sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Viikonlopun kuulumisia ja ystävänpäivän kukkia!

Tervehdys sunnuntaille!

En ehtinyt viikolla toivotella teille ystävänpäiviä, vaikka kuvatkin olin ottanut valmiiksi, joten lisäilenpä ne tähän postaukseen ja lähettelen niiden myötä myöhästyneesti lämpimät ystävänpäivän rutistukset jokaiselle :)

Ihanaa kun käytte täällä lukemassa ja joskus ehditte jättää kommenttejakin. Olen niin onnekas, kun olette tänne löytäneet ja toivottavasti viihtyneetkin. Risut, ruusut ja toiveet ovat aina tervetulleita! Nämä arkipäiväiset tarinat jorinat ja kodin tunnelmat ovat ne minun juttuni. En siis osaa tarjota jatkuvalla syötöllä hienoja askartelu/leivonta/remontti/DIY -ideoita. Lähinnä keskityn vain pitämään päiväkirjaa tavallisen keski-ikäisen naisen elämästä ruuhkavuosien keskellä. Lapsiperheen menoista sen iloineen ja murheineen. Sisustusintoilua unohtamatta! Vaikka eihän täällä tämä sisutuskaan muutu itseasiassa ikinä. Kiva kun olette silti olleet mukana :D



Mukava viikonloppu takana! 
Perjantaina tapasin työtovereitani kaupungilla viinilasillisen ja livemusiikin äärellä. Enpä muista milloin olisin viimeksi iltamenoissa ollut? Enkä ollut osannut niitä kaivatakkaan, mutta niin hauskaa kieltämättä oli, että voisi ottaa joskus uusiksikin ;). 

Kotiin menin silti hyvissä ajoin, sillä lauantaina ajelimme Helsinkiin mieheni siskon perheen luokse 8-vuotiasta serkkutyttöä juhlimaan. Olipas kälyni taikonut jälleen ihania herkkuja kahvipöytään ja lauantai vierähti nopsaan kyläillessä.


Sunnuntaiaamut pyhitetäänkin sitten vain rennolle oloilulle. Olympialaisia, kahvin tuoksua, pitkäksi venyneitä aamiaisia. Auringonpaiste kutsui kävelylenkille ja tyttären treenien aikana pyörähdin pitkästä aikaa kirpputorilla...ilman löytöjä tosin. ( Enkä vieläkään löytänyt mistään helmililjoja )!




Mahtavaa kun valoisuus lisääntyy ja kevät on päivä päivältä lähenpänä! Kotikissakin alkaa taas selvästi kaivata elämää ympärilleen talviunien jälkeen.

Iloa uuteen viikkoon!

Iida Emilia

8 kommenttia:

  1. Anonyymi12.58

    Pitäisi itsekin käydä useammin kommentoimassa mutta se tahtoo vain jäädä. Eihän kaikkien tarvitse työntää hirveällä tahdilla askartelu/leivonta tai remppa ideoita, eiköhän tämä perus arki vaan vie aika lailla mennessään. �� jokaisen blogissa on oma juttunsa mikä kiehtoo. Sinun blogisi on juuri hyvä tuollaisenaan! Näitä on kiva seurata. ❤ Ikeassa muuten näin viikonloppuna narsisseja eli toivottavasti ne helmililjatkin pian ilmaantuu. -Jonna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jonna mukavasta kommentistasi <3 ( Itsekin olen huono kommentoimaan muiden blogeihin...joten tiedän tuon tunteen ;). Ja kiva kuulla, että ihan perus arkijutut miellyttää. Ja tosiaan niitä muita ideoita voi hakea sieltä muista blogeista :)

      Eiköhän ne kevään sipulikukat pian taas meitä ilahduta. Itse en ole vielä narsisseihinkaan törmännyt.

      Aurinkoista pakkasviikkoa sinne!

      Poista
  2. Aurinkoista viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele, sitä samaa sinulle :)
      Ihanaa kun aurinko paistaa! <3

      Poista
  3. Mun mielestä sun juttuja on just ihana lukea. Ei se tarvitse aina olla jotain isoa ja mahtavaa!
    Ihana tuo tulppaani kimppu, niin kauniit värit! Tämä valon määrä on kyllä niin mahtavaa, jotenkin sitä taas selvittiin siitä pimeimmästä ajasta, jei!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Ulla, ihana kuulla! :)
      Juu, kevään värejä kimpussa jo! Ja tuo valoisuus jotenkin aina hämmästyttää! Kuinka se tuleekaan lopulta nopeaan, ja vihdoin pimeys on kaikonnut. Ihanaa!
      Iloista viikonloppua sinne!

      Poista
  4. Ihania juttuja sinulla ja kuvat,aina niin ihana katsella <3

    VastaaPoista