keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Syreenin tuoksua ja kevään juoksua!

Heippa!

Toukokuun viimeiset hetket juoksevat nopeaan ja pian siirrytään virallisesti kesäaikaan, vaikka toki tämä käsittämättömän helteinen kevät onkin jo tuntunut aivan kesältä kerrassaan! Ja vaikka sääennusteet lupailevat viilenevää "normaalimpaa kesäsäätä" niin se ei haittaa, sillä ihan juuri näillä näppäimillä lapset kirmaavat lomille ja oman lomani ensimmäinen jakso häämöttää myös ihan lähettyvillä.

Meidän kesään uusia tuulia tuo rippijuhlien lisäksi se, että esikoisemme menee ensimmäistä kertaa kesätöihin. Tuntuupa hassulta, että oma lapsi on jo "työikäinen"! Ihan koko kesää hän ei kuitenkaan vielä töissä vietä, ja työpäivät ovat lyhyitä, mutta hienoa kun hän saa hieman kokemusta ja omaa rahaa säästöön :)

Kuopus joutuu nyt toisinaan olemaan joitakin päiviä yksikseen, mutta onneksi naapurissa asuu kavereita ja serkuillekin saa useasti mennä. Eläkeikäinen äitini pääsee myös seuraksi tarvittaessa. Yhteistä lomaa saamme tänä kesänä ruhtinaallisesti jopa parikin viikkoa, mutta suurensuuria reissuja ei ole nyt rippijuhlien vuoksi tiedossa! Niin...ja ylläpylläri...aina näin lomien lähestyessä automme sanoo sopimuksensa irti, niinkuin tänäkin keväänä! Tällä kertaa taitaa olla uuden auton hankinta edessä.



Syreenit ja koko luonto kukkii tällä hetkellä valtoimenaan! Osa kukinnoista on jo valitettavasti ohikin.
Kotiin on myös aivan pakko kerätä kimppuja, vaikka niin kovin hetkellisesti ilahduttavat! Tuo syreenien tuoksu on vain niin kesää parhaimmilaan.


Huomaattekos muuten, että keittiön seinälle tuli jotakin uutta? Siirsin nimittäin mummolan vanhan naulakon olkkarin työpisteeltä vaihteeksi tänne. Mitäs tykkäätte? Ensin haaveilin laittavani tämän kylppäriin, mutta koska kylpyhuoneremontti odottaa edelleen itseään, niin keksein kokeilla naulakkoa ruokailutilaan. Siihen saa  kivasti vaihdeltua rekvisiittaa vuodenaikojen mukaan :)



Pihassa hommat ovat jääneet hetkellisesti tauolle, mutta jospa ne tästä nyt hiljalleen etenisi taas, kun päästäisiin isännän kanssa jonain viikonloppuna yhdessä ahertamaan.

Kesäisin keskiviikkoterkuin:

Iida Emilia

10 kommenttia:

  1. Niin kaunis ruokailutila ja hylly on kuin tehty sinne ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon <3 Ihana kuulla!
      Kivaa pian alkavaa kesäkuuta sinne! Kohta tavataankin jo :)

      Poista
  2. Nuo kaislakorit ovat ihania.Multa löytyy samantyyppinen myös.Välillä on kukkapurkin suojana ja välillä pidän lankakeriä siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, minäkin tykkään. ( Aina en edes tiedä, mitä niihin laittaisin, mutta pakkohan niitä on haalia, kun ovat niin nättejä ;)

      Poista
  3. Kivalta näyttää naulakko tuossa!

    VastaaPoista
  4. Mäkin käyn joka päivä keräilemässä jotain kukkia tai oksi maljakkoon, aivan sama vaikka ne kukat sais sitten jo seuraavana aamuna nakata roskiin:) Kesäkuu sais kyllä todellakin ottaa toukokuusta mallia ja pysyä edes puoliksi yhtä lämpöisenä!

    Teidän autolla on kyllä täydellinen ajoitus mennä rikki:D Sekin oli sitten loman tarpeessa!

    Ihania päiviä teille<3 ja siis tuo naulakko näyttä tosi kivalta tuossa seinällä!! Mä rakastan noita hyllyjä johon saa just vuodenaikojen ( ja omien fiilisten) mukaan vaihdella tavaraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt onkin luonnon oma kukkakauppa parhaimmillaan! Sieltä löytyy piristettä ja materiaalia vaikka ja kuinka :). Voi kunpa tosiaan kesäkuukin pysyisi aurinkoisena ja suht lämpöisenä, sitä toivotaan!

      Nyt täällä on vietetty autottomaa elämää. Onneksi on kesä, ja jalat joilla kävellä ;). ( Vielä kun pyörän saisi toimintaan ).

      Ja kiitos! Kyllä tuo naulakko tuohon taitaa nyt jäädä. Oikein kivoja kesäkuun päiviä sinne teillekin <3

      Poista
  5. olipa taas niin kivan raikasta ja kesäistä sinulle kotona. Näin se aika kuluu ja lapset kasvavat. Huaskasti sattui juuri oma poika vitsailemaan fb:ssa kuinka hän on nyt päässyt remontin jälkeen sisustamaan ja kuvassa olivat kitarat seinätelineissään, joista yksi oli hankittu ensimmäisen kesätyöpaikan rahoilla 15 vuotta sitten - kitara on yhä rakas ja muisto samalla myös onnistumisen tunteesta, joka on meille kaikille tärkeää kokea. Onnea kesätöihin ja mahtavaa kesää koko perheelle <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annika ihanasta viestistäsi :)

      Voi miten hauska muisto tosiaan ja kuinka hienolta onkaan tuntunut hankkia jotakin itse tienaamilla rahoilla!

      Meillä neiti on tänään ekaa päivää töissä, isänsä työpaikalla, eli tutussa paikassa ja hyvin on kuulemma mennyt, kun mieheni kanssa viestiteltiin :)

      Oikein ihanaa kesäkuuta sinulle! <3

      Poista