuinen laventelini on tehnyt kukkia koko kesän, ja leikkasin vielä sen viimeiset kukinnot kuivatukseen. Niiden tuoksu on niin huumaavan herkkä ja hempeä! 

Myös omenaisten herkkujen tuoksut valloittavat kodin näin syksyisin.
Kauraomenapaistoksen ja vaniliakastikkeen suussasulavaa liittoa ei voita juuri mikään!

Viikonloppuna meillä kestiteltiin vielä synttärivieraita, jotka eivät päässeet virallisille syntymäpäiville. Ihan mukavaa ja piristävää se on, kun vieraita käy. Sunnuntai tuntuikin sitten jo tavattoman tylsältä ja pitkäveteiseltä, kun ei ollutkaan mitään tekemistä. Yritin saada perheen innostumaan metsäpatikoinnista ja makkaroiden paistosta laavulla, mutta eihän noita teinejä tai varhaisteinejä liikkeelle saa enää millään. Isännästä puhumattakaan!

Lopulta kuopus lähti serkkujen mukana touhutaloon, teini jäi lukemaan kirjaa ( ja lähti treeneihin ) ja me isännän kanssa mentiin leffaan, joten kaikki pääsivät tekemään jotakin hauskaa.
Näin ne ajat muuttuu! 


Kauniin, aurinkoisen sunnuntain jälkeen pilvet ovatkin kerääntyneet taivaalle, ja alkuviikko on ollut varsin harmaa. Täytyyhän tähän hämäryyteenkin pikkuhiljaa alkaa tottua.

Syksyisin terkuin:

Iida Emilia

8 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma ❤️

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitoksia sulle Elise! Mukavaa viikonloppua sinne :)

   Poista
 3. Anonyymi0.16

  Hei, ihana blogi! Ootteko ollu tyytyväisiä duo tuoleihin? T.haaveilija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa haaveilija ja kiitos paljon kommentistasi :)

   Ollaan oltu kyllä tyytyväisiä, etenkin niiden ulkonäköön, mutta ovat myös mukavat istua. Ainoastaan se häiritsee, että tuolien selkänojat ovat hieman "lötköt" eli ihan rennosti ei pysty niissä nojailemaan! Toki ruokapöydässä ei niin kauheasti nojailla muutenkaan, kun keskitytään ruokailemaan :). Hyvä juttu on myös se, että kuopus ei enää keiku tuoleilla, niinkuin aiemmin :D

   Hankeimme muuten Vekeltä lastenhuoneeseen Alis-tuolin työtuoliksi, ja se on ollut erittäin hyvää ja tukevaa tekoa. Mutta tosiaan kuten sanoin, niin tykkään silti näistä DIO-tuoleistakin, ja menevät varmasti tässä vielä pitkään :)

   Poista