perjantai 18. toukokuuta 2018

Perjantaifiilis

Aurinkoista perjantaita!

Tämä on se kaikkein paras tunne, kun viikonloppu on aluillaan ja kotikin vihdoin siivottu! Tuoksuvat tuomen oksat on nostettu maljakkoon ja ruoka porisee padassa. Ulkona on mitä kaunein sää ja luonto vihertää niin että häikäisee :)

Lapsilla on vielä ( tai enää ) pari viikkoa koulua jäljellä, mutta jotenkin sitä ollaan jo ihan lomafiiliksissä. Enää ei jaksaisi nipottaa nukkumaanmenosta tai läksyistä, vaan otetaan jo löysin rantein.

Tuleva kesä saa mielen keveäksi, vaikka tylsiäkin juttuja on toukokuuhun mahtunut. Niistä en nyt kuitenkaan jaksa tässä postauksessa marista, vaan nyt nautitaan tulevasta viikonlopusta! Koko perhe  koossa ja vähän herkkuja illaksi. Perheperjantait on parhaita :)Kesäkoti taitaa näyttää ihan samalta kuin talvikotikin! ( Taljatkin vielä sohvalla ;)
Uuden sohvatyynyn löysin Tampereen reissulta Granitista ja meriheinäkori Jollyroomilta. Yrtit piristävät keittiön ilmettä melkeinpä aina, mutta etenkin näin kesäisin.


Eipä tässä oikeastaan sitten muuta, kuin: 

Ihanaa kesäistä viikonloppua!

Iida Emilia

6 kommenttia:

 1. Samojen kesäfiilisten kanssa tässä painitaan ja ymmärrän hyvin, etteivät lapset jaksaisi keskittyä enää koulussa, vaan mieli on jo kesälaitumilla :)
  Tunnelmallisia kesäiltoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja ovat kyllä jo niin kovasti ahertaneetkin :) ja kun ilmatkin on niin upet, niin kukapa sitä koulussa viitsisi enää kökkiä!

   Kauniita kesäpäiviä sinnekin <3

   Poista
 2. Kotoisaa ja viihtyisää teillä! Ja vaikka viikonloppu jo ehti hujahtaa, niin nämä kesäiset viikonloput kantavat myös ainakin keskiviikkoon asti. Sitten voikin odotella jo seuraavaa ihanaa viikonloppua. Toivottavasti nautitte täysillä :). Toivottelen myös aurinkoista alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! <3
   Tuo on totta, että kesäisin viikotkin sujuvat niin paljon kepeämmin ja nopeammin. Iltaisinkin ehtii tehdä vaikka mitä! :)
   Oikein lämpöistä viikon jatkoa sinne!

   Poista
 3. Meillä myös on jo vähän koko perhe lomafiilisellä, vaikka oma loma onkin vasta heinäkuun puolessa välissä, eli ikuisuuden päästä...Lapsia käy ihan sääliksi kun vielä viimeisille viikoille on laitettu kokeita, eikä niitä nyt oikeasti olisi voinut yhtään aikaisemmmin tehdä?!?! Mun mielestä koulussakin vois olla viimeiset pari viikkoa vähän rennompaa touhua!
  Tuo on kyllä ehdottomasti se munkin lempparihetki viikosta, perjantai, talo siisti ja ruoka tulossa. Parasta!!
  Ihanaa alkanutta viikkoa teille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla alkaa loma myös heinäkuun puolivälissä, mutta yhden "harjoitusviikon" pidän jo ennen juhannusta :). Siihen ei kovin kauaa olekkaan. Voi kun saisikin olla koko kesän lomalla :D

   Ai siellä on vikallakin viikolla kokeita?! Meillä on nyt tällä viikolla viimeiset kokeet, kun eikös opet anna jo pian numerotkin. Viimeinen viikko saisi varsinkin olla pelkkää leikinlaskua :)

   Perjantait on viikon parhaita päiviä!

   Ihanaa viikon jatkoa teille! <3

   Poista