perjantai 13. huhtikuuta 2018

Olkkarin DIY-lamppu ja vanha puukoripöytä

Heissan!

Viikonloppu aluillaan ja ulkona upean keväinen ilma! 

Lumet ovat haihtuneet hetkessä ihan olemattomiin ja vaikka vielä kovin harmaata onkin, niin eipä mene aikaakaan, kun luonto alkaa heräillä eloon. Niin mahtavaa tämä aika!

Sisustusintokin nostelee näin kevään myötä päätään ja ideoita alkaa yhtäkkiä pulpahdella mieleen.
Olohuoneeseen olen kaivannut nojatuolin viereen jotakin pientä pöytää, mille laskea teekupponen, tai missä olisi kohdevaloa illan lukuhetkiin. 

Eräänä iltana Unelmien Talo ja Koti- lehteä selaillessani ihastelin tutun bloggaajan kotikuvia lehden sivuilla ja huomasin siellä vanhan kauniin puukorin, joka oli nostettu pöydäksi. Saman tien muistin, että meillähän on ulkona vanha puukori käyttämättömänä. Hain sen sisälle ja pesaisin pölyt pois ja avot! Siinähän olikin upean rouhea sivupöytä valmiina :)

Puukoripöydän uumenissa säilyy nyt kauneimmat sisustuslehdet kivasti käsien ulottuvilla ja heti tuli kotiin uutta ilmettä pienellä vaivalla.
Uutta ilmettä sain olkkariin myös helpon lamppu-tuunauksen myötä, josta jo muutama kysely tulikin Instan puolella. Näitä solmulamppuja on näkynyt paljon sisustuslehtien sivuilla ja somessa. Elikkä solmulamppuun tarvitsin vain vanhan lampun kehykset ja vanhaa verhokangasta.  Leikkasin verhosta sopivan mittaisen palan ja parsein sen yläpäästä lamppuun kiinni. Alapäästä sidoin kankaan toisen pään juuttinarulla solmuun ja valmista tuli! Enkä edes viimeistellyt kankaan leikattua reunaa vaan se sai jäädä rennosti repsottamaan :DMulla vielä mietinnässä, että jätänkö enkelijulisteen tuonne vanhan kaapin viereen, vai sopiiko se paremmin sohvan yläpuolelle?Mutta näiden vinkkien myötä siirryn takaisin vapaapäivän siivouspuuhiin ja valmistaudun tapaamaan erästä vanhaa tuttavaa, jonka kanssa näimme useasti lasten ollessa pieniä, mutta harmillisesti näiden ruuhvuosien aikana kyläilyt ovat jääneet olemattomiin. Onneksi vihdoin saatiin sopiva aika järjestettyä kalenteriimme :)

Iloista viikonloppua teille ihanat!

Iida Emilia

-Yhteistyössä lehtitarjoukset.com-

6 kommenttia:

 1. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Sitä samaa sinulle Hannele :)
   Aivan ihanan keväistä nyt!

   Poista
 2. Hyvän näköinen sivupöytä, ja toi pieni jakkara on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Tuija :)
   Itsekin tykkään juuri tuosta harmahtavasta, vanhasta puunsävystä tosi paljon.

   Poista
 3. Voi ihanasti sopii tuo puulaatikko pöydäksi! Ja tuo lamppu on myös niin kaunis<3 Ihanaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla, niin minunkin mielestäni :). Aloin jo miettiä jos laittaisi yöpöydiksi tuollaiset laatikot.

   Mukavaa viikonloppua sinnekin! <3

   Poista