lauantai 16. kesäkuuta 2018

Villahovin kesä!

Moikka rakkaat kuulijat!

Pitkästä aikaa vähän kuulumisia täältäkin suunnalta :)
Tämä alkukesä on mennyt niin vauhdilla töiden ja pihahommien parissa, etten ole yhtään ehtinyt kameraan tarttua. ( Kamera on ollut itseasiassa vähän rikkikin ). Ja sometus on jäänyt muutenkin tosi vähiin. 

Mutta nyt täällä alkoi LOMA! Viikon loma näin ensialkuun, mutta eiköhän siinäkin ajassa saada vihdoin pihaa etenemään. Paljon on jo saatu aikaankin, mutta ( liian ) paljon hommaa on vielä jäljellä! Että pitikin koko takapiha räjäyttää kerralla uuteen uskoon :D

Koska oma piha ei ole vielä lähellekään kuvauskelpoinen, niin vilautan teille kuvia ystäväni upeasta puutarhasta. Olimme täällä ihanassa Villahovissa kyläilemässä viikko sitten ja samalla reissulla kävimme kuopustemme kanssa Kaisaniemessä Marcuksen & Martinuksen keikalla. Olipas meillä todella mukava ja ikimuistoinen kesäpäivä!




Täällä paviljongissa ( joka on osuvasti nimetty hoviljongiksi ) kukkaloiston keskellä söimme Anskun loihtimaa maukasta lounasta ja herkullista jälkkäriä päälle. 

Täällä sielu ja mieli lepäsi. Kunpa omaan pihaan saisi edes ripauksen tätä taijanomaista tunnelmaa!





Villahovin näppärä emäntä nikkaroi itse pihaansa kuormalavoista aputason, josta saa lisätilaa kokkailuun ja kattauksiin. Idean tähän hän sai itseasiassa meiltä, sillä teimme kesäkeittiöömme samantyyppisen tason, jota kuvailen teille myöhemmin, jahka pihamme hieman vielä siistiytyy ;)


Minä puolestani olen jo useana kesänä ihastellut tätä Anskun musta/valkeaa pihaa ja saanut tuon inspiraation mustaan väriin täältä :)

Sisätilat Villahovissa ovat vaaleat ja valoisat, ja täälläkin silmä lepää kaikessa kauniissa.





Ihania kesämuistoja kertyy näistä hetkistä!

Seuraavan viikon vietämme yhdessä perheen kanssa ja kiva pieni reissukin on tiedossa. Juhannuskin on jo ihan kulman takana  :)

Mukavaa viikonloppua ja kauniita kesäpäiviä kaikille!

Iida Emilia

6 kommenttia:

  1. Olipa ihana juttu ja taidokkaan kuvaajan otokset ❤️ Meillä oli ihana päivä ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja kiitos keikka-seurasta! Huippukiva päivä kyllä <3
      Ihanaa pihaa ja kotia on niin ilo kuvailla :)

      Poista
  2. Niin paljon kivaa katseltavaa! Ihana kesäkeittiö! Itsekin tykkään Nicolas Vahén mausteista ja oma suosikkini on merisuola-basilika-parmesaani ja grillaillaan mielellään meillä myös. Meillä on muuten samanlainen nurkkakaappi :). Ihanaa grillailua ja chillailua ja viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi Ulla Annika :)

      Tämä ystäväni piha on kyllä mielettömän upea <3 Minäkin tykkään kovasti noista Nicolas Vahen tuotteista, jotka ovat herkullisia ja kauniita samaan aikaan :)

      Oikein mukavaa kesän jatkoa sinne! <3

      Poista
  3. Nämä kuvat on kyllä huikeita ja yhtä huikea on tuo puutarha. Niin kauniita yksityiskohtia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Ulla! Aivan ihana koti ja puutarha täällä Villahovissa <3

      Poista