tiistai 14. marraskuuta 2017

Vastapainoa ruuhkavuosien kiireisiin

Tiistaitervehdys!

Ihana vapaapäivä, eikä pakottavaa tarvetta käydä ruokakauppaa kauempana. Mukavaa vain olla ja kuunnella pyykkikoneen hiljaista hurinaa viimeviikon kiireiden vastapainoksi! Varmasti jokainen vanhempi tietää sen tunteen, kun omien töiden, lastenhoidon ja kotihommien lisäksi pitäisi muistaa sen sata asiaa: kerätä arpajaisvoittoja koulun myyjäisiin, myydä keksipaketteja luokkaretkeä varten ja mausteita futis-seuran hyväksi. Taitokisojen ajaksi olisi kioskivuoroakin tarjolla!

Tämän päälle olet varannut kirppispöydän, lupaudut ottamaan osaa viikon kestävään  radiotutkimukseen, teet vaippakakkua ja leivot ystävän vauvakutsuille, opiskelet uutta haastavaa asiaa työpaikan koulutuksessa ja vapaa-aikanakin. Kuvaat ja valmistelet yhteistyöpostausta. Hoidat myös lemmikin suolitukoksen ja unohdat tässä hässäkässä melkein isänpäivänkin! 

Hetken jo suunnittelin mielessäni, että veronpalautukset kun kolahtaa tilille, niin minä ja isäntä häivytään Battayalle täyshoitoon, ja siemaillaan siellä mojitoa auringon-noususta auringonlaskuun!!! 



Mutta kummasti ne asiat hoituu, kun tekee yhden jutun kerrallaan, ja itselläni toki helpottaa, kun en tee täysinäistä työviikkoa, niinkuin te monet muut siellä...täytyy taas hattua teille nostaa!
Onneksi viikot myös vaihtelevat, eikä aina ole tuollaista kiirettä. 

Ja vaikka viimeviikkoon sattui vähän turhan monta juttua päällekkäin, niin kaikki olivat kivoja ja mielekkäitä juttuja ( paitsi pupun sairastuminen, mutta siitäkin selvittiin ). 



Tämän kaoottisen arjen vastapainoksi tykkään, että kotona on rauhallista ja tavarat paikallaan.
( Tosin viimeviikolla täällä ei ihan tältä näyttänyt ;) 

Pikkuhiljaa alkavat myös talviset ja jouluiset asiat näkyä sisustuksessa, kuten nuo blogiystävältäni saadut, ihanat vanhat puusukset, jotka yleensä koristavat etupihaa, mutta haluan joulun alla tuoda ne sisälle. 

Havut ja männynoksat tuovat myös samantien jouluntuntua tupaan! Tykkään niin tästä ajasta. 


Mutta nyt pyykkikasoja viikkailemaan...

Rauhallisempaa viikon jatkoa kaikille!

Iida Emilia

Ps: Kantolan kammarilla kirppispöytä 23, jos joku sattuu siellä suunnalla käymään ;)

6 kommenttia:

  1. Ihanan kaunista ja seesteistä ❤️ Nauti vapaapäivästä ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Ansku ihanainen <3
      Pian pääsemme ihastelemaan sun kaunista kotia! En malta odottaa <3

      Poista
  2. Ai että, mä pystyn niin samaistumaan sun kiireeseen. Tässä on oikeastaan koko lokakuu ollut kauheaa kiirettä, sata asiaa hoidettava, vanhempainvartteja sekä koulussa, että eskarissa, harrastuksiin arpojen myyntiä, you name it. Sitten lauantaina viiden aikaan tuumin, että olikohan jotain mitä piti muistaa...No hitsi se isäpäivä!! Kahdella renkaalla kurvaillen kauppaan ja samalla tyylillä kotia leipomaan herkkuja iskälle:D
    Että kyllä, täälä tuumitaan myös jotain täyshoitolaan lähtöä palautusten aikaan!
    Eikö se taas tästä, ehkä jo huomenna!
    Tsemppiä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei! :D Ja voin kuvitella, että teillä suurperheen äideillä varsinkin tuota muistamista ja hösäämistä riittää! Huh! Tsemppiä vaan sinnekin :)

      Minäkin tajusin vasta perjantai-iltana myöhään, että isänpäivä tulossa, kun mieheni kertoi, että menemme heidän porukoilleen sunnuntaina syömään! Hetken mietein, että oi kuinka kiva että pyytävät valmiiseen pöytään jo toisena viikonloppuna peräkkäin ja ihan huvin vuoksi, mutta sitten tajusin, että ai niin!!!???

      Lauantaina sitten siinä vaippakakkujen ja leivontojen välissä kaupoille, ja kerkesin vielä jopa ajoissa sinne vauvakutsuillekin :D

      Juuh, kyllä välillä tuntuu että pikku irtiotto olis paikallaan! Ja lähtisin ehkä tällä kertaa itsekkäästi vain mieheni kanssa kaksin :)

      Mukavaa loppuviikkoa sinne! <3

      Poista
  3. Ihanat vapaapäivän tunnelmat <3 Kuullostaa niiiin tutulta tuo hektisyys! Millon ollaan missäkin turnauksessa, harkkakuskauksessa tai vähintään leivotaan myyntiin jotain :D Tää on tätä nyt ja ehkäpä tätä joskus kaipaakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonnuska <3

      Tää on niiin tätä, enkä usko että tulee ikävä :D

      Poista