maanantai 2. huhtikuuta 2018

Olohuoneen uudet julisteet + Alekoodi

Reipasta viikon alkua toverit! Pääsiäinen on nyt taputeltu ja eteenpäin mennään...sanoi mummo lumessa...(kirjaimellisesti)! Hitsit, että tuota lunta saatiin taas lisää tuutin täydeltä tähän huhtikuun alkuun!

No mutta, ei anneta sen masentaa! Sieltä se kevät tulee aivan varmasti ja nyt esittelenkin teille ihanat kevätolkkarin piristeeni, nimittäin uudet julisteet, joita tuossa pääsiäisen pyhinä naputtelin olohuoneen seinälle. Joku teistä muistaneekin olkkarin seinäongelmani jo pidemmän ajan takaa? 

Kun seinäalaa on runsaasti, tuntuu toisinaan hyvin vaikealta keksiä mitä seinälle laittaisi?! Tyhjänä iso seinä näyttäisi vallan ontolta, mutta ihan täyteenkään sitä ei tohtisi tunkea. Vaihtoehtoja löytyy toki monia aina taiteesta valokuviin ja hyllyistä peileihin asti. Jostakin ihmeen syystä julisteet eivät olleet käyneet kauheasti edes mielessäni, ennen kuin Desenio kyseli kiinnostustani yhteistyöhön.

Olin toki nähnyt monilla kauniita taidejulisteita seinällään, mutta silti mielessäni kummitteli yhä ne ysäriluvun kiiltäväpintaiset ja halvan oloiset printit! Onneksi tässäkin asiassa on menty aimo harppauksella eteenpäin :)Näissä julisteissa löytyy valinnanvaraa ja värejä varmasti ihan jokaiseen kotiin sekä tyyliin. Ja mikä parasta: nuo julisteet on painettu korkealaatuiselle, mattapintaiselle paperille, joka ei muistuta millään muotoa sitä 90-luvun edeltäjäänsä.

Itse ihastuin etenkin näihin mustavalkoisiin valokuva- ja luontoaiheisiin kuviin, jotka sointuvat toisiinsa kuin unelma. 

Testailin enkelijulistetta ensin tuonne tv-kaapin viereen, mutta se päätyikin lopulta sohvan yläpuolelle.


Luontoaiheisista kuvista valitsin itselleni tyylikkään Lake-printin, jossa puut heijastuvat usvaisen järven pintaan kauniisti. Järvenrantamaisemat puhuttelevat yleensäkin minua maisemakuvissa eniten. 

Rauhaa huokuvassa Boat-julisteessa yksinäinen vene kelluu sumuisella rannalla, ja vie ajatukseni kesään ja varhaisiin aamuihin mökin rannalla. 

The silence on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea juliste ja kertoo siitä, kuinka paljon arvostan rauhaa ja hiljentymistä tämän maailman kuohujen keskellä.Kaikkein ihanin julisteista oli kuitenkin tämä valokuvaaja Tove Frankin Lai -valokuvajuliste, joka teki minuun heti vaikutuksen unenomaisella tunnelmallaan. Minulle enkelit ovat olleet lapsuudesta asti tärkeitä hahmoja ja uskon, että meillä jokaisella on oma suojelusenkelimme. 

Tämä juliste kuuluu Handpicked-valikoimaan, joka sisältää tarkoin valittuja teoksia tunnetuilta valokuvaajilta, kuvittajilta ja taiteilijoilta.


Yhdessä julisteet muodostavat nyt upean kokonaisuuden sohvan yläpuolelle. Tuo taulujen asettelu olikin ihan oma lukunsa, ja kokeilin varmasti neljää erilaista variaatiota ennen kuin se oikea sijoittelu löytyi. Onneksi lisäinspiraatiota löytyi hyvin Desenion inspiraatio-sivulta.


Nyt voinkin ilokseni kertoa, että sinulla on mahdollisuus tilata itsellesi omat julisteet Desenion valikoimasta -25% alennuksella, koodilla "PIENI" 3-5.4 välisenä aikana.
( kehykset, yhteistyöjulisteet ja handpicket-julisteet eivät kuulu joukkoon )


Iida Emilia

-Yhteistyössä Desenio-

4 kommenttia:

 1. Meillä ei oo tuota ongelmaa, että seinä pinta-alaa olis liikaa. Meillä sitä on esim olkkarissa ihan liian vähän mun makuun. Joka seinällä on jotain, ikkunaa ja takkaa.
  on kyllä mielettömän kauniit nuo julisteet ja niin kaunis tuli tuosta kollaasista, just hyvä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, no sekin on vähän ongelmallista jos ehjää seinää ei ole juuri ollenkaan. Tekee huonekalujen asettelusta varmasti haasteellisempaa. Mutta on tosiaan tälläinen pitkäkin seinä mälsä välillä, kun näyttää helposti niin tyhjältä, eikä osaa päättää mitä seinälle laittaisi ;)

   Kiitos todella paljon kehuista!<3 Ihana kuulla, että kollaasista tuli hyvä ( kyllä sitä käänsin ja väänsin pitkään ).

   Mukavaa viikonloppua Ulla teille! :)

   Poista
 2. Tuli kyllä kaunis kollaasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jonna <3 Mäkin tykkään tosi paljon! Nuo on niin rauhalliset kuvat ja sopivat hyvin yhteen :). Mua vaan jäi häiritsemään se, että koko kollaasi olisi saanut olla aavistuksen alempana :D

   Poista