perjantai 5. huhtikuuta 2019

Ylikierroksilla

Ihanaa perjantaita!

Kevät etenee nyt vauhdilla ja aurinko lämmittää niin mukavasti, että alkaa tässä itsekin heräillä jo horroksesta. Tuntuu, että kroppa käy jopa ylikierroksilla yhtäkkisen valoilmiön myötä, ja kellojen siirto on sekoittanut unirytmin hetkellisesti. Siihen soppaan kun lisää vielä työpaikan kevätkiireet + useat someyhteistyöt, niin ihan pieni stressinpoikanenkin meinaa maustaa arkea läsnäolollaan. 

Kun päässä pyörii liikaa asioita kerrallaan, alkaa hajamielisyys päästä valloileen, ja sitä voi unohtaa aamulla töihin lähtiessään pukea vaikkapa rintaliivit!!! Vielä 17 vuotta sitten tuo ei olisi ollut niinkään kamalaa, mutta nyt, kaksi lasta imettäneenä ja vieläpä hyvin rinnakkaana ihmisenä, voin kertoa, että työpäivä oli eeeriiittäin PITKÄ! Eipä auttanut muu, kuin "nauttia" ihan hippinä rintojen vapaapäivästä  ja olla samalla kiitollinen siitä, etten sentään ole mikään jumppamaikka ;). 
Kevättä rinnoissa todellakin! ( Eikä kännykän unohdus seuraavana päivänä tuntunut tuon jälkeen enää missään...)

Onneksi nyt on kuitenkin viikonloppu edessä ja sain vielä aloittaa sen harvinaisella herkulla, nimittäin ukko-kullan kanssa yhteistä vapaapäivää viettäen. Jätimme isännän pyynnöstä siivoustalkoot väliin ( kummallista ;) ja kävimme kaupungilla asioilla sekä lounastreffeillä. Lenkillekin ehdittiin ja illaksi valmistettiin itsetehtyjä kanahampurilaisia.

Kuvat eivät liity tarinaan, vaan ovat vanhempia räpsyjä. Täällä onkin viikon jäljiltä sellainen kaaos, että oksat pois!Mitäs meinaatte touhuilla viikonloppuna? Täällä voisi ainakin siistiä pihaa, sillä lumet ovat kokonaan sulaneet, jee!

Iloista viikonloppua itse kullekin!

Iida Emilia

12 kommenttia:

 1. Täytyy tunnustaa, että vähän nauratti tuo kevätmieli, jos liivitkin unohtuu aamulla :D
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, arvaa vaan miltä itsestäni tuntui, kun töissä asian tajusin! Onneksi paita oli päällä kuitenkin! Ensin ei naurattanut, mutta alkushokin jälkeen naurulle ei meinannut tulla loppua, kun työkaverille asiasta ilmoitin :D Kaikkea se kevät teettää!

   Ihanaa huhtikuuta sulle Milla!

   Poista
 2. Voi sinua. Toivottavasti saat ladattua itsesi tarpeeksi nyt viikonlopun aikana. Tuo hajamielisyys ei ole kiva. Nimimerkillä kokemusta on. Itsekin poden tällä hetkellä samaisesta "vaivasta".
  Ihanaa ja nautinnollista viikonloppua sinulle!
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustavista sanoistasi kohtalotoverini :)
   Kyllä tässä viikonloppuna jo vähän helpotti...tosin vieläkin nukuin aika huonosti, mutta iloinen mieli on kuitenkin kaikesta hajamielisyydestä huolimatta :D
   Mukavaa uutta viikkoa sinne ja tsemppejä! <3

   Poista
 3. Anonyymi23.04

  Olipa ihana ja arjen täyteinen postaus ☺ Luulen tietäväni miten pitkältä liivitön päivä on tuntunut �� Kauniita kuvia olet taas ottanut. Ja kivalta kuulosti vapaapäivän touhutkin.

  t: Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Tiina viestistäsi ja kauniista sanoistasi <3
   Liivitön päivä oli kieltämättä aika extremeä vaihtelua tällaiselle kaavoihinsa kangistuneelle riippurintaiselle keski-ikäiselle :D

   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 4. Hih...kaukkea sitä sattuu..:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä hymyilytti tämän postauksen jutut:) Ihan parhainta on, kun osaa nauraa itselleen ja suhtautua lempeästi elämän järjestämiin metkuihin - silloin voi tällaiset kämmitkin jakaa nauraen muillekin luettavaksi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sielläkin päässä nauratti ;D
   Joudun itseasiassa aika usein noloihin tilanteisiin, joten pakkokin osata nauraa näille :)
   Iloista uutta viikkoa sinne ja lempeitä kevät-tuulia <3

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Näin jälkikäteen ihan hauska juu, vaikkei sillä hetkellä olo ollutkaan kovin hulvaton ;D

   Poista